Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
О, знам, хора от най-близкото ми обкръжение започнаха просто като непознати, с които си пишех в нета. За фейсбуук не съм съгласна много-много. Но е факт, че докато не седнеш и не поговориш надълго и нашироко с човека лице в лице, не можеш да си 100% сигурен. Естествено, дори да се прави на такъв, какъвто не е, можеш да го усетиш още, докато си пишете. Обаче нещо ме съмнява авторката да е толкова добра.
Защо не си съгласна за Facebook? Там има снимки,приложения,връзки,б лежки,фрази и т.н. Нали знаеш например мисълта: Най-лесно се разбира какъв характер е човек от това, на което се смее". Това го приемам метафорично, но стига човека да влиза по често можеш да доловиш поне моментният му характер.Особено и ако си пишете.За авторката не знам колко е добра.Не я познавам.А иначе това за разговора лице в лице, за което казваш. Ами ако говориш лице в лице с мен например ти давам гаранция на 99% че ще ме изкараш съвсем различен човек от това, което виждаш в интернет. А къде съм по истински ли? Ще ти отговоря. В интернет...най-малкото повече се отпускам да бъда себе си.