.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: свирка ?

Град
    Пловдив
    Прави без.Аз никога не съм духала с презерватив и ен съм имала проблем.А тоя презерватив сигурно ще е гаден на вкус.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Кво го хвалят детето ше земе се засрами и ше се скрие може ли такова нещо (за всички хейтъри хранилковци и т.н. коментара е с най-добри чувства моля замълчете си поне този път )
    Аве вие за лапе на 10 годинки ли ме смятате
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    Кво го хвалят детето ше земе се засрами и ше се скрие може ли такова нещо (за всички хейтъри хранилковци и т.н. коментара е с най-добри чувства моля замълчете си поне този път )
    на колко си ?

Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    Като такова пишеш малко... Огледай си клавиатурата. Виждаш ли Esc копчето ? Точно под него има едно друго, с една вълничка. Натисни го, очаква те изненада :P

А пък... хубаво е, че мислиш така, по-добре, отколкото след година-две да си пак тук и да пускаш теми тип "БРЕМЕННА ЛИ Е КАКЪВ ЕСКАПЕЛ ДА ПИЕ"... Ноо като пробваш, сам ще разбереш колко убива всичко презерватива xD Най-доброто решение е просто да имаш един партньор, в когото си сигурен, и да можеш да се контролираш... Но това си е моето мнение. А свирка с презерватив не само ще е, но дори и ще изглежда абсолютно дебилно според мен...

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    @IncendiaSanctus Спокo 4овек. знам за "ч" - то. Просто по навик
    във форумите и СМСите си го пиша с 4. Ина4е ползвам "вълни4ката" - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=41557 (2рия ми пост)

ина4е - за презерватива - да знам, и на мен ми се струва... по-така свирка с гума. Не съм казвал 4е 4увството е същото. Просто авторката пита "Какви са опасностите за момчето и за момичето, ако се прави без?" и аз и отговарям
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Dyany10000 написа:
    Като ви пита - отговаряйте! Ще отнеме по-малко от ценното ви време!

Ontopic:
    As far as my knowledge, презерватива при орална любов е нужен, ако един от вас има болест, предаваща се по кръвен и/или полов път И ти и/или и двама ви имате рани4ки - ти - по устата, той- по пениса.
    Опасностите :
    1)Ако имаш рани4ки в устата, а той е болен от една от гореупоменатите болести, 4рез спермата му можеш и ти да лепнеш същото.
    2)Ако ТИ имаш рани4ки в устата + той има рани4ки по пениса + 1 от вас е болен, то тогава можете да си го предадете 1 на друг по кръвен път.
    При вси4ки от^^ слу4аи трябва да имате кондом.
    Ако и двамата сте напълно СИГУРНИ, 4е сте здрави, то кондом не е нужен (но е препоръ4ителен).
    А може просто да му вземеш оребрен(релефен) или такъв с аромат и да си направиш и ти кефа Very Happy
    Надявам се,4е бях из4ерпателен и 4е съм помогнал!

правилно !!!!!!!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    За такова нещо не бях чувала То секса с презерватив не е хубав, та свирката

Град
    Пловдив
    Оф, Боже, освен ако приятелят ти не се е чукал с разни курвета, няма шанс да ти лепне нещо.
    Свирка с презерватив?! Никога не бих го причинила на приятеля си. xD

..рисковете саа да му хареса повече ..няма нищо да стане.. не е задължително да е с презерватив.. даже е по яко без СПОРЕД МЕНЕ..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ако не си сигурен в партньора си, по-хубаво свирка с презерватив, макар че явно доста убива тръпката във цялата работа (съдя по коментари и мнения които съм чела.. :д).
    Но, ако си сигурен в партнньора и му имаш пълното доверие, че няма да те зарази с нищо - то тогава без презерватив е по-добрият вариант.
    *сън*

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Ако не си сигурен в партньора си, по-хубаво свирка с презерватив, макар че явно доста убива тръпката във цялата работа (съдя по коментари и мнения които съм чела.. :д).
    Но, ако си сигурен в партнньора и му имаш пълното доверие, че няма да те зарази с нищо - то тогава без презерватив е по-добрият вариант.
    Мацооо свирката с кондом е се едно да ти лижат шундичката през пликче БИЛЛА , а ти да очакваш да ти стане хубаво!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Kарнобат (Област Бургас)
    Нека ти обясня свирката к датира от древната Римска Империя, еврейските жени са измислили това за да може жените да се омърсяват-Това е историята на свирката.
    По темата:Правенето на свирки без презерватив ако не се поддържа хигиена може да доведе до различни дерматологични проблеми...Но вероятността е нищожна.Свирката се прави с презерватив поради личната хигиена и от предпазване от СПИН който се предава чрез спермата и предякулата и слюнката и ако случайно има раничка в устата на момичето или на пениса на момчето,също се прави когато е твърде чувствителна главичката на момчето няма смисъл да се притесняваш-на практика няма опасности но спрямо твоята лична хигиена ако имаш такива намерения да правиш го прави с презерватив поне!!! Тъй като свирката омърсява един вид момичето
    Аз съм Бранник
    и мойто сърце принадлежи на царя на българите и на моя народ обречен съм да бъда страж на Родината, борец за нейния живот и да я браня всякога и от всеки, който пречи на нейния възход!
    Заклех се!

Re: свирка ?

Цитирай Първоначално написано от cool_angel
    Значи... въпроса ми е задължително ли е да бъде с презерватив, защото една приятелка ми сподели, че така го е правила.. но ми се стори малко странно...
    единственото задължително нещо е до 15 години да си правила свирка. презерватива е по желание и въпрос на вкус.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си