- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирка ?
Значи... въпроса ми е задължително ли е да бъде с презерватив, защото една приятелка ми сподели, че така го е правила.. но ми се стори малко странно... Какви са опасностите за момчето и за момичето, ако се прави без![]()
Ох,очаквам следващата тема "Какви са рискувете на целувката без презерватив"Колко такива теми ще има? НЕ е задължително да е с презерватив,а е въпрос на предпочитания.На някои момичета не им е приятно,например,без презерватив.Които както си реши.
Има само още един риск, който се отнася и за двамата: нарича се енциклопедия на болестите предавани по полов път, повечето важат и при ораленПървоначално написано от cool_angel
Като ви пита - отговаряйте! Ще отнеме по-малко от ценното ви време!
Ontopic:
As far as my knowledge, презерватива при орална любов е нужен, ако един от вас има болест, предаваща се по кръвен и/или полов път И ти и/или и двама ви имате рани4ки - ти - по устата, той- по пениса.
Опасностите :
1)Ако имаш рани4ки в устата, а той е болен от една от гореупоменатите болести, 4рез спермата му можеш и ти да лепнеш същото.
2)Ако ТИ имаш рани4ки в устата + той има рани4ки по пениса + 1 от вас е болен, то тогава можете да си го предадете 1 на друг по кръвен път.
При вси4ки от^^ слу4аи трябва да имате кондом.
Ако и двамата сте напълно СИГУРНИ, 4е сте здрави, то кондом не е нужен (но е препоръ4ителен).
А може просто да му вземеш оребрен(релефен) или такъв с аромат и да си направиш и ти кефа![]()
Надявам се,4е бях из4ерпателен и 4е съм помогнал!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Първоначално написано от Dyany10000
Евала
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
най-после някой да отговори на тоя въпросПървоначално написано от Dyany10000
до сега на тия теми всички 'компетентни' се изказаха само с хулене и подигравки, но никой не е отговарял! ТИ СИ РАЗРУШИТЕЛ НА ТРАДИЦИИ :Х
но иначе по темата - ако сте сигурни един в др, че сте чисти и здрави няма нужда от презерватив![]()
ако не сте някой роми от гетото , не се притеснявайте да му направиш без презерватив![]()
Първоначално написано от theeye770
Мда, наистина браво за отговора! Ама то човек не може 100% да има вяра никога... Внимавай, авторке, СПИН-а не повтаря...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Също така, като раничка в устата може да служи и всеки кариес.
Първоначално написано от Arterranes
Свирка с презерватив е като да ядеш мед, като ближеш буркана от външната страна! Аз лично от свирка на голо свършвам бааааавно, кво остава ако го опаковам.... няма свършване!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Има нещо вярно в това, но какво е по-добре - да по4акаш малко за хубавотоПървоначално написано от ubuntureload
или цял живот да вла4иш лошото
?
You choose! \/ \
/ \
/
Широка и глубока!
Да бе, много е умен, че изписа 100 реда, ама никой ли не забеляза тая простотия:
Препоръчителен бил.Първоначално написано от Dyany10000
Добре бее... Като успееш да свършиш от свирка с презерватив, свирни. Баси, аз ако така ще го правя, по-добре въобще да не се занимавам.
А, чакай, ти и приятелката си ли ощастливяваш през гума?
Така, като ми гледаш снимката, мислиш ли, 4е съм ощасливил някоя? На 13 съм.Първоначално написано от PinkPan7her
А за кондомите. Ми защо, според теб, са създадени кондоми със аромати? За да ти мирише п*т*а*а на хубаво после? (извинявам се за израза)
+тва - казах ПРЕПОРЪ4ИТЕЛЕН! Правиш ли разлика между ПРЕПОРЪ4ИТЕЛЕН и ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН???
Широка и глубока!
А, ясно. Затова и така говориш. Не погледнах, съжалявам.
Направи си сефтето или поне свирка с и без гума и ще си говорим тогава.
Не ти отива на годинките да ми говориш така. А презервативите с мирис на банан/шоколад/мента/ягода са създадени в името на една цел, от която сексиндустрията печели милиарди всяка година - РАЗНООБРАЗИЕ.
1. Извинявам се за 2ри път за израза.Първоначално написано от PinkPan7her
2. Не се съмнявам, 4е 4увството е разли4но. Не го и отри4ам.
Широка и глубока!
Бате аз подбирам! Не скачам на всяка кypва!Първоначално написано от Dyany10000
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Стига де, от свирка с презерватив се свършва, аз напоследък все така действам именно от липса на доверие... вярно, че е малко като да "ближеш захарта през буркана" ама не е ли здравето най-важно?!Първоначално написано от PinkPan7her
именно, то и секса с презерватив е същото...по-важно е да не се прибереш някоя вечер с някоя венерическа болест или някой херпес...Първоначално написано от marilyn
^^ми и аз казвам това
Първоначално написано от Dyany10000
Широка и глубока!
@Dyany10000 евала ти правя, че си на 13, а имаш мозък и осъзнаваш доста работи, които тия на моите години не искат да разберат... Дано има повече като тебе!
Много благодаря за топлите думи!![]()
Широка и глубока!
Моля, пак заповядай!:P
@Dyany10000,евала и от мен. Остави ги "батковците и каките" да си разбират за тях. Ти си имаш глава, което е похвално.![]()
~девойче съм~
Кво го хвалят детето ше земе се засрами и ше се скрие може ли такова нещо (за всички хейтъри хранилковци и т.н. коментара е с най-добри чувства моля замълчете си поне този път)