- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Белег след акне
Здравейте. Понеже все още съм в тийнеиджърска възраст ( за жалост има още) и както повечето младежи имам акне. До тук добре. Не си стискам пъпките нито ги човъркам а само ги мажа с кремове и различни мазила. Гадното обаче е, че след като някоя пъпка изчезне остава малък белег, който много трудно изчезва. Имам един белег от такава пъпка на брадичката мажа го всяка вечер с крем ''Здраве лека формула'' но няма ефект стой и стой. Има ли някакъв начин да го махна с някакви мазила или нещо? Благодаря предварително.
И на мен ми се е случвало , но винаги са си изчезвали от само себе сиСпокойно , имай търпение и само ще си изчезне
Ако пък много те притеснява отиди на кожен лекар , за да ти предпише нещо , което ще го заздрави по-бързо ! ;] успехчетаа
![]()
Is your ass from McDonald's ?! Because I'm lovin it ! (mm)
Може да опиташ с Мелабел.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Това някакъв крем за акне ли е или за белези след акне?Първоначално написано от Ssummerjam
Мелабел се ползва за ликвидиране на пигментни петна. Не е подходящ за лятото- ако го ползваш, слънцезащитата 50+ ти е повече от задължителна. За белези може да си вземеш Контрактубекс или нещо от сорта, но по-евтино.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мда, Мелабел ако ползваш, без значение сезона, ти трябва и крем със слънцезащитен фактор 50+. Съдържа Коджикова и Гликолова киселина. Използва се за избелване на: лунички, старчески петна, петна от акне, пигментирани белези, петна от бременност, петна от слънчеви изгаряния. Ползва се минимум 4 седмици, като се нанася сутрин и вечер.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Контратубекс не е ли за пресни рани? Защото нито съм белил нито съм чоплил тези ранички, че да се появи коричка.Първоначално написано от kalpazanka
За нови и стари белези.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!