.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

мненията ви по въпроса :

така .. на 14 съм .. имам приятел който е със 7 години по голям от мен ;д даа, девствена съм и понякога искам да го направя с него друг път не чак толкова .. като че ли ме спира това с възрастта .. понеже виждам колко негативни мнения има за правенето на секс от толкова ранна възраст. четох хиляди мнения и искам още

Винаги цитирам от биологията израза: "полово активна възраст": като я имаш и като най-вече имаш обща сексуална култура (справка важната тема в раздела) давай смело.

Относно твоя приятел: момче на 21 с момиче на 14... не че нещо но ми са вижда леко педофилско. По-добре поразпитай приятелите си какво мислят за момчето и дали заслужава. Аз НЕ го познавам и не мога да дам мнение за него

Ние не познаваме гаджето ти, не знаем дали те обича или иска просто да спи с теб и да те зареже. Това сама трябва да прецениш. Ама както казаха преди мене 14 годишна с такъв батко... някак си не ми се струва ок. Аз, когато бях на 14 играех народна топка и волейбол с приятелите ми, а не съм и мислила за такива неща. Но това е, всеки е различен. Ако ти кажа рано ти е, не го прави, ти к'во, ще послушаш няк'ва непозната от форума?! Помисли си дали можеш да поемеш отговорностите и рисковете, които носи секса със себе си и дали имаш сексуална култура.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Сама каза, че си прочела ''хиляди'' мнение против толкова ранното започване на полов живот. Ако очакваш в тази тема всички да ти кажем 'Давай, само така!'', дълбоко грешиш. Има много такива теми, потребителите са същите, изказали са си мнението и са обяснили позицията си. Темата е излишна.
    Аз съм против- той е прекалено голям, според мен, а ти си прекалено малка.Ти си решаваш, но все пак.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си