Разбирам как се чувстваш, защото и аз преди бях в подобно положение. По пиринцип не мога да общувам с всички хора и трудно си допадам с някой, но във всеки клас е имало поне 1-2 човека, с които да си пасвам, и които също са различни по някакъв начин. Сигурна съм, че и ти ще намериш такива. Това, че можеш да си говориш свободно с възрастните е много добре и може да е само в твой плюс, но все ще се появи и някой на твоята възраст, с когото да се сприятелиш. Мога да ти дам съвет да не бъдеш толкова крайна и да не отписваш веднага някой, защото не ти харесва как се облича или каква музика слуша. Не съди за другите така, както не искаш да съдят и за теб. Опитай се да опознаеш хората и да намериш общи теми с някой по-свестен, който ти допада. Не може да няма такива, просто се огледай. Трябва да се научиш да не ти пука какво говорят за теб сульо и пульо и да цениш мнението само на важните за теб хора. Не плащаме данък обществено мнение, така че няма защо да ни пука за хора, на които не им пука за нас. Може сега да не ти изглежда така, но някой ден нещата ще се променят в положителна посока.