- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цикъл и басейн
Здравейтее
Утре ми е 5ти ден ,по принцип по толкова ми е цикъла ,та имам отдавна уговорка за басейн.Не ми е проблем да сложа тампон ,но съм чувала ,че не е хубаво и се замъкват какви ли не болести.Вариант ли е да изпия сок от 3 лимона с мед да речем за да ми приключи съвсем и да мога спокойно да ида на басейн
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Като цяло от витамин С цикъла намалява, а ако е към края спира. Поне при мен, защото витамин С укрепва стените на кръвоносните съдове. Ти инфекция можеш да си лепнеш от тия басейни и без да си в цикъл...
Аз когато съм на море примерно пия Калциев Глюконат, но щом ти е в последните дни май няма да има смисъл и с Вит. С ще се справиш.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може само с превръзка и бански такъв като боксерки но тъмен... и нищо няма да забележат:P
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Как с превръзка, бе, нали ще се види?!![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ква превръзка бре? Вие луди ли сте? Нали това нещо ще се напълни целото с вода!?!
На вторият ден от бала си бях като теб ( е не баш беше ми 1ви ден ). И мене ме беше шубе да не пипна нещо от тоя басейн, но си викам 1 път в живота е. Сложих си тампон ( ОБ нормал беше ) и така влязох в басейна. Като се прибрах в хотела веднага го махнах.
Иначе варианта за витамин Ц който ти предлагат също не е лош![]()
Ако влезеш във водата и си с превръзка има вероятност тя да се намокри, да се отлепи и да изпадне...а и предполагам не искаш след теб да остават кървави следиДругият вариант е да сложиш тампон (не е нужно да е голям, има различни размери и видове) Така ще можеш да си плуваш свободно без да се тревожиш.
![]()
С превръзка никога.
Тампони има. От най-малките. Ако е поставен правилно, въобще няма да го усещаш.
Аз изобщо не можах да го сложа. Но ако успее и е влезнал достатъчно навътре няма начин просто да го усеща.
Така че, пробвай. Нищо няма да загубиш.
Но прочети как се ползват тампоните преди това.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Има два начина:
Да си с превръзка и къси панталонки, без да влизаш да се къпеш.
И с тампони. Ако го сложиш , както трябва - ще си плуваш без проблеми и няма да го усещаш особено.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз първият път като реших да ползвам тампони, не успях да го сложа.
В краен случай слагаш превръзка и къси гащи и не се къпеш..поне ще хванеш тен.![]()
да попитам, с какво мога да си забавя идването на следващата менструация с 3-4 дни
с витамин С на таблетка и колко таблетки да изпия или да си изстискам лимон
Аз ако бях на твое място щях да отложа басейна,но щом си решила...Ако искаш да ти спре,вземи голяма доза витамин C,той много лесно спира цикъла.Ако не помогне,си купи тампони O.B. Normal и си сложи един.Ако е добре поставен,въобще не се усеща.И прочети упътването...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Давай с тампони.
Ако го сложиш , както трябва - дори ще забравиш, че имаш менструация. Пък и ще издържиш няколко часа, щом не можеш да отложиш басейна.
Другият вариант е да си с превръзка и къси панталони, и само да се печеш - без да влизаш в басейна.
Решавай.