На теб проблемът ти не е толкова в лошият външен вид, както се описваш.. отколкото в прекалено ниското ти самочувствие.. виж сега, хубаво е човек да има самочувствие, да НЕ позволява на останалите да го мачкат, най-вече. А това самочувствие откъде ще дойде, не знам .. не всеки изглежда перфектно, но всеки трябва да има самочувствие .. имам една позната, която е наистина дебела.. казвам дебела, щото тя и без това не се обижда от това, момичето си има доста приятели, гадже доколкото знам-не, но мисля, че приятелите ти са по-важни от гаджето.. което ти искаш едва ли не да имаш на всяка цена.. и МОЛА?! Защо, за Бога само мола, мола, мола, мола?! .. Купувай си нови дрехи, разбира се .. не познавам, човек, който не иска да има нови дрехи, обувки, изобщо нещо ново.. много почнах да се обяснявам- така, общо взето-самочувствието му е майката.. да не ти пука, че си пълна.. обаче виж сега, това за мазната коса.. не вярвам да ти се подиграват, без да ти е мазна.. все едно на някоя клечка, да й кажат, че е дебела .. та грижи се и за косата си.. защото тя по мое мнение е много по-важна от някое излишно килце.