Момиче на 16 години съм,от София,и имам един вид проблем
проблема е че съм различна.не пазарувам редовно в мола нито в каквито и да било магазинчета, е имам неща от там ама не ходя там често, нося нови неща когато ми подарят нещо иначе понякога нося и неща втора употреба (знам че ще ме помислите за селянка или нещо такова)... искам и аз да имам приятел, като единствените ми две приятелки, които си имат компании извън класа... а те са коренно различни от мен... и двете... и съм с тях само в училище....
нз как да ги опиша по-точно и нз за кво изобщо ви трябва да ги описвам, но ще го направя защото искам да видите колко различни са от мен и да ми видите ситуацията... ще кажа какви са така (и не тва не значи че определям хората по стила им или по музиката която слушат, просто така съм решила да ги опиша)
едната е т.нар "метълка", и не такава каквато вероятно е вашата представа за такива момичета (дебела, кубинки , раздърпани тениски и 343 тона грим ) , не, тя е слабо, красиво, поддържано момиче което се облича съвсем нормално (е има 2-3 тениски/потници на металика и там подобни и носи тъмни цветове, но и носи и много цветни неща, от мола например...има кубинки, но има и много обувки с токчета, и т.н... просто си има свой собствен стил... има разни готини дрънкулки и медальончета..гримира се умерено...понякога изобщо не се и пак е красива...
другата е фешънка... редовно си купува нови неща от мола, нови лакчета, и си прави красиви маникюри, гримира се много красиво, но си слага и доста грим понякога, но пак изглежда красиво. знае всичко за "новата мода" има всички нови неща, леко лигава е но в никакъв случай не е някаква курва а си има сериозен приятел от много време, умна е, забавна е, слуша чалга, кючеци, поп-фолк, хаус и така, много момчета си падат по нея, постоянно и подсвиркват, и т.н
първата постоянно е с гаджето и ... някъв пич метъляга... върти се в компания от метълчета, не само май... но запознавала съм се с тях, мн весели хора... ходят по разни паркчета, лафят си...готина компания
другата също си има своя компания... ходи по чалготеки...запознавала съм се с гаджето и и той е пич, забавно момче и компанията и също е пълна с някакви веселяци до колкото знам...
ТА благодаря ако изчетохте всичко това...май нямаше мн голяма нужда да го пиша...до проблема...че им завиждам...те си имат гаджета, имат си компания, а аз нямам с кой да излезна, нямам човек до себе си ... никога не съм имала весел кръг от приятели, като стане въпрос в училище като сме трите, за гаджета или компания, аз нямам какво да споделя с тях, нямам с кой да ги запозная.
искам и аз компания, но не мога да си намеря, просто защото никой освен тях двете не ме харесва като човек.а с тях двете се познавам от много време и предполагам за това не са ме отхвърлили...защото са свикнали с мен издънката...
момчетата ме мислят за грозна, другите момичета от класа ми се подиграват и ме обиждат... че ми е мазна косата (въпреки че не е) и че съм дебела.
как да си намеря компания??? как да си намеря гадже??? моля ви помогнете ми