Нещо не разбрах ? Значи казваш, че е ненормална, защото днешните нормални са ''ненормални'' ...Първоначално написано от LordVoldemort
А потребителя по-горе аз ли съм ? Като обида ли да го приема това
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
съгласен съм с всичко което написа без една малка редица неща.Първоначално написано от LordVoldemort
това че някой е асоциален,било тя,или аз,не значи че бъдещето ни ще бъде мрачно..
също никой не парадира че е ненормален,просто различен.
всеки е различен,индивидуалност се нарича,но някой хора като цяло се отличават с коренно различен характер,начин на мислене,държание и прочие.
ненормалните хора са навън и вършат ненормални неща и не седят по форумите..ето този който уби горкото 11 годишно хлапе в Шумен според теб нормален ли е ? но това вече е съвсем друга тъмна тема..
a3
.: machoka :.
Съжалявам ако съм ти се сторила надменна, никога не съм казала, че съм над останалите, а последното нещо, което искам е да си прося комплименти. Исках просто да споделя историята си, а това за оценките го написах за да разберете, защо ме обиждат. Колкото до въпроса ти - не, не искам да ставам счетоводител, искам да кандидатствам с Биология или Химия, това ми е детската мечта.Първоначално написано от LordVoldemort
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ами..Добре.Имаш бъдеще ,учи си и се кефи на живота,защо изобщо им обръщаш внимание ?
Only I can live ,forever.
Никой неможе да е сигурен в ничий бъдеще.Първоначално написано от LordVoldemort
Просто намерих част от коментара ти за леко offensive,that's all..
a3
.: machoka :.
Ам извинявай, но според мен ти няма нищо. Аз съм вече в 8 клас, и 7 години завършвам с 6.00 но не съм зубар.. и никой не ме е наричал така , защото просто не си зубря уроците. Предполагам , че и с теб е така.. Ако не е , пак няма проблем. Всъщност, ако искаш хората да не странят от теб, започни да им помагаш в ученето, давай им да преписват и т.н. Така ще изградиш поне едно доверие. Но не да разчитат на теб само когато има тест! Имам предвид да ги заговаряш (ако не хората от класа ти , все някъде в цялото даскало трябва да има някой , с когото да имаш общи интереси!!) Според мен ти няма нищо, просто си по-затворен тип и бавно градиш доверие към хората. Моя съвет е да излезеш от черупката си и се запознай с някой от училището си. В началото сигурно ще ти е неловко, но след всеки изминал ден ще става по-добре, ще градите доверие и ще намериш истински приятел. Ако пък и това не преработи, спокойно, в 8 клас ще се преместиш в ново училище, където може би ще те чака най-добрият ти приятел/ка !!!
мисля, че момичето получи достатъчно добри съвети.
убягва ми само едно - че се е вслушала в някой от тях.
то хубаво си обосноваваш мнението, но поне опитай да обобщиш коментарите и да извлечеш най-полезното от тях.
с тази роля на жертва де да знам, банално стана вече...
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Какво е фейк?! Не е фейк, както и преди в темата споменах - това е моят клас и никой не съм мразила от него, въпреки всички обиди. Просто не съм човек, който мрази. Да, искам да ги видя, защото те са единствените хора на моята възраст, който познавам. Въпреки всички ругатни и обиди, съученици сме. Не трябва да се мразим, макар че повечето в моя клас очевидно ме мразят.Първоначално написано от reperw
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
еми окей, тогава помисли малко, вземи предвид съветите на всички, пресметни кое е най-добро за теб и заеби проклетата тема.
- Weezy ♥ -
Много нереална ми изглежда цялата тази работа.![]()
Замисли се защо да си правя труда за да напиша такава дълга тема ако не е истинска? Наистина имам този проблем и го споделих.Първоначално написано от ospower
Момиче съм!
Преди споменах, че не бих пуснала снимка във форум.Първоначално написано от ospower
Момиче съм!
Да приличаш на другите не лошо. Не можем да ти помогнем.
ако бях на съучениците ти, и аз нямаше да ти говоря.
Както и други казаха - може би си поне мааалко надменна. Можеше просто да кажеш, че имаш високи оценки и да спреш. Опитваш се да се изтъкваш и да се показваш, че си повече от другите.(знам какво ще ми отговориш - че това не е така, но в очите на другите явно го има това нещо) Казваш, че учителка би ти поверила всичко. Едва ли жена, която е на 40-50 години, би поверила всичко на едно дете на твоята възраст. Може би си прекалено претенциозна и взискателна по отношение на това каква да бъде твоята приятелка. Разбери, че няма перфектни хора.
Ти си знаеш най-добре. Всеки търси причината в теб, но може би е и в тях. Сестра ми е същата - и нея я торзомят и т.н., но тя с нищо не е виновна.(просто е по-затворена и стеснителна) Какво да се прави - идиоти.![]()
Аз мога да ти бъда приятел, ако искаш. В кое училище учиш?![]()
Майка ми ми забранява да си пиша или да се срещам с непознати, а и аз също не искам. (извинявай ако съм те обидила, но е за мое добро).Първоначално написано от ospower
Момиче съм!
![]()
![]()
Що,сега като си пишеш с нас,значи ли,че ще те убием?
Only I can live ,forever.
Първоначално написано от LordVoldemort
![]()
![]()
![]()
по темата - всичко е шибана измислица... това е просто човек, отчаяно търсещ внимание. иначе досега да се е замислила над съветите ни.![]()
- Weezy ♥ -
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПРОБЛЕМА НЕЕ В ДЕТЕ ТО А В РОДИТЕЛИ ТЕ !!! ПРОТОТИП НА ТЯХ Е ... облича се като баба слуша песни от времето на баба ми говори като баба...ти сигурно като свършиш училище тичаш до вас ?? ключалката ви е като на сейф да не ви откраднат...мила съжелявам те чесно... а аз си мислих ,че мойте родители са старомодни боже божееее
![]()
![]()
Какви ли теми не сме виждали - защо ли пък твоята да не е такава ,знам ли ? И поне малко вслуша ли се в съветите ни или още продължаваш да си знаеш своето ,и да се държиш надменно ,сякаш си нещо повече от тях.Първоначално написано от TheBeatles
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз не мога да си го представя. Ако историята е истинска, то явно има нещо, което премълчава.
Те ще са я оженили (против волята и) за някой чичко с мустаци, защото така са преценили ... И тя ще е жена под чехълПървоначално написано от reperw
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()