.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помогнете

Помогнете

Как да накарам бившето ми гадже да се заинтересува отново за мен ? Очевидно има още някакви утайки от чувства... Ако някой може да ме посъветва нещо, нека сподели ПС : Може и някакви трикчета ала бала
    Don't tell me why
    I'm so near to commit a crime
    When I stay alone here in front of you
    I'm here

Illusion falls when you're not honest about the way you feel
    I know I need only your voice

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    От тази утайка няма да си направиш ново кафе .

Ами пробвай каквото се сетиш.. Тоова което го е привличало към теб го използвай. Аз преди време бях в такава ситуация и наравих всичко, което се сещах, но по принцип отстрани така човек изглежда жалък един вид... Може да направиш обратното, да се отдръпнеш и ако има останали чувства той ще те потърси. Ако не те потърси значи няма смисъл

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ала бала нищо недей да правиш. Не си заслужава. Толкова ли не искаш нещо ново, различно ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Колко време сте били заедно ?

Бяхме заедно почти година и вече не ходим от 1 година и 3-4 месеца.Но усещам че още имам чувства към него,а не искам направо да го питам, а да направя нещо,за да разбера дали и той изпитва нeщо към мен.И заради това ви моля за съвет как да постъпя
    Don't tell me why
    I'm so near to commit a crime
    When I stay alone here in front of you
    I'm here

Illusion falls when you're not honest about the way you feel
    I know I need only your voice

Кажи му, че имаш нужда да го видиш, защото искаш да си поговориш с някого, а той ти е много близък /все пак сте ходили 1 година/. Излезте само двамата някъде, направи му намеци, използвай онези банални женски номера и виж дали се поддава. Мисля, че го познаваш достатъчно добре, че да разбереш дали те харесва още.

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shoael
    Кажи му, че имаш нужда да го видиш, защото искаш да си поговориш с някого, а той ти е много близък /все пак сте ходили 1 година/. Излезте само двамата някъде, направи му намеци, използвай онези банални женски номера и виж дали се поддава. Мисля, че го познаваш достатъчно добре, че да разбереш дали те харесва още.

+1

Все пак си жена...пробвай...а след кат не сте от толкова времем заедно сигурно сте поне приятели ? поговорете...сподели му...
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си