.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на FuckedUp
    Я!, пак тая тема със депресираното пълно момиче, което няма приятели и е отхвърлено от обществото

Ем.. да. Хвани се в ръце. Отслабни. Намери си нови приятели. От там се тръгва..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova

Тези твой ''приятелки'' явно не са ти такива,щом им завиждаш и са ти ''приятелки'' само в училище.
    Ти чуваш ли се ?! ТЯ им завижда, те момичетата какво са направили ? Какво са виновни, че тя не може да се интегрира ?

Исках да кажа,че тя не ги мисли за приятелки,тъй като тя самата каза,че им завижда и те нея не я мислят,щом само в училище си говорят,а иначе забравят за нея ...
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Вземи си кученце (кученце, не котенце). То те принуждава да излизаш навън, за да го разхождаш, пускай се по центъра и в парка... Ако е някаква необичайна порода, още е малко или е просто супер сладко, то главите на всички минувачи ще се въртят на 180 градуса да го гледат и ще се спират да говорят с теб за него. Това си е перфектна тренировка по общуване! Освен това е страхотно да срещаш постоянно нови хора, всеки със своята история... Бъди мила и усмихната, пускай някой лаф, представи си, че срещнеш някое готино гадже с немска овчарка Аз така примерно през ден разговарям с някой, възхитен от моя пес Включително днес... Да не говорим колко е готино да си имаш домашен любимец. Това за промените във външния вид се подразбират, за това не пиша нищо, be good

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Добре,ще ти го кажа.Ми няма нищо да се промени,поне докато не излезеш от гимназията.Живота е гаден,винаги има такива като теб.Вече си на 16 и е късно за промяна и вземане в ръце,просто няма да стане.
    Тъй де,пожелавам ти поне в университета да станеш по-уверена и нещата да тръгнат на добре.

Мда, по-тъпашко мнение не бях чела скоро.
    Авторке, не обръщай внимание на т'ва, ако имаш желание да промениш живота си.
    Сега си във ваканция, нали? Ами, това е чудесно време за емоционална и физическа метаморфоза.

Голям фен Аватара на magita
    намери си мъжка компания, те нито ходят по молове, магазини и такива неща и с тях е 100% по-забавно от колкото с момичетата...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на elysunny

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Сега всички ще ме оплюят ама не ми пука! Просто ме уби с тази тема... как може да пишеш в някакви форуми и да се самосъжаляваш??? Честно и аз ако те познавах сигурно и аз щях да те храня... Слушай сега хората не струват и не можеш да позволяваш на който и да е да ти подкопава самочувствието я се стегни и им покажи какво можеш!!! Първо прочетох един коментар, че нищо няма да се промени докато си още в гимназията, защото децата били жестоки нещо такова беше... това са пълни глупости децата не са жестоки и ще видиш, че като пораснеш хората ще са още по-гадни и нищо няма да се промени! Затова покажи на всички един среден пръст и им кажи да го духат... Пък ти си намери стил, който ти харесва не е нужно да приличаш на приятелките си вземи се в ръце, отпусни се пробвай да се запознаеш с някой и да не ти пука и да те отхвърли има още толкова хора повярвай ми можеш да си намериш приятели винаги... само дето това няма да стане докато завиждаш на приятелките си, пишеш в разни форуми и се самосъжаляваш! Извинявай ако по някакъв начин съм те обидила... просто ми е кофти за такива хора като теб, които просто не ценят себе си започни да се харесваш момиче това си си ти имаш цял жито да живееш със себе си повярвай ми ще ти е по-лесно като се уважаваш и започнеш да цениш качествата си! Успех!!!

Всичко е в главата ти.Представата ти за теб самата дава отражение на представата на другите за теб.Както се казва обичай се ,за да те обичат и другите!Обичай се дори на пук на самата себе си!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Голям фен Аватара на alice13
    намериси някакво хоби и пот там ще си намериш компания и гаджета.Защо тряжвая да си като приятелките ти Иди до мола ;д купи си нови дрешки ако искаш почни да хоиш на карате.. хем ще отслабнеш хем ще сесприятелиш с новви хора ;п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си