- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toй не ме обича вече..
Той е различен.Вече не ми обръща внимание.Не ме търси.Не се интересува от мен.Избягва ме.
Започна нова работа , с 10 колежки. Илиза от 3 дена с тях, не ми вдига.Обажда се след няколко часа и повтаря,че няма от какво да се притеснявам и че ме обича. Не давал повод за ревност.
Аз глупачката се съсипах.Всичко дадох за него,всичко направих за него. Той винаги си е бил така, но сега е по-обтегнато.Сега около него нон стоп се въртят момичета. Сега го усещам чужд.
Трябваше да свърши работа преди час, а още не ми вдига..
Така прекарвам дните си. Чакам го да му доскучае за да е с мен. Стоя и плача. Нямам желание за нищо. И когато тъкмо реша,че ще си тръгна завинаги, той отново започва с обясненията в любов и клетвите. Наистина не знам какво да правя. Обичам го до болка, не искам да си представям живота си без него. Не мога да го прежаля.. той ми бе и още е всичко за мен.
^ Абсолютно. Човекът има работа, а ти го тормозиш. Задушаваш го и без да ти изневерява, ще започне.
Абсолютно, филмирала си се щото колежките му са жени, а вероятно нямаш никаква причина. Иначе е кофти че не контактува с теб и не те търси, това трябва да му го обясниш. И недей да си мислиш лоши работи, може просто да е зает, изморен и т.н. И вземи си намери някакво занимание, не само да го чакаш да ти звънне, че така се забиваш още повече в тъпия филм.
Наистина си си въобразила ! Не се притеснявай вярно,че се държи дръпнато но това не значи че и той не те обича и не го ревнувай без причина това че е на вън с колежките му е едно и също дали на вън или на работа няма разлика все пак той е с теб.
Аз пък за разлика от всички ще подкрепя момичето и ще се поставя на нейно място.. Защо той предпочита след работа да излиза с колежките си а да не е при приятелката си ?! Щом излиза с тях може да е хвърлил око на някоя и с право да ревнуваш и да се тормозиш.. Поговори с него и му кажи,че не можеш така,все пак трябва за него да си по важна от някакви си "колежки"![]()
ще ти се наложи .. няма да е първия, нито последния!!Първоначално написано от nqkoqsiii
Ако имаш поне малко себеуважение му бий шута!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нещата очевадно отиват на изуй гащи и според мен трябва да го зарежеш докато е време .Знам какво ти е ама тва е живота суров и куров.Тегли му майната на тоя![]()
Грешката ти е там, че "го чакаш", "стоиш", правиш нещата супер лесни, съответно той губи интерес.
Стегни се, започни да излизаш, престани да му звъниш през 5 минути, разигравай го малко, флиртувай... Не ти говоря съвсем да го заебеш, просто го поизправи на нокти, обърни нещата така, че той да е този, който ще се старае да получи вниманието ти. Пробвай тази тактика в рамките на седмица-две, старай се да се разсейваш, а не той да е целия ти живот.
Повярвай ми, мъжете не обичат отчаяни, ревниви, самосъжаляващи се мацки. Те търсят момичета, които поддържат интереса им.
Ако не проработи, значи просто момчето вече няма чувства към теб или пък има някакъв проблем, това ще го разбереш като поговорите.
Успех![]()
Поговори с него,обясни му как се чувстваш.
Как като не и дига?Първоначално написано от ivcheto0o
“Never sneak up on a vampire.”
Е все ще й отговори,по-добре е сега да не се филмира и да изчака да поговорят и да си разяснят ситуацията.
Тогава къде ти е бил акъла навремето? Никой не те е карал насила да бъдеш с него, предполагам, сама си си го избрала. Сама си си избрала да бъдеш и в положението, в което се намираш в момента. Вместо да си хванеш шапката, да поизлезеш, да се видиш с приятели, ти си висиш у вас, кръстиш ръце и рониш крокодилски сълзи. Навярно гаджето ти гледа да прекарва възможно най-много време навън и избягва да се прибира, за да не слуша тирадата "аз направих всичко за теб, пожертвах еди-какво-си, а ти се държиш еди-как-си" стил "отчаяна домакиня". Ми досадно е, сори. Научи се да бъдеш по-самостоятелна и по-саможива.Първоначално написано от nqkoqsiii
Не знам вие от къде го гледате, ама на мен такава коренна промяна не ми се вижда нормална...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
На същото мнение съм. Аз също бих се "вкарала във филма".. Ако приятеля ми не ме търси,не ми споделя. Излиза главно с момичета. Не ми вдига и тем подобни.Първоначално написано от fenkaaa
Поговори с него. Ако не стане - просто сложи край на връзката ви,защото ако продължава така и без това няма да съществува такова нещо. Пък ако не си щастлива с него - за какво да се тормозиш и самонараняваш ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥