Ново 25! Сега пък говорим тука с едни познати и видиш ли как космат мъж няма да си обръсне космите на краката, било ужасно грозно и неприятно о.О Аз разбира се, веднага казах, че ще ми е по - грозно с обръснати ако е... оле оле... И още нещо, който разбере че не пуша цигари ме гледа много странно (ако съм излезнала в компания на 10 човека, 9 от тях пушат, а ние с другият непушач сме аутсайдери.)
Иначе относно развитието на България, винаги съм се чудела точно това. Как искат страната да се промени, като никой не прави нищо по въпроса или ако някой прави промени всички го целят с каъмни едва ли не. Живеем в 21 век, а хората имат разбирания все едно са в 19в. В някои градове дори се гледа странно ако една жена работи, а не е домакиня само в къщи. Другаде пък примерно развода се смята за нещо срамно... Абе кво да кажа. Дай ракията и салата, пускай новините и псувай парламента - т'ва си е България.

п.п. Разбира се, че се гледа с добро око на някой който е с дънки и тениска - защото е като почти всеки друг по пътя - един от нормалните. Марки като Кенвело и Теранова са смятани за най - добрите и всеки, който е облякан с тях е много як , тея дето са с дрехи от втора ръка с незнайна марка или няква обикновенна рокля без етикет пасти да ядат...
Очаквам всеки момент да ме попитат ластика ми за коса ква марка е, защо не ползвам фон дьо тен и как може спиралата ми да е 8лв, а не 34лв... и по дяволите защо не си правя вафли в корените, поне да я тупирам тая коса???