.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 197

Тема: Ключ!

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Колкото и да повтаряш, че не се смяташ за нещо повече от другите, личи че не е така.
    Отличните оценки не са признак за интелигентност. Както казаха и преди мен, един интелигентен човек не може да бъде тесногръд. Да си интелигентен означава да имаш разчупено мислене, да не поставяш рамки, да не лепиш етикети...
    Ти сама се изолираш от другите. Как, по дяволите, очакваш да се впишеш, като се делиш от тях - целият клас решава да избяга, а ти оставаш?! Живееш в общество и малко или много трябва да се съобразяваш с околните. Не казвам да се водиш по тях. Имай си собствено мнение, но уважавай и чуждото. Научи се да бъдеш асертивна. И приемай конструктивната критика.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    да се включа и аз.. изчетох всичко и масово хората си извадиха доста реална картина както изглежда.. не можеш да очакваш, че всички ей така ще цъфнат до теб докато ти там си се свиваш над учебничето и ще започнат да ти се радват защото си адски умната или нещо такова.. много хора го казаха, трябва ли и аз да го допълня - нищо не си видяла нито от учене, нито от свят, защото си живееш в някакъв нереален, ограничен свой си свят и не смееш да излезеш от него! съветите да се развиваш интересите как ти се сториха? защо вместо частния учител не опиташ в група? там ще има нови хора, които няма да те познават, няма да знаят оценките ти нито пък какво била казала учителката, камоли дали някой ти се подиграва - ще можеш да започнеш на чисто. това какви предпочитания имаш за музика и за външен вид не бива да ти пречи да видиш ясно околните - не всеки с цигара,деколте и модерни дрешки е задник! не можеш да се затваряш така! няма перфектен човек на тази земя, няма и да има! няма и такъв, който да ти е точно копие, че да се разбираш с него, а и понякога точно различните мнения правят темата и разговора по-интересни.. нали искаше да споделиш - приеми критиката, но не я сравнявай с това как са те нападали в училището, защото това тук е различно нещо. не е задължително да слушаш който и да е от нас, но щом искаш мнение научи се да приемаш, че то може да е и хубаво и лошо, както и всичко друго около теб. не се затваряй в себе си и не си мисли, че всеки е готов да те нападне, хората са казали, че човек трябва да направи добро, за да получи добро, трябва да се държиш добре към някого, за да може и той да го направи към теб.

Имаме общи неща..наистина историята е тъжна, но само едно ще ти кажа..Ти продължавай напред с ученето, слушай каквато музика искаш и се обличай както искаш..ако тръгнеш да се съобразяваш с другите ще станеш една лигава к***а, която и името си не може да напише..като повечето деца на нашата възраст!Няма защо да страдаш, не си единствената!Много известни личности са били малтретирани в училище!Напълно ти съчуствам!
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на Chacho
    Заключете я тая тема, авторката отдавна не влиза.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Викаш, че не си се мислила за нещо повече от другите, а изреди, че си била отличничка, че си мразила гримове и мода, че си била любимката на учителите... И кво от тва?! Мислиш ли, че някой ще ти се върже за хубавите оценки и ще ти стане приятел? И после всичко ти е криво.. Еми няма как да си намериш приятели ако не заговориш някого.. или да намериш човек като теб.

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Колкото и да повтаряш, че не се смяташ за нещо повече от другите, личи че не е така.
    Отличните оценки не са признак за интелигентност. Както казаха и преди мен, един интелигентен човек не може да бъде тесногръд. Да си интелигентен означава да имаш разчупено мислене, да не поставяш рамки, да не лепиш етикети...
    Ти сама се изолираш от другите. Как, по дяволите, очакваш да се впишеш, като се делиш от тях - целият клас решава да избяга, а ти оставаш?! Живееш в общество и малко или много трябва да се съобразяваш с околните. Не казвам да се водиш по тях. Имай си собствено мнение, но уважавай и чуждото. Научи се да бъдеш асертивна. И приемай конструктивната критика.
    Абсолютно правилно. Бъди си различна, залягай над уроците, общувай с учителите, но поне опитай да се впишеш.
    От моя клас има едно момиче, което долу-горе влиза в описаното от теб. Тя няма приятели от класа, почти никой не говори с нея, лепват и етикета "зъбур" и прочие. Въпросът е, че не другите са виновни. Никой не я мрази, отвхърля или нещо подобно. Тя самата си е внушила, че не е част от обществото и по този начин се изолира. Дай път на някоя твоя позитивна страна (освен ученето), покажи им, че си приятен събеседник и добър слушател.
    Относно музиката, стила, филмите - защо трябва да се притесняваш? Живеем в свободен свят, всеки слуша каквото харесва, мисли както иска и се развива по свой избор. Не се променяй заради другите, просто погледни света през техните очи и се опитай да се впишеш.
    Успех . : )
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Това за мене също не е нормално. Хубаво, различна си, ама колко да си различна, че да не си говориш с никого? Цялата работа не е, че не си като другите, а защото си държиш устата затворена. Ако не си в пансион за чалга диви, нямаш оправдание да не си намериш приятелка, трябва да търсиш! И се пробвай да станеш поне малко като останалите- к'ъв тийнейджърски език, кви пет лева... Няма с нищо да ти навреди да си изправиш косата, да сложиш едни дънки и един мижав потник и гланц за устни, то просто нещо бе, човек! Защото не може 5 години да си приказваш само с учителите. Според мен си се състарила за годините си, живей сега, намери си някакви приятели, пак си учи, пускай си твоята музика. Та това, което искам да кажа е, че нямаш причина да си сама, просто те е страх. Майната му на страха

Голям фен Аватара на reperw
    Добре, кажи ми как да завържа контакт, като в класа няма човек, който да не ми се подиграва и обижда.
    Ами неможе да отидеш на училище 1ви клас още в началото и да почнат да ти си се подиграват и обиждат.Ти си им дала повод...

Другото което е ,че и аз не бих общувал с теб.. стига ти си 7 клас ,а говориш и мислиш като баба на 70... ами на децата може това да не им харесва ?? Не се гримираш...може би не носиш привлекателни дрехи ?? Ами извинявай ,но ние момчетата не харесваме монахини.

ПП: Мастурбираш ли ?? И ако може да дадеш няква снимка или facebook ? не можем да гадаем каква си..

И един съвет: Когато ти дойде РД-то покани целия клас... колкото и да не ти се иска.80% че никой няма да дойде ,но е важен жеста...

И ако искаш приятели земи се промени...явно хората не те харесват

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от reperw
    Добре, кажи ми как да завържа контакт, като в класа няма човек, който да не ми се подиграва и обижда.
    Ами неможе да отидеш на училище 1ви клас още в началото и да почнат да ти си се подиграват и обиждат.Ти си им дала повод...

Другото което е ,че и аз не бих общувал с теб.. стига ти си 7 клас ,а говориш и мислиш като баба на 70... ами на децата може това да не им харесва ?? Не се гримираш...може би не носиш привлекателни дрехи ?? Ами извинявай ,но ние момчетата не харесваме монахини.

ПП: Мастурбираш ли ?? И ако може да дадеш няква снимка или facebook ? не можем да гадаем каква си...
    Какво общо има в цялата ситуация мастурбирането? И нямам Facebook, а снимка не бих пуснала във форум. Също така аз въобще не искам да ме харесват момчета, никога не съм искала да си имам приятел. Просто ми става много тъжно когато ме обиждат.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Супер фен Аватара на diksi
    На никой не му е забавно да го обиждат..Няма да ти казвам да се променяш, това е глупаво. Бъди си такава, може да не се вписваш, но поне имаш представа що за човек си, рано или късно ще се сприятелиш с някого. За всеки влак си има пътници.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Абе човек.. Ти по написаното ми изглеждаш като 13 годишна баба. Отпусни се, създай си стила, запиши се на нещо, създай връзки. Твоите връстници няма да те изядът, ако отидеш да им кажеш две приказки. Не се цепи от колектива, защото така още повече проблеми ще си създадеш. Научи се да работиш в екип, а не индивидуално, защото в живота няма да пробиеш, даже да си с диплома 6.00. Разбий си дебелите стени, които си изградила и посрещни всичко, което те очаква с пълна сила.

П.П : В днешно време нормални хора - няма.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

^ +1
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Това е, защото вашите отлично са ти промили мозъка. Внедрено ти е , че всичко друго е лошо и кофти, и са те направили асоциална.
    Заеби всички във форума, които те подкрепят. Цял живот ще си така, ако не заприличаш поне малко на останалите.
    Не може да си в обществото , ако не спазваш законните и МОРАЛНИ норми .
    Ако си твърде високомормална - пак ще си вънка , и не е яко да си асоциал и да се цепиш .
    Всички които тръгнете да ме храните - съгласете се. Няма толеранс към различните. Или външно си като другите, или не се оплакваш .
    Няма лошо вътре да си една , навън друга , така няма да имаш проблеми .
    Но не може да си различна , да не правиш нищо , за да спреш да дразниш и да се харесваш на околните от твоята група.
    Никой не харесва гейовете , които парадират със сексуалната си ориентация, твоят случай е същия.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles

ПП: Мастурбираш ли ?? И ако може да дадеш няква снимка или facebook ? не можем да гадаем каква си...
    Какво общо има в цялата ситуация мастурбирането? И нямам Facebook, а снимка не бих пуснала във форум. Също така аз въобще не искам да ме харесват момчета, никога не съм искала да си имам приятел. Просто ми става много тъжно когато ме обиждат.
    ТИ искаш да имаш приятели нали ??
    Кое е по силно в теб - Нуждата от приятели или да си останеш такава каквато си ?
    Ако искаш да имаш приятели трябва да се промениш явно хората не те харесват...колкото и да си асоц. не може да нямаш НИТО 1 приятел ...това е много страшно ако е така в живота най-важното са приятелите..може да нямаш образование и пак да имаш пари (ако това е най-важното) ... родителите ти няма винаги да са до теб още 25 30 години MAX , а добрия приятел е за цял живот...

РЕШЕНИЕТО: ПРОМЕНИ СЕ !

ПП: сега видях
    Също така аз въобще не искам да ме харесват момчета, никога не съм искала да си имам приятел
    Момиче осъзнай се ... ти как виждаш животати след 20 години.. не сериозно те питам..явно още не си в пубертета.. дано тфа се промени щото иначе е страшно..ей такива като тебе са ставали серийни убийци

btw на ваще не им ли пука,че нямаш приятели ?? Не виждат ли какво се случва с теб ?? И защо по дяволите не искаш да има ПРИЯТЕЛ ??? ЗАЩО ???

Айде бе....Ти заеш ли, че имам една съученичка като теб, но е много контактна и има 10000000 приятели.Аз не обичам стара музика и стари филми въобще, слушам R n B, но с удоволствие биих се сприятелила с някого като теб.Не разбирам какво пречи на хората да бъдат пр, въпреки различния стил на обличане, различните успех в клас, различния музикален стил....Ти знаеш ли, че в 5 клас бях в твоето положение въпреки, че хич не съм старомодна?Да, моите "приятели" ме зарязаха, защото съм била прекалено модерна като тях, копирала съм ги и др.Абе истории на лидери на класа, които само малко някой да ги надмине и веднага почват.Завиждат ти на високия успех и на мен също ми завиждаха за това (гадни преписвачи-щяха да преписват на матурата от мен)и затова си измислят как да злорадстват за поне нещичко, което ти нямаш-стила, но това не ти пречи да се вземеш в ръце и малко от малко да се тунинговаш Най-голямата умница от моя клас е и най-голямата красавица и кифла със мен А пък то времето си лети и в 8 клас-чао стар клас, ако ще се местиш Дерзай, надъхай се, стани наахална и приятели колкото щеш...А и свиря на чело значи и мен другите да ме обиждат, така ли?

И още нещо-момче някога ти е казвало, че те харесва ии ти не си му обърнала внимание или никога не са го правили|

-ако е за 1--вото-стига бе, не може да останеш безразлична къмм момчетата-на мен от малка ми потичат лигите като видя някой красавец, а още повече като ми каже "принцесо" или ми прати въздушна целувка
    -Ако е за 2-рото, стила на обличане, по-разговорлива има и сайтове зазапознанства (но тях не ти ги препоръчвам)

В класа ми има едно момиче, което се облича като баба ми. Тя живее с майка си, баба си и чичо си. Родителите й са разведени. Има добри оценки в училище, обича по-скромните и по-стари неща (за стари имам в предвид филми, музика,книги). Тя спазва всички правила, НО...много е общителна и има приятели. Хората я приемат такава каквато е и понякога обръщат всичко на шега така, че и тя се смее. С нея си общувам малко, защото нямаме много общи теми. Но важното е, че на нея не й е проблем да бъде социална и да бъде себе си.
    Как така не се интересуваш от момчета?
    Дори и тази моя приятелка се интересува от тях. Което е доста нетипично за нея. Няма да се очудя, ако скоро я видя с някое момче.
    Та...какво исках да кажа. Можеш да бъдеш себе си, но и да имаш живот, в който присъстват приятели, семейство, любов. Обиждат те, е, направи нещо и докажи, че не заслужаваш тези обиди. Започни да мислиш като тийн, а не като баба ми. Пропиляваш си най-сладките години от живота.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Rza
    Не си ти различна,те всички са еднакви просто Няма смисъл да си приятел с някой насила,защото това си е лицемерие и ще те научи и теб на това.Няма нищо лошо в това да си надраснал годините си,за музиката има много хора,които слушат стара музика....
    +1

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти наистина се имаш за нещо повече от другите. Престани да натякваш едно и също - учителят ми каза еди-какво си. Не можеш цял живот да бъдеш сама ,само заради тези думи. Това ,че слушаш друга музика и се обличаш по - различен начин ,не означава,че не трябва да имаш приятели. Аз в някои отношения също съм доста по-различна от някои ,но пък се намира поне най-малко една тема ,за която може да си говорим. А ти казваш ,че АБСОЛЮТНО,НИТО ВЕДНЪЖ не си говорила с класа си , а откъде това ще знаеш какви са те. Държанието ти към теб ти сама си го направила. Започни да общуваш повече с деца на твоята възраст. И да ,майка ти добре е решила за психолога - наистина ще ти се отрази по-добре.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ти наистина се имаш за нещо повече от другите. Престани да натякваш едно и също - учителят ми каза еди-какво си. Не можеш цял живот да бъдеш сама ,само заради тези думи. Това ,че слушаш друга музика и се обличаш по - различен начин ,не означава,че не трябва да имаш приятели. Аз в някои отношения също съм доста по-различна от някои ,но пък се намира поне най-малко една тема ,за която може да си говорим. А ти казваш ,че АБСОЛЮТНО,НИТО ВЕДНЪЖ не си говорила с класа си , а откъде това ще знаеш какви са те. Държанието ти към теб ти сама си го направила. Започни да общуваш повече с деца на твоята възраст. И да ,майка ти добре е решила за психолога - наистина ще ти се отрази по-добре.
    Естествено, че няма с никои да говоря, като всички ме обиждат...
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

ЕСТЕСТВЕНО, че няма с никои да говоря, като всички ме обиждат...
    имам чуството ,че си дършиж все на твойто ? май искаш и вече по форумите да почнат да те обиждат...НИ ПРИЕМА НИ ПРЕДАВА..ами като си държиш на твойто за кфо ни занимаваш с глупостите си..ние се опитваме да ти помогнем като ти посочваме грешките а ти все ни опонираш...почвам да се дразня..

Град
    Русе
    То нормално да те обиждат ,като все държиш на своето и повече от очевидно е ,че се имаш за нещо повече от тях. А такива хора надали на повечето им харесват. Промени мнението за себе си и за околните най-вече. Вземи се в ръце.

Не съм против теб, но не те и подкрепям! Нека ти кажа няколко истини в очите..Първо начинът ти на мислене сега като си на 13 няма да има нищо общо с начина ти на мислене след 3-4 години! Има тепърва да осъзнаваш истините за живота, да не кажа даже , че ти все още не си осъзнала нищо...Второ и аз като бях 6ти клас бях отличничка, а сега едвам връзвам 4 и 5 в училище .. Трето- сега ти предстоят най , ама най - хубавите години от живота, а живота е прекалено кратък, че да го пропиляваш!

Сега по темата.Видях, че ще си 7 клас...В този период от живота ти дори и да се промениш резултат няма да има, тоест теоретично сменяш си стила на обличане или започваш да слушаш друга музика..В този случай единственото, което ще получиш от съучениците ти е присмех...Така, че - не го прави! Изкарай си още една такава година, учи си, вземи си изпитите и при първа възможност се махай от твоето училище!

След това... Съветвам те не да си променяш стил и прочие, все пак човек е уникален сам по себе си и няма еднакви хора!! По- скоро те съветвам да се промениш вътрешно! Бъди отворена към другите и към живота! Ако го направиш никoй няма да се втренчва в дрехите ти и прочие, ами ще си си те приемат като нормален човек каквото и да облечеш...Пропускаш страшно много от живота с този твой начин на мислене..! Това, което ще напиша го запомни ама много хубаво : ДАВАЙ ШАНС НА НЕЩАТА , КОИТО ЖИВОТЪТ ТИ ПРЕДЛАГА! Нямам предвид пушене, пиене и другите такива, защото и аз съм много против тях.Пробвай най- различни неща, заговаряй различни хора колкото и да не ти харесват може да се окажат печени, ходи на различни места или опитвай различни ястия- това е най- малкото, което въобще може да пробваш, дори да звучи смешно, но се почва от най -малкото и смотано нещо ... Казваш, че слушаш музика само от 60те и 70те.. Ами ето чуй една нова песен ,какъвто стил си избереш...Дори и да не ти хареса запитай се кога пак ще я чуеш...Може би никога?!?! Но тази песен ти отваря много вратички за разговори, смисъл някоя бъдеща твоя приятелка ще ти каже колко и харесва, ти ще кажеш как не ти харесва, ще поспорите след това ще и кажеш примерно за Вeatles , тя ще каже за нещо друго и ето ти един прост разговор ... И това е най - малкото ,което можеш да направиш...Какво като имаш различен вкус от останалите, ами знаеш ли, че аз като бях на твоята възраст имах 2 най- добри приятелки и едната слушаше rock, другата слушаше dubstep, а аз слушах чалга предимно..... Обясних ти всички тези неща като на малоумен човек, толкова ли е трудно да се сетиш сама?! Та първия учебен ден в 8ми клас отиваш там ,съвсем като нов човек запознаваш се с всеки срещнат от твоя клас ама без никви от рода на: "Леле тая е кифла, значи е курва , значи няма да се занимавам с нея! " И без това първия ден няма какво толкова да си кажете освен "Здрасти аз съм еди коя си.." и прочие.. И последното пак ще ти дам един пример за твое вдъхновение и тн . Имам си приятел вече година и половина..Той е рокаджия , а аз слушам и рок, и чалга, и хаус , и хип -хоп и каквото друго се сетиш....Той обича да ходи на риба по принцип , а на мен това ми се струваше мн скучно , та да не кажа и по -лоши думи, но отидох един ден с него и да ти кажа спечелих страшно много, защото много ми хареса...Та така и ти ..Виж няма какво да губиш ама изобщо, стегни се, излез от твоя свят , защото миналото няма да се върне, а живота е само 1 и трябва да опиташ от всичко иначе защо живееш, какво ще извлечеш от живота?!?! Едно голямо НИЩО... Пиша ти толкова много, защото за един малък период и аз съм била като теб и в момента съжалявам, ама много съжалявам за изгубените си години...! Замисли се....

П.С. Съжалявам за правописните грешки , ако има такива, но много бързах Айде успех !!

Град
    София
    имам чуството ,че си дършиж все на твойто ? май искаш и вече по форумите да почнат да те обиждат...НИ ПРИЕМА НИ ПРЕДАВА..ами като си държиш на твойто за кфо ни занимаваш с глупостите си..ние се опитваме да ти помогнем като ти посочваме грешките а ти все ни опонираш...почвам да се дразня..
    Преди бях казала, че приемам критика. Не разбирам защо не съм права в случая? Кого да заговоря, като всички ме обиждат?
    Момиче съм!

Град
    Русе
    За съжаление няма как да ти покажем как звучиш и изглеждаш отстрани.
    Окей ,тези от класа ти те обиждат,но не и другите ,нали ? Заговори все някого. Имам чувството ,че и колкото неща да изпишем тука ,колкото и съвети да ти дадем - ти все ще си знаеш твоето,което няма да ти помогне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си