Не ходя смъкната, а с някоя пола и потник, обикновенно ще са зелено и синьо съчетани, че много ме кефи. Косата ми е черна, обикновенно вързана, може и на кок, или леко намачкана с пяна. Тва със смъкнатите дрехи, пушачите, шарените коси, пиърсингите и обеците го дадох само като пример. Лично аз ако облека риза нищо не се вижда и си изглеждам нормално, ама в тея жеги слагам потници и тениски. И не, не съм тип бунтар, нито се правя на невинна овчица, нито търся внимание, още по - малко съдя някоя поп фолк фенка как се е облякла. Аз пък си падам по Пинк и Фърги, тва не ми пречи да говоря с фенове на Азис. Дай сега едните ако си падат по Левски и са в синьо да тръгнат да млатят цесекарите. Ами за мене тва е първобитна работа.
Мисълта ми далеч не беше да се правя на супер индивидуална и неповторима. Просто определено се забелязвам от далеч и в компания на по възрастни получавам критики или коментари. Въпросите, които ме интересуват ги зададох в първото си мнение
"Вие срещате ли проблеми някъде? Как се справяте с тях? А смятате ли, че погледа на света ще се промени и няма да слагаа рамки на всеки да го съди? Ще имаме ли някога наистина право на личен избор? А вие критикувате ли другите?"
И още нещо, тъй като ми предстои прословутото интервю за работа, какво ще спечеля ако се облека от врата до петите и никой не види нищо, а на следващият работен си дойда както аз си знам? Няма ли пак да ме уволнят? То договор не се прави на първият ден. Много ми е зор сега да реша кво да правя изобщо. То тея татуировки не пречат на хората приемрно от хигиенна гледна точка. Повече разбирам да бяха расти, ще има някоя буба в тях, може да намирисват ако съм ги къпала скоро... ами то са си на мен и не пречат никому