- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана.. от дъното на душата си :)
Здравейте .. Пиша тук като знам колко обиди ще изям, важното е че имам смелост !!Ще започна направо .. Има едно момче ,. 1 година е по-малък от мен, но е почти 10 santa над мен
.. Много е хубав ! Излизахме няколко пъти и винаги се държеше прекрасно .. целуваше ме .. гушкаше ме ., но той е труден характер и трудно признава чуствата си ..
Последния път се видяхме и той както обичайно се държеше безупречно .. Но проблема е че сме от различни градова { пловдив и асеновград } .. и не можем постояяно да се виждаме .. и затова му пиша в skype / facebook той там се държи като лопата. . само се заяжда .. само се сърди направо ме отвращава ..
въпроса ми е .. какво да направя.. на 7ми юли има състезание в пловдив .. да отида ли .. или да почакам .. просто съм толкова объркана ..
![]()
![]()
Благодаря предварителноо .. Лек и приятен ден .. Между другото съм на 13![]()
Попитаха късметлията: „Какво правиш като имаш този късмет?”, а той отговори: „Раздавам на хората, които го търсят!”Попитаха вярващия: „Какво правиш като имаш тази вяра?”, той отговори: „Раздавам от нея на тези, у които липсва!”Попитаха обичания: „Какво правиш като имаш толкова обич?”, а той отговори: „Обичам и аз!”