.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен
    Плуването най-доброто Фитнеса боклук го изкарахте,я да ва видя колко сте силни и колко наистина сте здрави като плувате,тука плуването го изкарахте вече вид лечение..

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    Напротив не е така както за чесъна и лука. Плуването развива цялостно мускулатурата и нека да подчертая, защото знам в каква насока ще тръгнете да ми обяснявате - РАЗВИВА ЦЯЛОСТНО МУСКУЛАТУРАТА, а не я "помпи" да ставаш звяр. Супер полезно е за цялото ти тяло, а и самия факт, че идваме от водата е напълно достатъчен. Когато намериш недостатъците в него ми се обади. За фитнеса или каквото и да е друго със свободни тежести или там каквото и да е - няма смисъл да ги изброявам, защото целия свят ги знае

Едит: По-полезно от плуването няма!
    Едит 2: Забравих да кажа за белите дробове, което каза са пълни глупости. Не стига, че увеличаваш дихателния капацитет чрез плуването на белия си дроб, ами че и се научаваш да дишаш правилно, представи си!
    да във фитнеса се развива само половината мускулатура, нали като и идея си нямаш от нещо защо изобщо пишеш ?
    аз пък ти казвам, че е СУПЕР ПОЛЕЗНО ДА СЕ РАЗХОЖДАШ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ тва прави ли заниманието по-полезно от "фитнеса"

като чуете нещо от някъде го повтаряте като папагали без да имате на представа за кво става дума.

За дишането: яла да ти пусна един борец да видиш кво означава дихателен капацитет

и тва че живота произлиза от водата не значи по-никъв начин, че плуването е толкова полезно

Фитнеса не винаги означава бодибилдинг/културизъм и обратно ...
    fitness е термин, означва здрав, атлетичен
    За достигане на това състояние се правят различни работи, някои трябва да ядат повече, други - по-малко ... едни трябва да тичат, други да вдигат тежка щанга, трети - да наблягат на скоростта на тренировката... и т.н.

Недостатъците на фитнеса ли ... ми да то всеки който е тъп и некадърен и тренира неправилно плюе спорта. За всички контузии са виновни спортистите, а не спорта
    Да ти дам пример: тъп си, ходиш на плуване ... влизаш под водата и си отваряш устата, а после викаш - "От тъпото плуване глътнах сумати вода!"

И независимо къв спорт практикуваш, ВИНАГИ се развива цялото тяло .. отделен е въпроса, че някои мускулни групи изостават, а други са развити повече.

И плуването има недостатъци ... спомням си един беше при Слави и викаше че там плувал квото праил и телесната му температура е паднала на 26-27 градуса Как не е умрял не знам, но ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Плуването най-доброто Фитнеса боклук го изкарахте,я да ва видя колко сте силни и колко наистина сте здрави като плувате,тука плуването го изкарахте вече вид лечение..
    ... ся ша кажат "Ами калните бани "
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    ... ся ша кажат "Ами калните бани "

Ако някой каже подобно нещо отива в бисерите

Banned Фен
    Щом казвате - вие най-много знаете.

Мега фен
    Щом казваш ти , така да е !

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    Щом казвате - вие най-много знаете.
    ам брат ти изкара тва плуване като животоспасяващо
    за малко да пратя дядо дет е с 2 инфаркта на плуване, да живне

просто няма как да определиш колко е полезно едно нещо и колко друго ... просто няма как

а и плувците не са толкова големи атлети
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си