.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Защо ... ?

Защо ... ?

Защо на някои хора им се струват странни хората, които четат много ?

П.П. - Темата не е за тук, но не намерих къде да я сложа
    I understand. I just don`t care ! :P

Аз харесвам хора който четат, може би поради факта че съм от малкото момчета които предпочитат интелигентна компания пред идиоти, въпреки че аз не чета много, поради факта че много от свободното ми време минава в тренировки

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от forside1
    Аз харесвам хора който четат, може би поради факта че съм от малкото момчета които предпочитат интелигентна компания пред идиоти, въпреки че аз не чета много, поради факта че много от свободното ми време минава в тренировки
    В днешно време забелязвам,че ако четеш ставаш те земат за зубър и ти се подиграват.От книгите,които съм прочел,съм разбрал неща,които до тогава са ми били непонятни.Аз лично предпочитам книги на чужди езици,защото хем повечето са в оригинал,хем научавам нови думи

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    аз не ги мисля за странни, напротив- възхищавам им се! то в днешно време те са такава рядкост... имам приятелка, която за 2-3 дни е прочела цялата поредица хари потър. Разбира се, че говоря за нея като специална, но не защото я мисля за странна
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Цитирай Първоначално написано от Junieee8
    аз не ги мисля за странни, напротив- възхищавам им се! то в днешно време те са такава рядкост... имам приятелка, която за 2-3 дни е прочела цялата поредица хари потър. Разбира се, че говоря за нея като специална, но не защото я мисля за странна
    и аз така мисля. Обаче като си пиша по скайпа с приятели и им казвам " Хайде чао, че ще почета малко" те ми казват "Ти си луда да четеш"
    I understand. I just don`t care ! :P

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    аз не ги познавам, но мисля че го казват на майтап
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Junieee8
    имам приятелка, която за 2-3 дни е прочела цялата поредица хари потър
    Тук малко те е послъгала

Повечето хора не обичат четенето, за това и не могат да разберат какво им харесва на останалите.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си