Ето го и моето мнение..
Живееш напълно нормално, освен, че нямаш приятели на твоите години.Страшно хубаво е, че си избрала добрия път!Под добрия път имам предвид, че учиш редовно, контактуваш с учителите, държиш се нормално..Може би съучениците ти не разговарят с теб, защото не те познават!Не знаят що за човек си. И не, няма да кажа дай им причина да сте приятели.Явно в този клас не те разбират.На твоите години съм и ако бях на твоето място щях напълно спокойно да си изчакам сега да мине седмия клас, да си взема успешно изпитите и да се махна от класа!Когато влезеш в ново училище, направи нова визия!Имам предвид разговаряй със съучениците си, бъди мила.Опитай се, нищо не губиш!Относно стила ти няма нищо лошо да не харесваш сегашните хип-хоп, чалга и т.н. Цениш старият стил, харесваш филми с голяма стойност, разговаряш с баба си за стари истории.Не се променяй!Страшно рядко е през тези времена да чуеш всичко това, но пък ти ми направи впечатление, че не мразиш никого дори да говорят зад гърба ти!Явно много време мълчиш и не казваш какво ти е отвътре, но един ден ще ти писне и трябва да си го излееш!Майка ти тук не е права.Това, че нямаш приятели не означава, че си луда за да ходиш на психиатър?! Говори с нея и и обясни, че не си различна, а че те възприемат по различен начин !