- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да го боли! :Х
EPIC FAIL
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Днес се зарибяваше с една пикла пред мен,и нарочно ме гледаше да види какво ще направя,направо съм бясна...:X
Честито, постигнал е целта си.
Първоначално написано от megusta
Абсолютно.![]()
Не е дошъл края на света,не драматизирай излишно.
И с какво е виновен той,само не разбрах ? Ти сама каза,че сте били само за СЕКС - т.е. ти си била съгласна за подобен тип връзка. Това,че ти след време си се влюбила - не го прави виновен. Жалко е това,което си мислиш-
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Онзи ден в който е дошъл при теб,защото уж си му липсвала...лошо,но истината..... правило му се е секс .Не е намазал,търси друго момиче сега,решил е да те разкара ,като си започнала да се опомняш.Защо,след всяка грешка,тогава ревете?!Ти с какъв акъл спиш с момче в което си влюбена,само за да го задържиш...(така не се прави ,момиче).Сега,ще има ред сълзи,ред сополи ...но ето ти един житейски урок .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Днес прекрачи всички граници,бясна съм,направо не мога да се побера в кожата си.За малко щеше да ме блъсне с колата,а дори не ми махна...А след това в едно кафе,влезе момичето,с което се мразим и той го знае много добре.Още с влизането и се провикна:Кво става,що ме подминаваш?
Направо не мога да си намеря място от нерви,а на мен дори и здрасти нямаше.Ох,просто трябваше да излея всичко това някъде...
Първоначално написано от mi6eto942
Ахам...
ГРЪМ-НИ-СЕ.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Щом ти прави гадно с тая дето се мразиш.. малко или много има нещо.
Ти си жена.. раздвижи си мозъчето и му го върни тъпкано като искаш да го боли... Жените в това сме най - добрите![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ейй ма'а му деба не сте креативни курви
Толкова ли е трудно следващия път като дойде отново за секс да го надървиш едно хубаво и точно преди да осъществи каквото и да е проникване да му направиш курвенски номер и да го разкараш. Повярвай ми няма да му хареса, а е възможно и да го ядоса доста. Или да помолиш двама батковци да му смачкат фасона, а ти да гледаш от страни и да се кефиш. Е не знам как ще ги накараш. Има два начина по принцип- или с кинти, или в натура.
След като той няма чувства към теб просто си го избий от главата, че ще го нараниш по някакъв начин. Трябва да го изпързаляш (измамиш) някакси, но нямаш нито куража, нито акъла да го направиш. Айде дано съм помогнал![]()
Типично за момиче дето си е направило сефтето на 12-13 години ... Повечето са такива в днешно време не всички повечето !Първоначално написано от onestar
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Вземи един пенис колан и го покани на вечеря със свещи... свещи от аптеката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Първоначално написано от Chacho
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."