- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме ??
Здравейте! Имам съмнения дали едно момче ме харесва. Той е 1 година по-малък от мене. До сега бяхме в едно училище, но там не си контактувахме толкова много. Сега съм приета в друго учебно заведение и не се виждаме изобщо (поне за сега). Като свършихме училище отначало дори не си пишехме толкова много в скайп, но от известно време започна да ми се обажда. Преди, когато бяхме в едно училище не ме харесваше (или поне така си мисля), дори ходеше с една от моя клас, но вече ми се обажда през 2-3 дена. Не знам какво да си мисля. Аз го харесвам и той го знае, но напоследък ми се обажда и ми праща смс-и. Вие няма как да кажете със сигурност, но все пак какво мислите. Дали ме харесва като нещо повече от приятелка или не.
Преместено. Extremescream
Наистина няма как да ти кажем от тука дали те харесва, но темата ти е за раздел Любов.
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Дай повече информация като ти звъни какво си говорите или какви смс-и ти пише ;д .. всмис може да те харесва , но дай повечко информация![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Когато ми звъни, се интересува от мен. Т. е. пита ме как съм какво правя... По скайп иска да излезем на басейн това-онова. Общо взето е това, понеже ми звъни от скоро.
Ни най-малко. Все пак е само 6-ти клас
Respect my authoritah
6-ти клас е доста разгонена възраст.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.