- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса за една нощ ?
Имам против. Глупаво е и скучно, а и не смятам, че това показва колко си як, както смятат някои мъжленца!
Супер е, спестява нервите от евентуално relationshit
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не че не бих го направил.. ама да ти е главна цел в живота си е чисто детско мислене, друг е въпроса,че някой си го стискат това мислене дори и на 20 и косур години![]()
![]()
Да, както и увеличава риска от болести по полов път. Безразборния секс до това води!Първоначално написано от fenasf
Секса за една нощ е много спорна тема.Според някои моралисти е разратно,неправилно и т.н. и т.н.Аз лично бих опитала за да разбера какво е,но само толкова.Иначе за тези на които това е целта в живота им мога да кажа само едно-тъпи сте хораа![]()
Първоначално написано от However
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
нищо против стига и от двата пола да не са обвързани![]()
При сериозна връзка - малко рисковано
при липса на такава - забавен на4ин за разпускане
субективно мнение
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ами нямам против, човек има нужда от разнообразие и тн. Идеята е, че според мен в секса за една нощ не се стараеш особено, а когато си във връзка някак си се нагаждаш с партньора. Но като цяло подкрепям секса за 1 нощ.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Последните месеци друг секс не съществува... просто много се изморявам и не мога да го правя нощ и ден и ми трябва малко почивка .
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
и аз така, а и по принцип съм фен на секса за една сутрин..Първоначално написано от ubuntureload
Няма чувства, няма ревност, само кефффффффф
ако си правил секс с някой повече от 1 път да кажем 5-6 и всичко да е само за забавление брои ли си се като за секс за 1 нощ? Иначе съм напълно ЗА!!
![]()
За мене си мога да кажа, че ми е най-кеф, когато момичето ми е тръпка и тогава гледам, ако се случи, да не се остава само с една нощ, а да има повторение и потретване... минимум
А ако съм зажаднял за женско внимание, по-добре за една нощ (даже с професионалистка). Не съм фен на почването на връзка само заради секса, че и после разни филми и флуудене с приказки за "идеалния мъж" на стената у (а)социалната мрежа