- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ее!
здравейте мили хорица!как сте?аз не съм добре.намерих едно момче в google и се запознах с него.беше много мил, изглеждаше супер печен и стана по-сериозно!запознахме се на живо, тоест се видяхме. отидох в дадения ден и час, но той закъсня, бил с гаджето си която е тъпа конска блондинка.разходихме се, поговорихме си, опознахме се.общо взето се влюбих в него, той също мен!стана късно, трябваше да се приберь в нас и тоя ми каза че иска да ме изпрати щото беше тъмно и ме беше страх чичо турбалан да не ме открадне ! съгласих са и ме изпрати до вратата. казах му че съм си изкарал прекрасно и тъкмо да му каа чао той ме целуна, а майка ми отвори вратата и ни видя!прибрах се, той си тръгна и ми стана кофти щото го обичам, той има гадже е ме цунка ;( на следващия ден след даскало се прибирах и той беше долу пред входната врата на блока ми и ме чакаше на пейката!!!изглеждаше мноо напрегнад отидой да вика кво му е и той ми каза че е скъсал с конската блондинка и че ме иска! аз просто мълчах ии не знаех какво да кажа!изплаших са оот него, представих си как турбалан ме взима ;( моля ви кажете ми какво да правя с него, той е уникален и май ако не му обарна внимание ще тича при конската блондинка!!! и няма да има кой да ме изправи и турбалан ще ме вземе ;( АЙ ДЖЪСТ НИИТ ХЕЛП!
до какво води скуката^^ .. поне да беше измислил/a ( не разбрах к`ъв пол си точно) , че сте се запознали в сайт за запознанства , а не в google , или искаш да звучи възможно най - тъпо ?![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Ооо, докъде води тъпотата. Ако темата е истинска не кради гадже на момиче ще си патиш и май ти си тъпата конска брюнетка.Ключ на темата.
![]()
не виждам нищо смешно, видях го в google и той ми помахаПървоначално написано от peace95
![]()
някой май се опитва да бъде като bleskawotokotencce![]()
Хаха, още щом прочетох, че всичко е почнало в гугъл се отказах, видях и първия коментар - взеха ми го от устата! xD
Не знам колко си куха, но със сигурност не си от най-умните.
ПОМАХАЛ ТИ Е В GOOGLE ??Първоначално написано от LazyTownFanEver
![]()
Би ли обяснил/а на мен тази екстра как става , щото уж съм със специалност информатика , а никой не ми е мятал в гууглито
![]()
~
тя е КЛАСИКА-таПървоначално написано от LazyTownFanEver
![]()
~
беше много романтично! аз му видях снимките и той на едната ми махаше и пишеше отдолу ; обичам те на английски мисля, ама не съм сигурен щото и пола не си знам но няма зн. кажете ми кво да права с приятеля ми, спрете с подиграфкитеПървоначално написано от peace95
![]()
Слез на земята и спри с тъпите теми!Първоначално написано от LazyTownFanEver
Значи си гей , разбивач на връзки ?Първоначално написано от LazyTownFanEver
~
На колко години си ?![]()
И ти не си забавна, така че по-добре да заключат темата ти!
junior mod-a, докладвай я !!!Първоначално написано от lamer4e7o
И аз това си помислих.Първоначално написано от autumn666
![]()
пак питам :
Значи си гей , разбивач на връзки ?
~
омфг искам мнение, щото може да ме зарежеПървоначално написано от lamer4e7o
явно вие тука освен да се забавлявате с това че съм гей, друго не можете.