- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За пореден път....
Момиче на 13 съм и от около 1 година харесвам едно момче. И колкото и противоречиво да ви звучи искам да разбера какво чувства той към мен. Дори и чувствата му да са топли, искам да го забравя, намразя или нещо от този сорт. Моля дайте своя съвет (дори и да не ми свърши работа).
Искаш да разбереш дали има чувства към теб?
-ей сега ще ти гледам на кафе . -.-
Как да го намразиш..
-няма начин.. с времето всичко отминава
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Харесваш някого, а пък звучи противоречиво, че искаш да разбереш какво изпитва той?!![]()
Както и да е, няма да го намразиш.. или освен питай го какво изпитва, ако ти каже, че нищо особено .. е тогава хем ще намразиш него, хем себе си .. за друго не се сещам.
Да съм казала, че отказвам се?!
Една моя приятелка хлътна по един. Пита негов съученик как да му каже, че го харесва. Той там говори нещо с нея. Тя му "изля" чувствата си на другия ден...той я отряза. Простотия. Ама всичко това се случи за супер бързо...така че питай някое момче и в последствие умувай.
Е това не мога да разбера в жените , как може да харесваш 1 година някой , който не ти обръща внимание? Е така си пропилявате живота![]()
ако искаш да сте заедно,вижте се,кажи му как се чувстваш,когато дойде момента..
чувствата ще отминат с времето,спокойно..не ти трябва да го мразиш.
Много противоречиво е да искаш да знаеш какво чувства той към теб.Първоначално написано от tobebuterfly
Даже е забранено от конституцията.
Това е нещо крайно нередно!
Първоначално написано от Moderatorius
За каква жена става въпрос в случая?Първоначално написано от NightGuardian
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Така е, ама никой не може да каже на сърцето си какво да чувства. Иначе е глупаво, откъдето и да го погледнеш.Първоначално написано от NightGuardian
След като искаш да го намразиш ( един бог знае защо ), няма смисъл да разбираш какво чувства той..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ем някоя твоя приятелка да го попита нещо за теб ако и той те харесва ще се издаде![]()
Ам има още един проблем...приятелките ми, които са 5-6, го харесват, са го харесвали или са клюкарки... еми пак аз прецакана.Първоначално написано от citylan
Харесваш го ,а искаш да го намразиш...КЪДЕ е смисъла...не че нещо ама..иди и си го питай сама.Кажи му така и така...еди кво си еди що си ..няма смисъл от посредници..![]()
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Чакай малко. Само аз ли разбрах, че искаш да разбереш какво чувства към теб и после да го намразиш, независимо от разбраното о.О