Защо заключ темите с предложения за раздел за нови потребители?
Какви сте вие модератори, вместо да напишете едно обяснение, пишете едно лаконично "ключ" или "ндааам..." и айдееее майната ти, заключих я, защото мога. Дайте причина, за да не допускаме грешката отново. Ето го моето предложение - Добавяйте обяснения към действията си!
Първоначално написано от Arterranes
обяснявам отново...темата е заключена ,защото се повтаря ....
Hostis Honori Invidia
Еми добре видях сега. Не беше трудна да напишеш след "ндам" едно "Темата се повтаря, цъкни тук за да видиш другата"
Първоначално написано от Arterranes
а беше ли необходимо ти да правиш тема за да изкажеш мнението си ..можеше просто да ми пишеш и щях да ти отговоря..
Hostis Honori Invidia
Нужно е - аз също исках да попитам защо се позволява на модераторите да заключват теми с недоизказани думи (или някакви изрази) като "ндам", "мнем", "а3", "тиз"... и т.н. поне пишете коя точка е нарушена или точна и ясно формулирана причина за заключването на дадена тема.
Има теми, за които просто е ясно защо са заключени.Първоначално написано от Lucho
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Според мен Cucko0 е лош модератор. Само пише разни мнения, с които не можеш да разбереш какво иска. Заключва теми без да обясни и грам ,защо го прави.
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Аз пък съм на мнение, че е една печена модераторка, която си върши работата отлично.![]()
е,да
ама от време на време става гадничка![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide