.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Програма за клипчета + още нещо

Здравейте! Някой може ли да ми препоръча сравнително лесна за работа програма за правене на клипчета? Идеята ми е да направя някакво клипче, ако мога така да го нарека от мои и на приятеля ми снимки на любима музика. Отделно искам и програма за правене на обложка за диск - също лесна за работа и да ви питам - тези обложки къде могат да се разпечатат - във фотостудия ли, или в някой ксерокс? Питам понеже май са специфичен формат хартия и не знам дали навсякъде може... Ако някой е запознат с тези неща, ще съм благодарна ако сподели с мен

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    За правене на клипчета ползвам Corel VideoStudio Pro X3 (бившето ULead VideoStudio) - много лесна програма, с удобен интерфейс. Има супер ефекти за транзишън и движение на снимките. Освен това, по същия начин може да се прави и клип от различни клипчета. Много съм доволна. + това я има в замунда.

За обложки обаче не знам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Недей го лъжи Има много по добри

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Сигурно. Но аз ползвам тази и съм си супер доволна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мерси, LadyDi, ще сваля и разгледам програмата. Ако някой има идея и за принтенето на обложката, ще съм много благодарна

Град
    California.*
    Щом искаш нещо лесно - Proshow Producer е за теб !

Не съм голям специалист, аз използвам Sony Vegas, ако ти трябва такъв тип програма, има доста възможности и не е толкова трудна

Град
    California.*
    Цитирай Първоначално написано от SillySick
    Не съм голям специалист, аз използвам Sony Vegas, ако ти трябва такъв тип програма, има доста възможности и не е толкова трудна

И аз я ползвам, но докато и разбереш всички екстри, има много време да учиш.Така, че недей я предлага нея.На мен ми отне 2 години за да се науча как се ползва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си