.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

За пореден път....

Момиче на 13 съм и от около 1 година харесвам едно момче. И колкото и противоречиво да ви звучи искам да разбера какво чувства той към мен. Дори и чувствата му да са топли, искам да го забравя, намразя или нещо от този сорт. Моля дайте своя съвет (дори и да не ми свърши работа).

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Искаш да разбереш дали има чувства към теб?
    -ей сега ще ти гледам на кафе . -.-
    Как да го намразиш..
    -няма начин.. с времето всичко отминава

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Харесваш някого, а пък звучи противоречиво, че искаш да разбереш какво изпитва той?!
    Както и да е, няма да го намразиш.. или освен питай го какво изпитва, ако ти каже, че нищо особено .. е тогава хем ще намразиш него, хем себе си .. за друго не се сещам.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Една моя приятелка хлътна по един. Пита негов съученик как да му каже, че го харесва. Той там говори нещо с нея. Тя му "изля" чувствата си на другия ден...той я отряза. Простотия. Ама всичко това се случи за супер бързо...така че питай някое момче и в последствие умувай.

Е това не мога да разбера в жените , как може да харесваш 1 година някой , който не ти обръща внимание? Е така си пропилявате живота

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    ако искаш да сте заедно,вижте се,кажи му как се чувстваш,когато дойде момента..
    чувствата ще отминат с времето,спокойно..не ти трябва да го мразиш.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Тва жените са странни животни

Re: За пореден път....

Цитирай Първоначално написано от tobebuterfly
    Момиче на 13 съм и от около 1 година харесвам едно момче. И колкото и противоречиво да ви звучи искам да разбера какво чувства той към мен. Дори и чувствата му да са топли, искам да го забравя, намразя или нещо от този сорт. Моля дайте своя съвет (дори и да не ми свърши работа).
    Много противоречиво е да искаш да знаеш какво чувства той към теб.
    Даже е забранено от конституцията.
    Това е нещо крайно нередно!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Е това не мога да разбера в жените , как може да харесваш 1 година някой , който не ти обръща внимание? Е така си пропилявате живота
    За каква жена става въпрос в случая?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    За каква жена става въпрос в случая?
    За малка

Така е, ама никой не може да каже на сърцето си какво да чувства. Иначе е глупаво, откъдето и да го погледнеш.

След като искаш да го намразиш ( един бог знае защо ), няма смисъл да разбираш какво чувства той..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Ем някоя твоя приятелка да го попита нещо за теб ако и той те харесва ще се издаде

Цитирай Първоначално написано от citylan
    Ем някоя твоя приятелка да го попита нещо за теб ако и той те харесва ще се издаде
    Ам има още един проблем...приятелките ми, които са 5-6, го харесват, са го харесвали или са клюкарки... еми пак аз прецакана.

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Харесваш го ,а искаш да го намразиш...КЪДЕ е смисъла...не че нещо ама..иди и си го питай сама.Кажи му така и така...еди кво си еди що си ..няма смисъл от посредници..
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

anonymous708973
    Guest
    Чакай малко. Само аз ли разбрах, че искаш да разбереш какво чувства към теб и после да го намразиш, независимо от разбраното о.О

Ъ... я пак, я пак о.О
    к`во викаш искаш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си