- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мненията ви по въпроса :
така .. на 14 съм .. имам приятел който е със 7 години по голям от мен ;д даа, девствена съм и понякога искам да го направя с него друг път не чак толкова .. като че ли ме спира това с възрастта .. понеже виждам колко негативни мнения има за правенето на секс от толкова ранна възраст. четох хиляди мнения и искам още![]()
Винаги цитирам от биологията израза: "полово активна възраст": като я имаш и като най-вече имаш обща сексуална култура (справка важната тема в раздела) давай смело.
Относно твоя приятел: момче на 21 с момиче на 14... не че нещо но ми са вижда леко педофилско. По-добре поразпитай приятелите си какво мислят за момчето и дали заслужава. Аз НЕ го познавам и не мога да дам мнение за него
Ние не познаваме гаджето ти, не знаем дали те обича или иска просто да спи с теб и да те зареже. Това сама трябва да прецениш. Ама както казаха преди мене 14 годишна с такъв батко... някак си не ми се струва ок. Аз, когато бях на 14 играех народна топка и волейбол с приятелите ми, а не съм и мислила за такива неща. Но това е, всеки е различен. Ако ти кажа рано ти е, не го прави, ти к'во, ще послушаш няк'ва непозната от форума?! Помисли си дали можеш да поемеш отговорностите и рисковете, които носи секса със себе си и дали имаш сексуална култура.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сама каза, че си прочела ''хиляди'' мнение против толкова ранното започване на полов живот. Ако очакваш в тази тема всички да ти кажем 'Давай, само така!'', дълбоко грешиш. Има много такива теми, потребителите са същите, изказали са си мнението и са обяснили позицията си. Темата е излишна.
Аз съм против- той е прекалено голям, според мен, а ти си прекалено малка.Ти си решаваш, но все пак.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire