.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Цикъл и басейн

Здравейтее
    Утре ми е 5ти ден ,по принцип по толкова ми е цикъла ,та имам отдавна уговорка за басейн.Не ми е проблем да сложа тампон ,но съм чувала ,че не е хубаво и се замъкват какви ли не болести.Вариант ли е да изпия сок от 3 лимона с мед да речем за да ми приключи съвсем и да мога спокойно да ида на басейн
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Като цяло от витамин С цикъла намалява, а ако е към края спира. Поне при мен, защото витамин С укрепва стените на кръвоносните съдове. Ти инфекция можеш да си лепнеш от тия басейни и без да си в цикъл...
    Аз когато съм на море примерно пия Калциев Глюконат, но щом ти е в последните дни май няма да има смисъл и с Вит. С ще се справиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    При правилно използване на тампон,няма да има проблем.Толкова ли ще е фатално да отложите басейна с един/два дена?
    А този вариант с лимон+мед,опитай,но не ми се вярва да подейства.

Guest
    Може само с превръзка и бански такъв като боксерки но тъмен... и нищо няма да забележат:P

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Може само с превръзка и бански такъв като боксерки но тъмен... и нищо няма да забележат:P

Как с превръзка, бе, нали ще се види?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Ква превръзка бре? Вие луди ли сте? Нали това нещо ще се напълни целото с вода!?!

На вторият ден от бала си бях като теб ( е не баш беше ми 1ви ден ). И мене ме беше шубе да не пипна нещо от тоя басейн, но си викам 1 път в живота е. Сложих си тампон ( ОБ нормал беше ) и така влязох в басейна. Като се прибрах в хотела веднага го махнах.
    Иначе варианта за витамин Ц който ти предлагат също не е лош

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от plamenna00 Виж мнението
    Ytre mi predstoi basein , no sum v cikul nqkude 4-5 den .. na 12 sum KAKVO DA PRAVQ ne moga da otloja baseiina ;[[
    Щом ти е толкова важно да отидеш и си мъничка - превръзка, гащички и къси панталонки Няма да се къпеш и ще пиеш повече водичка
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Ако влезеш във водата и си с превръзка има вероятност тя да се намокри, да се отлепи и да изпадне...а и предполагам не искаш след теб да остават кървави следи Другият вариант е да сложиш тампон (не е нужно да е голям, има различни размери и видове) Така ще можеш да си плуваш свободно без да се тревожиш.

Супер фен Аватара на Reenata
    Тя каза да си я сложиш,но да не се къпеш ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    С превръзка никога.
    Тампони има. От най-малките. Ако е поставен правилно, въобще няма да го усещаш.

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    С превръзка никога.
    Тампони има. От най-малките. Ако е поставен правилно, въобще няма да го усещаш.
    Аз смея да твърдя обратното... Просто си спомням 1-2 мои лични първи опити за тампони на нейните години
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Аз изобщо не можах да го сложа. Но ако успее и е влезнал достатъчно навътре няма начин просто да го усеща.
    Така че, пробвай. Нищо няма да загубиш.
    Но прочети как се ползват тампоните преди това.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Има два начина:
    Да си с превръзка и къси панталонки, без да влизаш да се къпеш.
    И с тампони. Ако го сложиш , както трябва - ще си плуваш без проблеми и няма да го усещаш особено.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз първият път като реших да ползвам тампони, не успях да го сложа.
    В краен случай слагаш превръзка и къси гащи и не се къпеш..поне ще хванеш тен.

Блазя им на мъжете

ami da hybavo za tampona ama dali shte mi e konfortno s nego smisal az dosega ne sum slagala tampon i neznam kak stoqt neshtata .. a za na TotallySexy otgovora .. bi li mi obqsnila kak sus prevruska kato shte se namokrii iii kakto kazva фЪстЪка shte izpadnne ( ...
    Ако сложиш тампона както трябва няма да имаш проблеми, защото той не би трябвало да се усеща Ако все още го усещаш когато го сложиш значи не е на правилното място

да попитам, с какво мога да си забавя идването на следващата менструация с 3-4 дни

Цитирай Първоначално написано от randi Виж мнението
    да попитам, с какво мога да си забавя идването на следващата менструация с 3-4 дни
    Ами не съм сигурна, че може да се забави, но знам, че с витамин С ще ти мине по-бързо

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Блазя им на мъжете
    Определено

с витамин С го забавя за ден два

с витамин С на таблетка и колко таблетки да изпия или да си изстискам лимон

Аз ако бях на твое място щях да отложа басейна,но щом си решила...Ако искаш да ти спре,вземи голяма доза витамин C,той много лесно спира цикъла.Ако не помогне,си купи тампони O.B. Normal и си сложи един.Ако е добре поставен,въобще не се усеща.И прочети упътването...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Давай с тампони.
    Ако го сложиш , както трябва - дори ще забравиш, че имаш менструация. Пък и ще издържиш няколко часа, щом не можеш да отложиш басейна.

Другият вариант е да си с превръзка и къси панталони, и само да се печеш - без да влизаш в басейна.
    Решавай.

С тампон не се притеснявай въобще не се усеща и компактен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си