.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Как да забравя момиче ???

Здравейте на всички.
    Искам да ми дадете съвет как мога да забравя момиче с което сам бил почти 3 години и наскоро скъсахме.

Моята история е такава че преди 3 години се запознах с едно момиче,която не бе нищо по различна от всички други с които сам бил.Решихме да излезем втори път ,бих казал че ми стана интересно да излизам с този човек харесваше ми ,но нито тя нито смятахме тази връзка да е сериозна поради простата причина че живеехме на 30 км един от друг,но уви съдбата не бе на това мнение.Дори не знаех че до деня в който си легнахме бе девствена.Нашета връзка се задълбочи тя идваше в нас както и аз у тях.Завърших 12 клас реших да продължа да уча още в града където тя живееше да може по често да сме заедно,записах се на общежития но на месец сигурно 1 ден да съм оставял в общежитията спах у тях.В началото беше много хубаво ,но започнахме да се караме сигурно всеки ден до момента в който не се скарахме по сериозно и решихме единодушно да сложим край на връзката,мислих ли си че ще е лесно но наистина не така.С рака на сърцето бих казал че е обичам и все още я обичам,но явно тя не чувства същото към мен поне тя казва така .Правя всичко възможно да е видя поне защото болката е наистина голяма никому не е пожелавам.Вече става 2 месеца в които не сме заедно,загубих си всички приятели само за да и обръщам повече внимание на нея,няма на кой да споделя и реших да поискам съвет в нета ,защото съм сигурен че поне един от хората които посещават този сайт имат подобна история.

Моля ви дайте ми съвет какво да правя искам да съм с нея но не знам как или изобщо има смисъл ?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Да загубиш момиче,което си (мислил,че си) обичал-нищо особено.
    Да си загубиш всичките приятели заради момиче-гадна работа.
    Според мен не момичето ти е проблема.С времето всичко минава.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Това че сте започнали да прекарвате значително повече време от преди е причина за поява на споровете.
    Принципно можете да се справите с тези неща, въпросът е дали и двамата сте на мнение че си заслужава, дали и двамата го искате и дали и двамата ще полагате усилия, за да успеете.

Тя търси ли те? Въобще по някакъв начин показва ли ти, че й липсваш или нещо от сорта?

Намери си нови приятели и този път не ги пренебрегвай заради връзката си... това е важно.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Времето лекува всичко.

Град
    Варна
    Здравей!
    Единственото решение е да продължиш напред, иначе се запитай какво правиш? Стоиш на едно място и тъпчеш... не става така!
    Може да ти прозвучи тъпо, но в живота има много ситуации, които ще те карат да почваш наново и наново, така че горе главата. Като за начало може да си останеш приятел с нея и да започнеш да си намираш приятели, защото сам не е работа. И сега му е времето да се отдадеш на учене, че после ще съжаляваш!

Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си