Цитирай Първоначално написано от reperw
Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
Ти наистина се имаш за нещо повече от другите. Престани да натякваш едно и също - учителят ми каза еди-какво си. Не можеш цял живот да бъдеш сама ,само заради тези думи. Това ,че слушаш друга музика и се обличаш по - различен начин ,не означава,че не трябва да имаш приятели. Аз в някои отношения също съм доста по-различна от някои ,но пък се намира поне най-малко една тема ,за която може да си говорим. А ти казваш ,че АБСОЛЮТНО,НИТО ВЕДНЪЖ не си говорила с класа си , а откъде това ще знаеш какви са те. Държанието ти към теб ти сама си го направила. Започни да общуваш повече с деца на твоята възраст. И да ,майка ти добре е решила за психолога - наистина ще ти се отрази по-добре.
ЕСТЕСТВЕНО, че няма с никои да говоря, като всички ме обиждат...
имам чуството ,че си дършиж все на твойто ? май искаш и вече по форумите да почнат да те обиждат...НИ ПРИЕМА НИ ПРЕДАВА..ами като си държиш на твойто за кфо ни занимаваш с глупостите си..ние се опитваме да ти помогнем като ти посочваме грешките а ти все ни опонираш...почвам да се дразня..
Преди бях казала, че приемам критика. Не разбирам защо не съм права в случая? Кого да заговоря, като всички ме обиждат?