Здравейте! Аз съм момиче на 18 год. От мин. година започнах да се занимавам с момче на моята възраст и в началото месец месец и нещо и двамата се търсехме,но по-нататък той почти не ме търсеше..само аз...и уж се криехме(казвам така защото споделях на приятелките си като се срещам с него..те и са ми помагали да се осъществят)...защото той така пожела. Той ме е заплашвал,обиждал,правел ме е на нищо,лъгал ме е, като не съм се съгласявала за нещо е спирал да ми пише и след време пак ми е проговарял, понякога ми е казвал и да не си говорим на публични места,а като се видим ме е заприказвал...несериозен е, колко пъти ме е карал да правим секс и да му правя свирки и като го одрязвах почваше да ми вика че съм била монахиня и някви такива. А на едната среща ми викаше че съм била неговото съкровище и т.н. и ме питаше дали съм му липсвала , била ли съм красива..викаше че и аз на него съм му липсвала...с една дума с него съм имала около 8-9 срещи и на почти всичките се е държал гадно с мене. Вече тази година правихме секс...нещо беше станало..май беше спрял да ми говори пак и му обещах и 1 път като отидох на дискотека към края ми беше станало зле и той видя и ми звънна да пита какво ми има...направи се на загрижен и ме накара да се видим до училището ми и аз отидох и ми постави ултиматум или тогава да си спазя обещанието да правим секс или да няма друга среща и аз ест. се съгласих...защото мн съм хлътнала по него...и накрая ми каза на никой да не казвам за това иначе повече нямало да ми пише , да ме погледне..всичко... и го направихме 2 път и ме усетиха 2 момичета , че съм спала с момче и някое от тях двете ме е изпортила и родителите ми разбраха и той ме заряза...от тогава само 2-3 пъти си писахме малко чрез др човек и ми наговори, че от ден на ден щяло да става по-зле и съм щяла да искам да умре рано или късно..да съм го следяла отблизо,да съм пазела приятелките си някоя да не се влюбела в него и да се наложело да ги гледам като се ебат пред мене..можело да го направи,викаше че не му пука за мене,отрича че сме имали нещо...сякаш си фантазирам,вика че даже и не ме забелязва, а колко пъти се опитваше да ме дразни малко преди тоя разговор...закачаше се с момиче пред мене,пращаше ми поздрави по една приятелка..и в крайна сметка сега и не ме поглежда..често рева заради него..той ми е първия..всичко това е станало в продължение на 1 год. някъде..с мн момичета се държи така гадно...браточедка му ми каза, че с всички момичета, които е бил ...постъпил така както с мене....ако може да ми да дадете съвет какво да правя сега..мн пъти съм се мъчела да го забравя, но не се получава...и ми се иска да му отмъстя и него да го заболи мн...има ли такъв начин...ако е "да"..какъв е начина...моля ви..помогнете ми