- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Избор на спорт
Плуването най-добротоФитнеса боклук го изкарахте,я да ва видя колко сте силни и колко наистина сте здрави като плувате,тука плуването го изкарахте вече вид лечение..
Първоначално написано от BloodRunsCold
![]()
да във фитнеса се развива само половината мускулатура, нали
![]()
като и идея си нямаш от нещо защо изобщо пишеш ?
аз пък ти казвам, че е СУПЕР ПОЛЕЗНО ДА СЕ РАЗХОЖДАШ НА ЧИСТ ВЪЗДУХтва прави ли заниманието по-полезно от "фитнеса"
като чуете нещо от някъде го повтаряте като папагали без да имате на представа за кво става дума.
За дишането: яла да ти пусна един борец да видиш кво означава дихателен капацитет
и тва че живота произлиза от водата не значи по-никъв начин, че плуването е толкова полезно
Фитнеса не винаги означава бодибилдинг/културизъм и обратно ...
fitness е термин, означва здрав, атлетичен
За достигане на това състояние се правят различни работи, някои трябва да ядат повече, други - по-малко ... едни трябва да тичат, други да вдигат тежка щанга, трети - да наблягат на скоростта на тренировката... и т.н.
Недостатъците на фитнеса ли ... ми да то всеки който е тъп и некадърен и тренира неправилно плюе спорта. За всички контузии са виновни спортистите, а не спорта
Да ти дам пример: тъп си, ходиш на плуване ... влизаш под водата и си отваряш устата, а после викаш - "От тъпото плуване глътнах сумати вода!"
И независимо къв спорт практикуваш, ВИНАГИ се развива цялото тяло .. отделен е въпроса, че някои мускулни групи изостават, а други са развити повече.
И плуването има недостатъци ... спомням си един беше при Слави и викаше че там плувал квото праил и телесната му температура е паднала на 26-27 градусаКак не е умрял не знам, но ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
... ся ша кажат "Ами калните бани
"
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от firstdiesel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако някой каже подобно нещо отива в бисерите![]()
Щом казвате - вие най-много знаете.![]()
Щом казваш ти , така да е !
ам брат ти изкара тва плуване като животоспасяващоПървоначално написано от BloodRunsCold
за малко да пратя дядо дет е с 2 инфаркта на плуване, да живне
просто няма как да определиш колко е полезно едно нещо и колко друго ... просто няма как
а и плувците не са толкова големи атлети![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9