- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да го боли! :Х
С него нямахме връзка,виждахме се само за секс,но постепенно се влюбих в него.Много пъти го засичах с други,но винаги си измисляше опрвдания,но след последния път,му казах цбогом.Искам да го накарам да ревнува,да го боли.Имам чувството,че си мисли,че когато и да ме потърси ще съм на разположение,а аз не мога да погледна друг освен него...
Ми, така става, като почнете да се ебете на 15 без чувства и не знаете какво искате.. Не се захващай с вендета, а просто си продължи живота...
няма смисъл са го караш да ревнува като той та иска само за секс иска та само когато му са ебе каквото и да правиш пак няаа да го накараш да ревнува направо се откажи![]()
Жалко е това което искаш...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
От това което прочетох, разбрах че изобщо не му пука за тебИска само да си прави кефа с теб. Зарежи го и си хвани друг... който ще те зачита поне малко....
Това е публичен форум, не използвай толкова сложни думички, възможно е да не те разберат. Сериозно говоря.Първоначално написано от LambOfGod
По темата: Преди да вземеш решението дали да бъдете с някого приятели с привилегии винаги си задаваш въпроса възможно ли е да се влюбиш в него и ако да, дали можеш да го преживееш. Ти сама си си виновна. За момичетата е трудно да правят секс без да се влюбят. Поне за повечето. Не мисля, че трябва да го караш да го боли, защото момчето нищо не е направило. Просто е направило избор, който ти трябва да уважиш и вместо да се занимаваш с глупости продължи напред и забрави за него.
Той няма нищо към теб,няма как да те ревнува и т.н. едва ли можеш да го нараниш.Това което сама си си направила,никой друг не може,решила си направила си го сега ще си търпиш последствията.
\Първоначално написано от ivcheto0o
/
Като си решила да имаш приятелче за секс, би трябвало да си била на ясно, че не винаги става като по филмите. В случая ти си хлътнала, а на него не му дреме.
Можеш да накараш някой да ревнува и да се дразни, само ако му пука за теб. По това, което си описала - той те е искал само за секс => и да правиш, и да не правиш нещо ще е все тая, изобщо няма да го впечатли. А и отмъщението като цяло е глупаво нещо. Най-добре си продължи напред без да предприемаш нищо. И нека тази случка да ти бъде обица на ухото за друг път![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Глупаво е това, което искаш.
Правили сте секс, от твоя страна са се породили някакви чувства, но той няма нищо към теб. Ти си му играчка, която му задоволява нагона. Не го интересуваш като личност, не го привличат чертите на характера ти, а харесва само външността ти. Следователно, щом не се интересува от теб като човек, няма как да го накараш да ревнува. Той просто не изпитва нищо.
Ти сама си се докарала до това положение, той не ти е давал никакви надежди, че може да се получи нещо между вас. Поне ще ти е обица на ухото и следващ път ако решиш да си търсиш момче за секс, ще внимаваш.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ето тези мъже трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Зарежи го. Опитай се да го забравиш.Първоначално написано от Ssummerjam
![]()
I understand. I just don`t care !:P
ами продължавайте със секса след време и при него може да се появят чувства![]()
От теб зависи дали ще го трогнеш с нещо и ще те пожелае за приятелка![]()
Едва ли съм му безразлична,защо иначе ми държи сметка с кой излизам и какво правя...
Защото, той може да си прави каквото иска, а ти неможеш. Явно не му е приятно, че приятелчето му с облаги, е решило да излиза с други, и така да поставя мъжкото му достойнство под въпрос.Първоначално написано от mi6eto942
Ти си виновна, а не той. Остави го на мира...Първоначално написано от mi6eto942
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Всички обвинявате мен,но нещата не стоят така,той ми даваше напразни надежди,казваше,че му трябва време да преодолее бившата му приятелка.С нея ходиха 3 години,но тя му изнвеври с най-добрия му приятел.Лъжеше ме,че след време ще станем двойка,а аз му вярвах...
Колкото по-бързо забравиш тази история, толкова по-добре за теб.Първоначално написано от mi6eto942
и е за твое добро да не се изживяваш като раздавач на справедливост. кой каквото си търси ще го намери. прелисти друга страница и си живей живота - колкото по-скоро, толкова по-добре !
Добре, как може да мислите лошото на хората?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Той май те иска само за секса... надали може да го накараш да ревнува и да го боли
Баси комплексарката. Предлагала си доброволно единственото, което имаш - тялото си и когато той вече не го иска, му се сърдиш. По-скоро се замисли защо няма нищо интересно в теб и защо отвътре си празна.
Едва ли ще го накараш да ревнува, щом на него му е само за секса...
ПС - такива като тебе са ми супер противни и долни - нищо лично
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Твърдиш,че си ВЛЮБЕНА в него,а в същото време искаш да му причиниш болка. Странно. Обикновено човек,когато е влюбен - гледа да не се случи нещо на другия,да не бъде наранен и тем подобни.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Забрави го.По-голямо наказание за него от забравата -няма.следващия път като те потърси,му затвори телефона или му вдигни и бъди категорична,че не искаш да имаш нищо общо с него.