- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Програма за клипчета + още нещо
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча сравнително лесна за работа програма за правене на клипчета? Идеята ми е да направя някакво клипче, ако мога така да го нарека от мои и на приятеля ми снимки на любима музика. Отделно искам и програма за правене на обложка за диск - също лесна за работаи да ви питам - тези обложки къде могат да се разпечатат - във фотостудия ли, или в някой ксерокс? Питам понеже май са специфичен формат хартия и не знам дали навсякъде може... Ако някой е запознат с тези неща, ще съм благодарна ако сподели с мен
![]()
За правене на клипчета ползвам Corel VideoStudio Pro X3 (бившето ULead VideoStudio) - много лесна програма, с удобен интерфейс. Има супер ефекти за транзишън и движение на снимките. Освен това, по същия начин може да се прави и клип от различни клипчета. Много съм доволна. + това я има в замунда.
За обложки обаче не знам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Недей го лъжиИма много по добри
Сигурно. Но аз ползвам тази и съм си супер доволна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мерси, LadyDi, ще сваля и разгледам програмата. Ако някой има идея и за принтенето на обложката, ще съм много благодарна![]()
Щом искаш нещо лесно - Proshow Producer е за теб !
Не съм голям специалист, аз използвам Sony Vegas, ако ти трябва такъв тип програма, има доста възможности и не е толкова трудна![]()
Първоначално написано от SillySick
И аз я ползвам, но докато и разбереш всички екстри, има много време да учиш.Така, че недей я предлага нея.На мен ми отне 2 години за да се науча как се ползва.