.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 197

Тема: Ключ!

Senior Member Фен
    Цитирай Първоначално написано от LordVoldemort
    Толкова много пъти четох темата,че вече забравих дали съм писал по нея.Ще се изкажа.
    Според мен ' ненормалното ' е новото 'нормално' ,тоест повечето тийнове парадират с това,че са еди какви си и не са като останалите и се изкарват 'ненормални' за да си направят един вид комплимент ,колко са различни и над другите.Толкова пъти намекна,че си над всички останали,че лошо ми става,а ти си шести клас?Стига..шести клас?
    Това,че се държиш като бабичка и слушаш неща,които баба ми слуша и се обличаш като баба ми,не значи,че си над останалите.Това,че зубриш и че имаш само 6ци,не значи ,че ще успееш.Разберете бе хора,успеха не се определя от оценките .. Знаете ли колко хора дори не са завършили ,а сега са милионери?Разбира се,образованието е много важно,но не парадирай с това..Какво ще кандидатстваш после?Кажи ми де?Ще кандидатстваш нещо с финанси предполагам и ще станеш счетоводител или нещо такова . ще си намериш мъж ,ще ходиш на работа всеки ден ,ще се връщаш .. така ще мине целия ти живот ..Бъди авантюрист .. стига с тези глупости .. Стига си си просила комплименти и се стегни . Не те очаква хубаво бъдеще с това,че си асоциална и че зубриш постоянно..че не харесваш новото,че обичаш старото..Може би ще станеш точно както те описа потребителя по-горе.
    [/list]
    Нещо не разбрах ? Значи казваш, че е ненормална, защото днешните нормални са ''ненормални'' ... А потребителя по-горе аз ли съм ? Като обида ли да го приема това
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Фен
    Град
    Където няма други.
    Толкова много пъти четох темата,че вече забравих дали съм писал по нея.Ще се изкажа.
    Според мен ' ненормалното ' е новото 'нормално' ,тоест повечето тийнове парадират с това,че са еди какви си и не са като останалите и се изкарват 'ненормални' за да си направят един вид комплимент ,колко са различни и над другите.Толкова пъти намекна,че си над всички останали,че лошо ми става,а ти си шести клас?Стига..шести клас?
    Това,че се държиш като бабичка и слушаш неща,които баба ми слуша и се обличаш като баба ми,не значи,че си над останалите.Това,че зубриш и че имаш само 6ци,не значи ,че ще успееш.Разберете бе хора,успеха не се определя от оценките .. Знаете ли колко хора дори не са завършили ,а сега са милионери?Разбира се,образованието е много важно,но не парадирай с това..Какво ще кандидатстваш после?Кажи ми де?Ще кандидатстваш нещо с финанси предполагам и ще станеш счетоводител или нещо такова . ще си намериш мъж ,ще ходиш на работа всеки ден ,ще се връщаш .. така ще мине целия ти живот ..Бъди авантюрист .. стига с тези глупости .. Стига си си просила комплименти и се стегни . Не те очаква хубаво бъдеще с това,че си асоциална и че зубриш постоянно..че не харесваш новото,че обичаш старото..Може би ще станеш точно както те описа потребителя по-горе.
    [/list]
    съгласен съм с всичко което написа без една малка редица неща.
    това че някой е асоциален,било тя,или аз,не значи че бъдещето ни ще бъде мрачно..
    също никой не парадира че е ненормален,просто различен.
    всеки е различен,индивидуалност се нарича,но някой хора като цяло се отличават с коренно различен характер,начин на мислене,държание и прочие.

ненормалните хора са навън и вършат ненормални неща и не седят по форумите..ето този който уби горкото 11 годишно хлапе в Шумен според теб нормален ли е ? но това вече е съвсем друга тъмна тема..
    a3

.: machoka :.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Съжалявам ако съм ти се сторила надменна, никога не съм казала, че съм над останалите, а последното нещо, което искам е да си прося комплименти. Исках просто да споделя историята си, а това за оценките го написах за да разберете, защо ме обиждат. Колкото до въпроса ти - не, не искам да ставам счетоводител, искам да кандидатствам с Биология или Химия, това ми е детската мечта.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Ами..Добре.Имаш бъдеще ,учи си и се кефи на живота,защо изобщо им обръщаш внимание ?

Only I can live ,forever.

Фен
    Град
    Където няма други.
    Ами..Добре.Имаш бъдеще ,учи си и се кефи на живота,защо изобщо им обръщаш внимание ?
    Никой неможе да е сигурен в ничий бъдеще.
    Просто намерих част от коментара ти за леко offensive,that's all..
    a3

.: machoka :.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Ам извинявай, но според мен ти няма нищо. Аз съм вече в 8 клас, и 7 години завършвам с 6.00 но не съм зубар.. и никой не ме е наричал така , защото просто не си зубря уроците. Предполагам , че и с теб е така.. Ако не е , пак няма проблем. Всъщност, ако искаш хората да не странят от теб, започни да им помагаш в ученето, давай им да преписват и т.н. Така ще изградиш поне едно доверие. Но не да разчитат на теб само когато има тест! Имам предвид да ги заговаряш (ако не хората от класа ти , все някъде в цялото даскало трябва да има някой , с когото да имаш общи интереси!!) Според мен ти няма нищо, просто си по-затворен тип и бавно градиш доверие към хората. Моя съвет е да излезеш от черупката си и се запознай с някой от училището си. В началото сигурно ще ти е неловко, но след всеки изминал ден ще става по-добре, ще градите доверие и ще намериш истински приятел. Ако пък и това не преработи, спокойно, в 8 клас ще се преместиш в ново училище, където може би ще те чака най-добрият ти приятел/ка !!!

мисля, че момичето получи достатъчно добри съвети.
    убягва ми само едно - че се е вслушала в някой от тях.
    то хубаво си обосноваваш мнението, но поне опитай да обобщиш коментарите и да извлечеш най-полезното от тях.
    с тази роля на жертва де да знам, банално стана вече...
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    Доста се вълнувам... Искам отново да видя съучениците си и учителите.
    това авторката го пише в темата дали се вълнуваме за 15ти...

DAMNNNNNN 10 страници за fake тема..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от reperw
    Доста се вълнувам... Искам отново да видя съучениците си и учителите.
    това авторката го пише в темата дали се вълнуваме за 15ти...

DAMNNNNNN 10 страници за fake тема..
    Какво е фейк?! Не е фейк, както и преди в темата споменах - това е моят клас и никой не съм мразила от него, въпреки всички обиди. Просто не съм човек, който мрази. Да, искам да ги видя, защото те са единствените хора на моята възраст, който познавам. Въпреки всички ругатни и обиди, съученици сме. Не трябва да се мразим, макар че повечето в моя клас очевидно ме мразят.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

еми окей, тогава помисли малко, вземи предвид съветите на всички, пресметни кое е най-добро за теб и заеби проклетата тема.
    - Weezy ♥ -

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Много нереална ми изглежда цялата тази работа.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    Замисли се защо да си правя труда за да напиша такава дълга тема ако не е истинска? Наистина имам този проблем и го споделих.
    Момиче съм!

Град
    София
    Пусни снимка да те видим.

Град
    София
    Пусни снимка да те видим.
    Преди споменах, че не бих пуснала снимка във форум.
    Момиче съм!

Да приличаш на другите не лошо. Не можем да ти помогнем.

ако бях на съучениците ти, и аз нямаше да ти говоря.

Град
    София
    Както и други казаха - може би си поне мааалко надменна. Можеше просто да кажеш, че имаш високи оценки и да спреш. Опитваш се да се изтъкваш и да се показваш, че си повече от другите.(знам какво ще ми отговориш - че това не е така, но в очите на другите явно го има това нещо) Казваш, че учителка би ти поверила всичко. Едва ли жена, която е на 40-50 години, би поверила всичко на едно дете на твоята възраст. Може би си прекалено претенциозна и взискателна по отношение на това каква да бъде твоята приятелка. Разбери, че няма перфектни хора.
    Ти си знаеш най-добре. Всеки търси причината в теб, но може би е и в тях. Сестра ми е същата - и нея я торзомят и т.н., но тя с нищо не е виновна.(просто е по-затворена и стеснителна) Какво да се прави - идиоти.

Град
    София
    Аз мога да ти бъда приятел, ако искаш. В кое училище учиш?

Град
    София
    Аз мога да ти бъда приятел, ако искаш. В кое училище учиш?
    Майка ми ми забранява да си пиша или да се срещам с непознати, а и аз също не искам. (извинявай ако съм те обидила, но е за мое добро).
    Момиче съм!

Що,сега като си пишеш с нас,значи ли,че ще те убием?

Only I can live ,forever.

Що,сега като си пишеш с нас,значи ли,че ще те убием?

по темата - всичко е шибана измислица... това е просто човек, отчаяно търсещ внимание. иначе досега да се е замислила над съветите ни.
    - Weezy ♥ -

ПРОБЛЕМА НЕЕ В ДЕТЕ ТО А В РОДИТЕЛИ ТЕ !!! ПРОТОТИП НА ТЯХ Е ... облича се като баба слуша песни от времето на баба ми говори като баба...ти сигурно като свършиш училище тичаш до вас ?? ключалката ви е като на сейф да не ви откраднат...мила съжелявам те чесно... а аз си мислих ,че мойте родители са старомодни боже божееее

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Замисли се защо да си правя труда за да напиша такава дълга тема ако не е истинска? Наистина имам този проблем и го споделих.
    Какви ли теми не сме виждали - защо ли пък твоята да не е такава ,знам ли ? И поне малко вслуша ли се в съветите ни или още продължаваш да си знаеш своето ,и да се държиш надменно ,сякаш си нещо повече от тях.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ваще бият ли те ?? DAMNN не мога да си го представя беееееее хора кажете ми тфа възможно ли е ?? Ако тфа е вярно ще се обадя в закрила на детето... ОБЯСНЕТЕ ми какво ще стане с нея след 10 или 15 години ?? Когато тяхните ги няма

Град
    София
    И аз не мога да си го представя. Ако историята е истинска, то явно има нещо, което премълчава.

Senior Member Фен
    Цитирай Първоначално написано от reperw
    ваще бият ли те ?? DAMNN не мога да си го представя беееееее хора кажете ми тфа възможно ли е ?? Ако тфа е вярно ще се обадя в закрила на детето... ОБЯСНЕТЕ ми какво ще стане с нея след 10 или 15 години ?? Когато тяхните ги няма
    Те ще са я оженили (против волята и) за някой чичко с мустаци, защото така са преценили ... И тя ще е жена под чехъл
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми