- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спестяване
Така въпроса ми е дали си събирате пари?Колко сте събрали и за какво?
Да, събирам от около 4 години. До сега съм събрала повече от 600 лева. Не съм мислила какво ще си купя, когато събера към 1000, тогава ще мисля. Важното е да е нещо хубаво, което да ми послужи за дълго време.
Събирам всяка година по празниците. После ги харча най-често за дрехи и ненужни неща.![]()
Тази година бях събрала към 200лв, ама почти свършиха.
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Уж спестявам,ама след няма и седмица съм ги изхарчила за дрехи,аксесоари,бижута,обу ки,чанти,материали за хобито ми.Аз съм голям прахосник,иначе винаги съм ентусиазирана да събирам пари за нещо,но така и не успявам да ги събера докрай,винаги се появява нещо ново и ново,което да ми привлече вниманието.
Много се възхищавам на хора,които успяват да събират дълго време и накрая си купят нещо скъпо,за което сами са си ги събрали.
Опитвам се, ама трудно![]()
Иначе сега мисля да събирам за телефон.
Еми сега събирам за диван![]()
иначе преди събирах за телефон, ама приятеля ми ми подари и парите отидоха за лаптоп.
Като купим дивана, ще събирам за e - book, че ми е мечта.
А иначе трябва да купуваме миялна машина и библиотека, ама първото е към 200евро, а второто 600. Поне тея дето сме харесали. А за сега не смятам такива големи начинания да правя![]()
Събирам около 300 и ги харча безбожно бързо.Сега пак почнах да събирам, все пак на море смятам да ходя... За другото лято смятам да си събирам стипендията и детските, също остатъка от джобните... Ще видим до къде ще стигнат...
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Събирам ама в повечето случаи са някакви стотинки.Плащам си единия телефон с тях (не мога да карам нашите да ми плащат всички телефони ;д ) и другите за глупости![]()
Преди можех да спестявам пари, ама сега - тц. Много е лошо тва, безпомощна съм. Не мога да ги гледам как стоят в портмонето и бездействат![]()
![]()
Постоянно си събирам, не за определено нещо, а просто така - да си имам. Сега обаче съм решила да си купя Kindle и се започва спестяване за него.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
От края на осми клас си събирах пари , събрах 500 лв.
Сега пак почнах да събирам за сега имам 70 лв ... (mm) Попринцип ги харча за разни непотребни неща .. сега мисля всички пари да изхарча за дрехи . После почвам да събирам за телефон .
Събирала съм за телефон много отдавна.
бях събрала 200лв само от парите за у-ще,и отделно 200 от детските,ама тея от детските ги похарчих за дрехи,а другите 200 ги дадох на нашите,че бяха закъсали.Сега се мъча пак да почна да събирам ама все за нещо ми трябват и не мога да отделя никви пари,иначе може да почна работа скоро и парите от заплатата съм решила да си ги събера за 2 месеца и да си купя лап топ.
Аз обичам да си събирам ей така да си имам и много ми свиди да си ги харчаСъбирам си от стипендии,от роднини като ми дават,от даскало-правих чертежи на едни хора и от там малко парички и така.Преди ги харчех за да се видя с приятеля ми(различни градове),обаче сега скъсахме и..просто си ги имам паричките.Най-вероятно ще ги похарча за море или да се наглася за даскало.По празниците най-много се събират,тая година към 200лв успях да събера,че и малко повече ама вече имам към 100.
Не мога да събирам, но от доста време мисля да си взема една скъпa касичка, която няма дупка за вземане на парите, ами трябва да се счупи.
Мисля, че по този начин ще ме е жал да я чупя и парите ще ги пазя максимално дълго
Като бях малка съм събирала около 100лв. от празниците и после ги похарчих за разни играчки (малка бях, все пак ).
събирам и ги харча накуп..удоволствието е по-голямо..
сега не събирам, защото нямам приходи..
но през уч.год. ще почна да събирам за море, но като ги събера ще видя дали отиват за море или за материали за ВУЗ, обувки за бала или какво по точно..
а иначе събирам жълти стотинки..ама не са ми много,една кутия от крем за лице е пълна само..
Опитвам се![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
еми старая се и горе долу се получава до момента имам 90 лева и 60 евро,ама тва е временно
Имам 150 лв. ама нащи не мми дават да ги похарча иначе до ся да ги няма.![]()
. У мен пари не се ззадаржат !
![]()
Да,спестявам (до колкото мога ;д).Сама си купувам дрехи,обувки,телефони,нетб ка,фото...Наще от малка са ме свикнали така.Събират се от баби,дядовци,познати.....Ама аз съм си скръндзи (или пестелива му викат някой хД) и гледам по-малко да харча и повече да пестя.Ама като се съберат не се сдържам просто![]()
Да събирам , от закуска , от празници и събрах около 90 лв![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii