- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спестяване
Да, събирам трябват ми 2 500-3 000 евро за бъдещето ми куче Newfoundland, даже и равъдника и кучилото съм избрала, само дето парите хич не избират мен, ама мама и тати ще помагат.![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
да, умея да спестявам, събирам и за празниците ги няма вече, сега спестявам за лаптоп![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Sabiram. Oba4e kato sabra 100-tina lv. i otivam v mola da gi poxar4a !![]()
![]()
Винаги имам заделени пари.![]()
От малка съм научена да спестявам и винаги поддържам поне по 200-300лв. заделени.
Харча ги основно за дрехи, обувки, чанти, козметика.![]()
To infinity and beyond.
Ми те на мен ми дават пари само, ако ги помоля. Няма как да събирам от дядовци и баби. От това следва, че мога да събера макс 20 лв. за 3 месеца. По принцип ми дават повече пари, когато ще си купувам нещо. (Дреха например) Като малка са ми давали постоянно и съм събирала към 200 лв., ако не повече. Ама така или иначе тия пари са тръгвали за сметки, не за мен...
Хм.По принцип спестявам.Последния път събрах 50лв. и ги дадох за дрехи.
В момента имам спестени 5 лева.![]()
ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР
Не мога да събирам париНямам спестени
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Опитвам се, ама е много трудно.Но сега тая година твърдо съм решила да спестя някой лев за да си купя телефон.
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много ми е трудно да събирам пари... Просто каквото ми дадат, го харча много бързо..;xX
Абе уж все събирам.. пък де заминават тез пари един Господ знае :дд