.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Corny BIG

Мега фен

Corny BIG

Тамън си зех от Билата такива има ги и във фитнес залата..

Ама не пише хранителни стойности,а съм на НВД и сега имам леки угризения..

Някой знае ли какви са хранителните стойности на тва нещо?!?!

Гледах и видях и хубави неща,че има , малтодекстрин,глюкозен сироп,мед и още , намерих му стойностите в бб-теам ама проблемът е,че не пише въглехидратите и мазнините какви са!

Иначе пък са много вкусни, адкси вкусни , ако правя както правят хората да ги ядат след тренировка доста ще се разглезя !

Мега фен Аватара на Chacho
    Не знам с какво си си взел, но са по-богати на бавни въглехидрати, така че ще има да си ги разграждаш в по-дълъг период от време. Няма да ти окаже влияние. Но не си взимай с шоколад, щом си на НВД, ако смяташ, че няма да го изгориш бързо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Не знам с какво си си взел, но са по-богати на бавни въглехидрати, така че ще има да си ги разграждаш в по-дълъг период от време. Няма да ти окаже влияние. Но не си взимай с шоколад, щом си на НВД, ако смяташ, че няма да го изгориш бързо.
    Тъкмо бях изял едно,ама то беше със стафиди и кво още там ,сега имам едно с шоколад и едно с фъстъци,награбих от Билата 3 да опитам и викам да опитам и другите 4,ама ще се види и кога !

А защо да има бавни въглехидрати,малтодекстри а,глюкозният сироп,меда не са бавни въглехидрати ? Вярно има и овесени ядки печени,ама те много малко грама! Иначе 12 грама фибри пише.

Проблем ли ще е след тренирова една такава вафла (50 грама е) да си вземам въглехидратът ?! Само за след тренировка!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Много са добри хапвай си Аз съм ги опитал всички и редовно ви купувам като ходя до Кауфланд или ЛИДЛ
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Направо чакам да дойде Среда Септември - начало Октомври да им налетя като .. Затлъстяло дете на сергия за сладолед

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Направо чакам да дойде Среда Септември - начало Октомври да им налетя като .. Затлъстяло дете на сергия за сладолед
    вай брат и аз така ...

как ми се дояде ориз само ако знаеш ама не става!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Мен ориз не ми се яде , вече ми се гади

@Todor Към въглехидратите глюкоза,малтодекстрин защо да не се включат ? Иначе тия неща що-годе ги знам.. В тва Корни има и други неща,дето за след тренировка не стават много,ама както и да е ;;;d

ПП: Т'ва с мазнините мит ли е последно или не ? (че забавяло усвояването на протеина)

Град
    София
    В темата съм написал точно обратнотно,т.е че глюкоза,декстроза,малтоза и общо взето въглихидрати с висок ГИ е подходящо за следтренировъчно хранене,без да се притесняваш от натрупването на излишни мазнизни(поради високия ГИ).

П.п Корнито е добът вариант.Лично аз след тренировка пия суроватъчен протеин с корни.

Мега фен
    Значи ще си хапвам Корни след тренировка Много е вкусно!

Само за грамажа се чудя! 100 грама ако взимам..2 вафли няма ли да се запази част в ... мазничко ;;x Ако са повечето въглехидратите след като запълнят чернодробен/мускулен гликоген ?

Град
    София
    Не мисля,в 100гр корни има около 70гр въглихидрати,даже е идеално

Мега фен
    А какво да зема? Има най-различни.. Фъстъци банани шоколади кокос и тн..

http://www.bb-team.org/hrani/search?for=corny

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Каквото на теб ти е вкусно, не вярвам да има разлика във въглехидратите при различните видове.
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Каквото на теб ти е вкусно, не вярвам да има разлика във въглехидратите при различните видове.
    Има.. Различен състав е.. И въглехидратите играят 10-15 на 100 грама надолу-нагоре

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ами като се притесняваш от натрупване на мазнини вземи тези с по-малкото въглехидрати
    sapphire5

Мега фен
    Само се чудя не е ли по-добре да си взема такива които да вършат двойна работа и те са на същата цена ? Пример:

http://redis.bg/bg/product-view/30.html

50 вафли 45 лева и излиза 90 стотинка на вафла така..

А иначе с корнитата имам само въглехидрат и тряя да дам след тренировка още 2 лева сигурно за протеина 3-4 яйца 100 грама свинско или пилешко и то отиде 4 лева само за след тренировка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си