- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години е нормално...?
Знам, че сигурно има и други такива теми но.. ._ .
Та..На колко години е нормално едно момче/момиче да прави секс?![]()
На възраст между 1 седмица и 200 години
Дяволите ви взели! Горе видиш ли "НАЙ-4ЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ?"?? ВИДИШ ЛИ? 4ети си важните теми преди да питаш идиотщини!
п.п. извиняай за тона, не оби4ам да говоря така по принцип, но ти ме изкара от кожата си!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Въобще не е нормално да се правят такива неща!!! Това е грях мойто дете!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
истината е, че възрастта в която повечето момичета започват да осъзнават какво е секс и да усещат удоволствието от него е над 16. Според мен не е нормално да се прави по-рано... Не защото съм голяяяма моралистка, а просто защото няма момиче на 13 примерно, което е получило удоволствие от секса, дори да е с гаджето, с което "тооооолкова много се обичат"...
Няма точна граница.. аз съм твърдо против секса под 14-15 години.. дори мисля, че от 16 нагоре вече е нормално.. но особено под 14-15 години.. зависи си много от човека също де .. но по принцип..
Да съм казала, че отказвам се?!
1.Има важни теми. Там го има написано.
2.Като знаеш че има такива теми /и то в излишък/, защо пускаш нова, а не ползваш търсачката?
Принципно няма точно определени години. Кой когато се чувства готов.За мен лично на 12-13-14 е много рано и за двата пола.
П.П. Наистина когато се чувства готов, а не защото "всички готини фрта го правят" или "защото той/тя ми каза, че иначе ще ме зареже"
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
когато може да понесе последствията при евентуален гаф ..и да има такива теми
Hostis Honori Invidia