Съгласна съм и аз.Първоначално написано от Biskfitka
В темата никой не те напада, а изразява собствено мнение, но c'mon не можеш вечно да си сама - повярвай ми и аз съм имала такива периоди и ти казвам от опит. Това отделяне от другите ще ти коства много следващите години - като опит най-малкото, а най-вече на психично ниво и това само ще ти пречи. Хората не са вълци единаци, те са социални животни - това клише и баба ми го знае, но е абсолютно вярно. Най-големият ти проблем мисля, е, че си доста егоцентрична. Само теб обиждали, само ти си най-добрата, всички други са еди-какви-си. На никого не му пука за теб, това трябва да ти е ясно. В даскало те обиждат, като се приберат въобще и не се сещат за теб и не им пука коя и каква си.Малка си още, в началното училище, но отношението на учителите ти към теб е породено от съжаление, а не от загриженост. В гимназията няма да е както в първото училище - там учителите преподават на узрели, по-големи хора, почти мъже и жени в 11 и 12 клас и се държат като към порастнали хора - там въобще не изглеждат така загрижени - а спорят, карат се, заговорничат; учителите се делят на групи и се мразят взаимно. Нямайки и тяхната подкрепа, какво ще правиш?
И да ти кажа само още един случай - в моят клас имаше момиче, което всички години имаше 6,00, типичната зубърка - и какво спечели от това - нищо. С тия шестици сега си бърше гъза и сама осъзнава, и съжалява. Абсолютно всеки от класа е приет да учи някъде , няма значение дали е имаш 6ци или 3киОт моят клас има хора с 4 по математика и учат в УНСС, така че....
Аз съм на същата възраст и имам почти същия проблем.Разликата между мен и теб е,че аз винаги им навирам добрите оценки в носа.Това,повярвай ми, ще ги накара да се чувстват по-нисши от теб и те рано или късно(колкото и да са тъпи) ще разберат,че не могат да се гаврят с личността ти и ще те оставят на мира.Сигурен съм,че ще се чувстваш много по-добре.
П.П. За проблема ти с приятелите мога да ти кажа,че понякога хората,които смяташ за най-гадни могат да се окажат най-добрите приятели,повярвай ми знам го от опит...![]()
Не искам да те критикувам,но според мен с тая тема искаш да покажеш,че си доста над всички в училище,че си доста интелектуално извисена и че учителите имат най-много вяра на теб ( щото си много умна демек ) и т.н и т.н.С тая тема просто искаш да се покажеш и искаш всички да те подкрепят в твърдението,че ти си повече от тея от твоя клас.Те те мислят за задръстена,ти се мислиш за повече от тях.Така че ,не знам кой е прав.Съмнявам се хората от класа дето уж са задръстени ,са 2кари.Напротив,те са далеч по социални и също са отличници,но просто явно те са някакви други и те също не са на твоето ниво.
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Моля ви, престанете със това "чрез тази тема искаш да покажеш, че си над другите". Престанете, както казах, никога не съм се смятала за нещо повече от другите. Просто споделих историята си, и почвате да ме нападате, че съм била надута и високомерна. Ок, не мога да ви променя мнението, просто не виждам какво ви кара да мислите така. От почти всичко написано от вас, извода е, че щом някой изкарва хубави оценки, иска да покаже че е над другите. Все пак ви благодаря, затова че си направихте труда да прочетете темата.
"They hurt you at home and they hit you at school, they hate you if you're clever and they despise a fool." - John Lennon
Темата е за ключ.
Повярвай ми,моето момиче,навсякъде има такива отрепки.Не се притеснявай,ти си толкова здравомислеща,колкото съм аз и по-голямата част от форума.Не трябва да се влияеш от мнението на околните-остави ги да развяват гърди,гъз,да се гримират като клоуни и да се правят на курви.Не губи собственото си лице,по никакъв начин!!!Живей!Живей и ще видиш,когато поотраснеш малко,че понякога човек наистина остава сам,НО ти имаш семейство,което те подкрепя и разбира.Когато прочетох твоя разказ си спомних как аз някога отнасях подигравки,но се научих да ги игнорирам.Потърси приятели по-големи от теб(не,че е гаранция,че ще се по-добри от отрепките в твоя клас,но поне ще има някой,който да ти служи като допълнителна основа.Успех!![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ако престанеш за измерваш живота си с училище, а излезеш извън него ще е добре. Както казах, никой не те напада, веднага се правиш да ощипана - хората изразяват мнение и това е породено от нещата, които разказа, а това че ти не искаш да приемеш чужда гледна точка - твой проблем. В крайна сметка всеки се опитва да помогне някак, да ти влее опит/акъл - все едно.
Кога човек не говори с всички останали? - Когато няма какво да си каже с тях, когато ги намира за тъпи и когато мисли, че е хванал господ за шлифера.
Трябва да се научиш да спориш и да си държиш на мнението, а не само да се успокояваш, че имаш мнение - няма как другите да разберат и да те опознаят, ако ти не искаш.
И може ли да задам един въпрос... като смяташ, че нямаш обща приказва с хора на твоята възраст, каква е целта на темата ти? (тук има хора на твоята възраст горе-долу)![]()
И точно заради това, аз съм сигурна, че няма да намериш своето място.. Не и ако продължаваш така. Ако продължиш да си необщителна, да си стоиш в къщи, да те е страх от всичко т.н.. ти няма да си щастлива.Първоначално написано от iiordanova
П.С. Не си по-различна, защото слушаш музика от 50-60-70те. Много мои приятели предпочитат тази музика. Но се отпусни малко и ще видиш, че живота е за да се живее по най-добрия възможен начин.
Защо, по дяволите, мислиш, че всички около теб са нагли, злобни, с пиърсиснги и големи деколтета, от които им стърчат ц*ците !? Сама се изолираш... Горе ти казаха, че няма начин да не си обелвала дума на някого през всичките 6 години... Има много свестни хора, които биха те разбрали, защото всеки е различен ... Но как ще знаеш, след като за теб никой не съществува .. Ако не в класа, излез, намери си нови приятели.. Не вярвам, че има някой, който да те отсвири от раз ..![]()
И аз завърших с 6,00 (доста учене ми отне, особено на края), и аз се обличам с дънки и тениски, но нищо не ми пречи да имам самочувствието да се запознавам с други хора ... Всички, АБСЛЮТНО всички, живеещи на тази планета, са се чувствали тъжни, объркани, самотни и т.н. Не се изкарвай изрод и не търси сижалението на останалите ... Имам въпрос: Харесваш ли се? .. Ако сама не се смяташ за нормална, няма как да те харесват ... Имай малко самочувствие, трябва да има нещо, което харесваш в себе си. Просто казвам, че не трябва да те е страх да се срещаш с различни хора .. Никой не хапе, никой няма да те погледне в очите и да ти каже "Ти си зубър... Къш !" Не си мисли, че си единствената в света с подобни проблеми.. Въпрос на време е да намериш някого, който да те харесва заради самата теб![]()
pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..
незнам ама от целия ти пост видях 2 реда по темата а останалото фукане
Ето го и моето мнение..
Живееш напълно нормално, освен, че нямаш приятели на твоите години.Страшно хубаво е, че си избрала добрия път!Под добрия път имам предвид, че учиш редовно, контактуваш с учителите, държиш се нормално..Може би съучениците ти не разговарят с теб, защото не те познават!Не знаят що за човек си. И не, няма да кажа дай им причина да сте приятели.Явно в този клас не те разбират.На твоите години съм и ако бях на твоето място щях напълно спокойно да си изчакам сега да мине седмия клас, да си взема успешно изпитите и да се махна от класа!Когато влезеш в ново училище, направи нова визия!Имам предвид разговаряй със съучениците си, бъди мила.Опитай се, нищо не губиш!Относно стила ти няма нищо лошо да не харесваш сегашните хип-хоп, чалга и т.н. Цениш старият стил, харесваш филми с голяма стойност, разговаряш с баба си за стари истории.Не се променяй!Страшно рядко е през тези времена да чуеш всичко това, но пък ти ми направи впечатление, че не мразиш никого дори да говорят зад гърба ти!Явно много време мълчиш и не казваш какво ти е отвътре, но един ден ще ти писне и трябва да си го излееш!Майка ти тук не е права.Това, че нямаш приятели не означава, че си луда за да ходиш на психиатър?! Говори с нея и и обясни, че не си различна, а че те възприемат по различен начин !
“Never sneak up on a vampire.”
Не си първият човек, който се облича така, слуша такава музика или е отличник.
Престани да цитираш мисли, а излез и се социализирай, защото живота е най-добрия учител.
Горе главата![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Може ли да ти кажа , че си много ЗЛЕ !! 1-во говориш така сякаш не си 13 годишно момиче , а 70 годишна стара жена без социален живот и контакти. Не можеш да казваш , че се отвращаваш от днешното поколение поради простата причина , че и ти самата си част от него. Факта , че от цяло едно училище не се е намерил някой , на който да допаднеш ти и той на теб , говори само лошо за теб самата! Разбира се , това , че слушаш такава музика е твой личен избор, но според мен ти си надменна и това се дължи на постоянното натякване , че си по умна и различна. Класната ти ти е наговорила тези глупости за местенето , за да не падне успеха на класа и да не се намали бройката деца. Осъзнаваш ли , че всъщност половината ти пост описва гениалността и уникалното в теб (аз се съмнявам в тези твои качества)
Ще ти кажа само --- върви там на психолог, санаториум , кални бани , психиатри и лудници , че може и да те оправят ;]]
К'во му е ненормалното и различното? Милиони зубъри има по този свят.
Момиче неможем да ти помогнем, трябва сама да си помогнеш. Виж сега, в моя клас има така наречените 'зубъри' , ама те си се събират на групички и си говорят някакви техни работи.. в твоя клас няма ли други такива ? Ти сама разбираш че си 'скучна' и т.н , неможеш ли да го промениш? И какво лошо има ако едно момиче се гримира хубаво и иска да има красив външен вид и красиво тяло ? Значи, едно момиче като е красиво, като я харесват всички момчета и айде к**ва е ! .... Стегни се малко... както казах, сама разбираш, че си доста различна.. Отиди при училищния психолог и говори с него или незнам...
Съжалявам ако нещо съм те убидил ..
aha
Сега е лято, нямаш ли приятели с които да излизаш?
Аз като малък бях като теб самичък и излизах само да карам колело с някой от родителите ми.. и един ден ми писна и просто отидох до апартамента на едно съседче, поканих го вкъщи да играем на компа и така започна всичко, а сега сме голяма група приятели от 10 човека.
Лято е ! Търси приятели !
aha
Виж, четох донякъде коментарите, нататък ми е ясно ..
Първо-не си единствената в целия свят, която се чувства така...
Второ-на почти всеки ученик, получаващ 6-ци, учителите казват, че е изключителен (от личен опит го знам)
Нататък-не може всеки да те мрази... попитай майка си дали има приятелки, които да имат деца на твоята възраст-според мен трябва да започнеш наново..Нямам предвид да започнеш да слушаш друга музика или да си смениш мисленето..А например да се запознаеш с някого, когото досега не си познавала, защото щом тези от класа не искат да говорят с теб, значи няма да го направят и за в бъдеще ! (Според мен, де..)
Не си единствената, която слуша музика от 60-те, не се гримира и т.н... има много хора като теб .. Надявам се , че помогнах.. Направи нещо за себе си, а не чакай приятелите да паднат от небето ..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Не е много нормално да не можеш да разговаряш с хора на твоята възраст, а и не само.Първоначално написано от LambOfGod
Първоначално написано от runway27
Реално тя може да разговаря с тях, но не го прави, защото е една надута пикла, която си мисли, че е на акъла на зряла жена. Съучениците й виждат същото и не им се занимава с такива индивиди и съответно гледат да я отбягват.
И какво толкова? И аз познавам едно момиче, което пуши и все пак си е много добра и свястнаTheBeatles написа:
Във квартала има много деца на моята възраст, проблема е, че на няколко пъти ги хващам да се събират на групички пред блока със шише бира в ръка и кутия цигари. Не искам да се сприятелявам с такива хора.
. Тва че децата от квартала пушат не значи че са някакви пропаднали отрепки. Просто се опитай да ги опознаеш. Ако си мислиш, че ще намериш някой абсолютно като теб много се лъжеш. Научи се да общуваш с различни хора. Иначе скоро приятели няма да си намериш
![]()
Според мен ти не трябва да се променяш заради другите .. бъди себе си това че околните не те разбират не би трябвало да те разтройва. Лично аз познавам много хора като теб, които също са били нагрубявани и обиждани от сорта на " зубър ". Но явно те са имали късмета да попаднат сред хора, които ги приемат такива каквито са. Относно , това че те подтикват да потърсиш психиатрична помощ .. мога да кажа , че са пълни глупости .. представете си ако всеки човек с подобни проблеми достигаше до психиатър , то предполагам , че много от тези хора щяха да се считат за луди и побъркани. Така че аз те съветвам да се опиташ да запазиш себе си , да не се интерсуваш от мнението на околните , защото е ясно ,че всеки има собствено мнение , но не всеки трябва да го изразява. Сигурна съм, че един ден ще намериш хора , които те разбират и оценяват какъв човек си !
Като влезеш в гимназия пробвай да се разчупиш малко. И наистина изглеждаш като 13годишна пенсионерка..![]()
![]()
Като толкова нямаш приятели,НАМЕРИ СИ!Търси причината у себе си,каквато си ти,такива са и другите около теб.Няма човек,който да не може да се реализира,няма човек,който да не може да да е красив,богат във всяко отношение.Имай по-голяма увереност в себе си.ПОВЯРВАЙ СИ,покажи им,че след като си голяма отличничка си много повече от тях.Покажи им,че те са "задръстеняците",щом не ценят хора като теб.Оголи зъбки,нека да видят,че можеш да си опасна.Тогава ще те вземат по-сериозно и ще се натискат да са край теб.Надявам се тогава ти ще избереш хората,които наистина си заслужават.
Не знам, това при мен проработи,защото преди години и аз бях като теб.Важното е да слушаш себе си и да не се отказваш.
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Teзи деца от твоя клас 6те станат едни обикновени и прости работници.Но ти има6 6анс за голямо бъде6те,няма зна4ение как се обли4а6, дали си има6 гадже и т.н...След 7 клас 6те влезе6 в хубава гимназия и там се опитай да си намери6 приятели,за6тото ако ти влезе6 в хубава гимназя там децаата няма да са толкова прости..Късмет