- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да го боли! :Х
Точно.Първоначално написано от badsector
Искаш да му отмъщаваш, защото си го виждала с други? Е, и. Ти си била само за секс, дори не е бил длъжен да ти се обяснява. Аз ако бях на него, щях да ти тегля майната, още щом почнеш да ми размахваш пръста.
Кажете си "цбогом" и си намери друг за секс. Приеми, че няма да бъде твой колкото и страници да изпишем тук.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Еми, няма по-точно мнение от това.Първоначално написано от LambOfGod
Значи момчето правилно си го и мисли ..
.. и няма как да го заболи при положение, че те има само за секс!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
все едно слушам моята история..само че с даденият човек преди това бяхме гадже...ами като настъпи тоя момент,на края м/у нас аз просто спрях да му звъня и да го търся..а ако той пък започне да ме търси,мисля да не тръгна веднага да "тичкам" при него,ще си запазя достойнството и ще продължа напред,колкото и да съм влюбена и да го желая...така направи и ти и това че ти държи сметка,извинявай ама той не ти е никакъв,само сте спали..няма това право...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Едва ли ще го забили,щом както казаха и преди мен те има само за секса.
Ще те посъветвам-оттегли се и забрави тази история..
btw:
В началото не си ли помисли,че го има вариянта да се влюбиш?
Това са само оправдания,че забрая бившата.Според мен не иска просто да е с теб,а те лъже за да спиш с него.
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Вчера той ми се обади и се видяхме.Аз го питах защо ме е потърсил той ми каза,че съм му липсвала.Аз още в началото му казах,че няма да правим секс и той каза добре.Гледахме филм каза,че от много време не е стоял прегърнат с момиче без да правят секс.Каза,че сега ме иска повече от всякога,но му казах,че ме е страх да не ме нарани отново и той ми каза,че няма да ме наранява повече...но в крайна сметка не му "пуснах".Като ме изпращаше каза,че ще ми се обади пак.Какво мислите?
Малки долни путки
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Няма какво да искаш от него, щом сте се виждали само за секс. На теб трябва да ти е било пределно ясно, а и щом искош да го боли, значи не го обичаш.Този, който обича истински иска другия да е щастлив макар и без да присъства в живота му.
Ти си си виновна. Може ли да излизаш с някой само за секс.
Къде отидоха чувствата и любовта. Не бива да те съдя, защото и аз правя грешки, но помисли над думите ми.
Първоначално написано от mi6eto942
Добре бе хора имате си нужди, ясно..но защо трябва до такава степен да се давате след като ще се възползват от вас? И НЕ ! - Най - тъпото което ще направиш е да му отмъстиш, защото отмъстяват само слабите, всичко се връща така или иначе.![]()
Хора много , Човеци малко !
Начи ти сама си ходила при него - сама си се влюбила и искаш да го боли - защото ти си смотана ли?Нещо не те разбирам - защо тря заради твоите проблеми и грешки него да го боли? Па иначе ти си си виновна за тва чувство, че мое те има по всяко време.. само некое лайно мое да иска некои да го боли.. сама си си виновна за сичко - нема кво да искаш другите да ги боли пак ти казвам - шот ти си в грешка!Първоначално написано от mi6eto942
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Абе, ти тъпа ли си? Виждали сте се само за секс, за Бога! Лично твой проблем си е, че си се влюбила в него. Той не споделя чувствата ти и не можеш да го накараш да ревнува, ако ще да се метнеш през терасата с друг. Да си мислила в началото, по взаимно желание е било да сте само за секса. Твой проблем е, че се чувстваш използвана.
Не се прави на жертва и на страдалница.![]()
А такаа - кажи и го бате..! Лошото е, че дори така да е - жените никога не го приемат, че са в грешка - и, че са способни да грепат!Първоначално написано от TheNewReligion
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Ей ,много приказки ,много нещо ,пък никой не й каза следващия път като я пецка да му вкара четири пръстчета отзаде. Тогава ще го заболи ,гаранция.
Не сме се разбирали само за секс!!!В началото излизахме,но така се случи,че в последствие разбрах какво иска той!За това,ако обичате спрете да ме обиждате,не знаете как точно стоят нещата,аз не съм се съгласявала да се виждаме само за секс,мислех,че има нещо повече,но явно съм се излъгала...
На същото дередже съм и аз, но в моя случай той си имаше сериозна приятелка и й изневеряваше не само с мен !!!... Сега говори на неговите приятели, че сам малката курва която отворил, че бил с мен просто за секс.. тори съм му писнала !!! ... и аз все още го обичам за съжалениепросто спри да контактуваш с него, игнорирай го, не му обръщай внимание.. някои мъже не заслужават да пролееш за тях и 1 сълза.. НЯМА ПО АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ НАЧИН ДА ГО НАКАРАШ ДА РЕВНУВА ИЛИ ДА СЕ ДРАЗНИ...
ако ти каже, че съжалявал и искал да сте заедно просто не се съгласявай ще страдаш повече.. казвам ти го като човек, който се намира в твоето положение !!!
![]()
![]()
Първото ти изречение е - С него нямаме връзка. Виждаме се само за секс. Трябваше да започнеш- С него излизахме, но той е бил само за секса.Първоначално написано от mi6eto942
![]()
Вярно е,че в първото мнение не съм се изразила правилно и това как стоят нещата,много се ядосах бях наречена каква ли не,без да се знае как точно стоят нещата,но ме мързеше да обяснявам с подробности,просто исках някакви идеи,а не да бъда поучавана и обиждана.
И аз не разбрах защо всички й се нахвърлихте.. все едно не сте били влюбени...Първоначално написано от mi6eto942
По темата- Повлияла си се от чувствата и е нормално.. нали знаеш : "Клин- клин избива"![]()
Пробвали са ми го на мен това. Не става. Просто една дупка по-малко. Ако има чувства е различно, но в случая, като гледам, няма. На теб ти се иска да има, но няма. Сляпата надежда замъглява обективния ти поглед над ситуацията.Първоначално написано от mi6eto942
Просто чувствата или ги има, или ги няма. Не можеш с някакви трикове да предизвикаш нещо у него или да направиш обрат. Той, ако не те харесва за нещо повече от секс, няма нищо на тоя свят, което да го накара да е при теб, освен скъсан презерватив, но тогава ще е по задължение, а не по любов.
Решението е, или си оставате така и си се приплясквате от време на време, или си търсиш късмета другаде.
Temet Nosce
벨야카
Мисля същото.НЕ му се доверявай отново.Първоначално написано от mi6eto942
Мда, и аз останах с впечатлението, че той те използва само за секс. А това, че той те е потърсил, защото си му липсвала... малко вероятно. Гледай си живота и не се занимавай с такива като него.
мила, знам какво ти е, макарче ситуацията при мен е коррено различна, аз много искам и той да страда за мен, но факт е, че няма да стане...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.