Цитирай Първоначално написано от Andrez
Спортувай ! Спорта дава много помни .. първо ще се запознаеш с нови хора, които може да ти допаднат и съвсем бързичко да си намериш нова компания. Също съществено важно е, че спорта поддържа фигурата на човека и влияе положително на самочувствието му ! Започни да отделяш повече време за себе си и самочувствието само ще си дойде, когато вече си намерила сродна душа КЪСМЕТ !
Благодаря Спортувам, не всеки ден, но все пак го правя и не съм ТОЛКОВА дебела или нещо такова.. просто съм по-ниска и по-закръглена... Тези от класа ме наричат дебела, защото имат хубави, слаби, стройни тела (включително и споменатите ми две приятелки), а аз съм различна и с това.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
А какви са интересите ти, ако мога да знам ;д ?
Може да те упътим къде да намериш хора с подобни интереси.

Също така за външния ти вид, харесва ли ти, искаш ли да го промениш ? И ако да, какво по-точно искаш да промениш в себе си ?
Не знам.. Искам да променя ръста ми, но това няма как да стане. Нисичка съм, а за килограмите добре, ще спортувам... Другото нещо е стила ми може би... но не знам как да си изградя собствен стил...просто не искам да се обличам като всички останали... но не така че да ми се подиграват и т.н... Просто искам да се различавам с нещо от останалите... нещо като приятелката ми метълката, която се облича и стилно и красиво, но и показва музикалните си предпочитания... но аз не знам как да съчетавам правилно някои неща, а и не съм от най-богатите, нямам пари за разни такива дрънкулки, но и да искам да съм от "модерните" като другата ми приятелка - нямам пари и за скъпи дрехи от моловете...