- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Здравейте![]()
Скоро се запознах с едно момче.Виждала съм го само веднъж,но му имам скайпа и фейсбука.Аз съм на 15,а той е на 18.Учи в хубаво училище,а и е хубав и около него се навъртат доста момичета,които на неговата възраст,че и по-голями.Харесвам него и характерът му.
Аз съм обвързана в фейсбук с еднин приятел,който дразни бившата му.Въпросното момче си мисли,че моят приятел ми е гажде и проблемът е,че няма как да му кажа,че не е защото бившата приятелка на приятеля ми му е една от най-добрите приятелки.Аз обаче започнах да мисля за това момче..просто не ми излиза от главата,а той дори не ме забелязва ..![]()
Аха .. а говорите ли си ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Иии си готова да си жертваш надеждите за евентуална връзка изобщо (едва ли някой ще те сваля, ако се водиш с гадже), само за да може твоя "приятел" да се прави на герой пред бившата си?Първоначално написано от sladkabebova
Доста затъпяло мислене.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
Точно...+
Харесваш него и характера му, а си го виждала веднъж и му имаш скайпа и фейсбуука?
Момиче, ти не го познаваш, какво остава да го харесваш!
Ами всъщност и в интернет може да се разбере много за характера стига да знаеш как.Особено пък във Facebook.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
А към авторката. Браво. Прави си се на Обвързана да може твоят човек да се прави на голям пред приятелката си, но в това положение и изобщо не се надявай мъжете да те гледат като бъдещо гадже.Най-умното, което можеш да направиш в момента е да замениш тоя статус Обвързана с Необвързана и като искаш някой да действаш или поне да му кажеш това, което ни каза. Пък как ще го възприеме е друг въпрос.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
+++++++++++Първоначално написано от SisiStrange
Кой? На кого? На какво?Първоначално написано от sladkabebova
Ъ?
Светнете ме малко!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
О, знам, хора от най-близкото ми обкръжение започнаха просто като непознати, с които си пишех в нета. За фейсбуук не съм съгласна много-много. Но е факт, че докато не седнеш и не поговориш надълго и нашироко с човека лице в лице, не можеш да си 100% сигурен. Естествено, дори да се прави на такъв, какъвто не е, можеш да го усетиш още, докато си пишете. Обаче нещо ме съмнява авторката да е толкова добра.Първоначално написано от Niakoitam
Защо не си съгласна за Facebook? Там има снимки,приложения,връзки,б лежки,фрази и т.н. Нали знаеш например мисълта: Най-лесно се разбира какъв характер е човек от това, на което се смее". Това го приемам метафорично, но стига човека да влиза по често можеш да доловиш поне моментният му характер.Особено и ако си пишете.За авторката не знам колко е добра.Не я познавам.А иначе това за разговора лице в лице, за което казваш. Ами ако говориш лице в лице с мен например ти давам гаранция на 99% че ще ме изкараш съвсем различен човек от това, което виждаш в интернет. А къде съм по истински ли? Ще ти отговоря. В интернет...най-малкото повече се отпускам да бъда себе си.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защото гледам как някакви момичета си пишат "За мъж не страдам. За мъж не съжалявам. За мъж не плача. За мъж нищо не давам", а като ги видиш на живо, са някакви пълни нулички, които нямат връзка с главния мозък и не само че страдат, ама направо порои им се леят от очите за разни мърльовци.
Другият вариант също ми се случи наскоро - в интернет човекът изглеждаше доста... надут и една доза - самовлюбен, на живо се оказа готин човек, с когото не само че можеш да проведеш супер нормален разговор, но и да разсъждаваш на интересни теми.
По скайп е доста лесно. 1-2 седмици писане с човека и имам доста пълна представа за него. Малко или много ще разбера дали е сложил някаква маска, все ще си проличи по нещо.
Но фейсбуук - тцъ.
Туко що минах към необвързана в фейсбук.Той е на линия,но не ми пише.Не сме си писали от дни.Иначе се запознахме на живо,писахме си в фейсбук,а след това и в скайпа и ми направи добро впечетление.Разбира ме.Мога да говоря с него на всякаква тема.![]()
Туко що минах към необвързана в фейсбук.Той е на линия,но не ми пише.Не сме си писали от дни.Иначе се запознахме на живо,писахме си в фейсбук,а след това и в скайпа и ми направи добро впечетление.Разбира ме.Мога да говоря с него на всякаква тема.![]()