- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете
Как да накарам бившето ми гадже да се заинтересува отново за мен ? Очевидно има още някакви утайки от чувства... Ако някой може да ме посъветва нещо, нека споделиПС : Може и някакви трикчета ала бала
Don't tell me why
I'm so near to commit a crime
When I stay alone here in front of you
I'm here
Illusion falls when you're not honest about the way you feel
I know I need only your voice
Ами пробвай каквото се сетиш.. Тоова което го е привличало към теб го използвай. Аз преди време бях в такава ситуация и наравих всичко, което се сещах, но по принцип отстрани така човек изглежда жалък един вид... Може да направиш обратното, да се отдръпнеш и ако има останали чувства той ще те потърси. Ако не те потърси значи няма смисъл
Ала бала нищо недей да правиш. Не си заслужава. Толкова ли не искаш нещо ново, различно ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бяхме заедно почти година и вече не ходим от 1 година и 3-4 месеца.Но усещам че още имам чувства към него,а не искам направо да го питам, а да направя нещо,за да разбера дали и той изпитва нeщо към мен.И заради това ви моля за съвет как да постъпя![]()
Don't tell me why
I'm so near to commit a crime
When I stay alone here in front of you
I'm here
Illusion falls when you're not honest about the way you feel
I know I need only your voice
Кажи му, че имаш нужда да го видиш, защото искаш да си поговориш с някого, а той ти е много близък /все пак сте ходили 1 година/. Излезте само двамата някъде, направи му намеци, използвай онези банални женски номера и виж дали се поддава. Мисля, че го познаваш достатъчно добре, че да разбереш дали те харесва още.
Първоначално написано от shoael
+1
Все пак си жена...пробвай...а след кат не сте от толкова времем заедно сигурно сте поне приятели ? поговорете...сподели му...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers