.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 197

Тема: Ключ!

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Може да си аутистка . Ти сама си виова че те се държат така с теб. В първи клас седна ли до някого просто така, направи ли си труда да отидеш при някого и да го питаш как се казва ? Ако не, предполагам че си срамежлива, но другите смятат че си надута и не говориш с тях или кой знае какво. След като 7 год. си се държала така с тези хора няма как отношенията ви да се променят. Но като смениш у-щето след 7 клас това ще бъде твоят шанс и не го пропускай.
    И ще ни кажеш ли какво каза психолога ?
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djuwkata
    Цитирай Първоначално написано от LordVoldemort

Що,сега като си пишеш с нас,значи ли,че ще те убием?

по темата - всичко е шибана измислица... това е просто човек, отчаяно търсещ внимание. иначе досега да се е замислила над съветите ни.
    Замислих се, и то доста. Но явно не мога да ви разубедя. Уверявам ви, че темата е истинска.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SilverPoint
    Цитирай Първоначално написано от reperw
    ваще бият ли те ?? DAMNN не мога да си го представя беееееее хора кажете ми тфа възможно ли е ?? Ако тфа е вярно ще се обадя в закрила на детето... ОБЯСНЕТЕ ми какво ще стане с нея след 10 или 15 години ?? Когато тяхните ги няма
    Те ще са я оженили (против волята и) за някой чичко с мустаци, защото така са преценили ... И тя ще е жена под чехъл
    Стига, въобще не ми е смешно, майка ми е много свестен човек и един от малкото, на които мога да се доверя.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    Много нереална ми изглежда цялата тази работа.
    Замисли се защо да си правя труда за да напиша такава дълга тема ако не е истинска? Наистина имам този проблем и го споделих.
    Какви ли теми не сме виждали - защо ли пък твоята да не е такава ,знам ли ? И поне малко вслуша ли се в съветите ни или още продължаваш да си знаеш своето ,и да се държиш надменно ,сякаш си нещо повече от тях.
    Да, приех съветите, като се преместя в новото училище в 8 клас ще се опитам да завържа разговор.
    Момиче съм!

Град
    София
    ПРОБЛЕМА НЕЕ В ДЕТЕ ТО А В РОДИТЕЛИ ТЕ !!! ПРОТОТИП НА ТЯХ Е ... облича се като баба слуша песни от времето на баба ми говори като баба...ти сигурно като свършиш училище тичаш до вас ?? ключалката ви е като на сейф да не ви откраднат...мила съжелявам те чесно... а аз си мислих ,че мойте родители са старомодни боже божееее
    Еми да, след училище се прибирам, къде другаде да ходя, с кого? Но явно просто съв различна.
    Момиче съм!

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от Daisy11
    Може да си аутистка . Ти сама си виова че те се държат така с теб. В първи клас седна ли до някого просто така, направи ли си труда да отидеш при някого и да го питаш как се казва ? Ако не, предполагам че си срамежлива, но другите смятат че си надута и не говориш с тях или кой знае какво. След като 7 год. си се държала така с тези хора няма как отношенията ви да се променят. Но като смениш у-щето след 7 клас това ще бъде твоят шанс и не го пропускай.
    На нея 1ви клас са и казали да седне най-отпред и да не се разсейва и да не сяда никой до нея защото ще и пречи ,да гледа даскалицата в устата и да мълчи.През междучасията да си седи на мястото някой да не седне на стола и да я зараси със СПИН и да си пише домашните по 2 пъти защото може да изгуби едното или торбалан да й го открадне...
    7 години да не се запознае с никой.... абе ти имаш ли детство ?? Аз като бях на 10 11 не се прибирах в нас бе....ИГРАХ по цял ден с приятели...ти знаеш ли как се играе на дама или на криеница или стражари и апаши ? колело може ли да караш да плуваш ?

ПРАВ ЛИ СЪМ ?

Само това говориш,че си различна.Еми не си различна,а си сдухана..Да аз не съм от тея,дето говорят на 'сдуханите' хора, че са много добри и как щели да преуспеят и не знам си какво..Да не мислиш,че ще преуспееш без контакти и връзки?Къде се случва това? .. боЗке боЗке..И защо доста теми тук и по другите раздели остават без мнения,а тая тема,дето се изчерпи още с първите страници трупа още и още и още мнения ?

Only I can live ,forever.

Град
    София
    На нея 1ви клас са и казали да седне най-отпред и да не се разсейва и да не сяда никой до нея защото ще и пречи ,да гледа даскалицата в устата и да мълчи.През междучасията да си седи на мястото някой да не седне на стола и да зараси от СПИН и да си пише домашните по 2 пъти защото може да изгуби едното или торбалан да й го открадне...

ПРАВ ЛИ СЪМ ?
    Защо се държиш по този начин? Никога не е било така. Недей да говориш неща против родителите ми.
    Момиче съм!

На нея 1ви клас са и казали да седне най-отпред и да не се разсейва и да не сяда никой до нея защото ще и пречи ,да гледа даскалицата в устата и да мълчи.През междучасията да си седи на мястото някой да не седне на стола и да зараси от СПИН и да си пише домашните по 2 пъти защото може да изгуби едното или торбалан да й го открадне...

ПРАВ ЛИ СЪМ ?
    Защо се държиш по този начин? Никога не е било така. Недей да говориш неща против родителите ми.
    Ами аз се дършах човешки... ти не ме разбра не разбра и другите реших да не ти свалям звезди от небето ами да ти кажа истината кажи ми само
    7 години да не се запознае с никой.... абе ти имаш ли детство ?? Аз като бях на 10 11 не се прибирах в нас бе....ИГРАХ по цял ден с приятели...ти знаеш ли как се играе на дама или на криеница или стражари и апаши ? колело може ли да караш да плуваш ?
    никога ли не си искала да играеш на нещо на двора ?? да метнеш някой камак да си играеш в пясъчника ... и ако родителите ти бяха поне малко свястни щяха да ти помогна да се внедриж в обществото... ТИ ИСКАШ ЛИ ДА ИМАШ ПРИЯТЕЛИ ??? само тфа ми кажи имаш ли желание...другото е лесно

Ако наистина си умна, а не просто ученолюбива, ако си бъдещо интелигентно девойче, би трябвало да осъзнаваш, че дори и най-простият, посредствен твой връстник може да притежава някое чудесно качество или да те научи на нещо хубаво в живота.
    Много е важно да се научиш да не съдиш хората. На 13 едва ли ще ме разбереш, но това означава да не мислиш лошо за човека и да не го отхвърляш дори да е най-шарената курветина, която си виждала.
    И аз като теб обожавам стара музика, стари филми, обичам да чета много и съм израснала предимно сред по-големи хора, но това не ми пречи да съм много социална и да завързвам лесно приятелства.
    Не мрази гримовете и "посредствените" забавления. Ако си достатъчно умна, не могат да ти попречат ако ги ползваш. Могат само да ти доставят удоволствие, защото него го има и в не толкова възвишените неща.
    И не на последно място... в това училище вече по смъртно няма да успееш да завържеш приятелство. Като отидеш в новото, постарай се да приемаш съучениците си и да си приветлива с тях. Дори да не искаш, подобри си малко външния вид. Даже да се облечеш с проста карирана ризка, дънки и евтини гуменки, пак е симпатично и нормално. И НЕ осъждай хората, както правиш сега... защото иначе никога няма да имаш нормален социален живот.

мило момиче ..мн ти съчуствам и те разбирам какво си преживяла ... това с обидите е ужасно и знам как може да повлияе на един човек.Другите ,които ти казват да се промениш и понятие нямат какво си преживяла.То да не става толкова лесно .... външната промяна,прическа и т.н да лесно е тук се говори за вътрешна промяна ,защото както разбрах на теб проблема ти е ,че си затворена ... и това се преодолява МНОГО трудно ... аз също съм доста свита и притеснителна ... имам приятели ,но п-вечето не са от моя клас.Таа малко се отплеснах искам да ти кажа ,че за съжаление незнам какво точно да те посъветвам за да се социализираш ,но искам да ти кажа друго. Не позволявай да те обиждат , а си потърси правата . Майка ти нали знае за проблемите ти .... тя ТРЯбва да отиде в училището и подаде жалба ... да говори ако трябва с директора.Ако училището е по-строгичко ще предприемат нещо.Ако не има по-висша форма от тях нарича се регионален инспекторат.Приятелите някога ще ги имаш ,но по-важна е психиката ти.Аз също съм търпяла обиди мн време и от СТРАХ нищо не правех .... но един бърз разкавор от наште и директорката и .... Казвам ти направи го.Не бива тези хора да те обиждат.Аз сега съм добре ,но знам ,че обидите остават трайна психика за детето.Та това е моя съвет. Колкото за приятелите остави ги от твоя клас казах ти гледай просто да не те обиждат и да те оставят на спокойствие.После като отидш в новото училище се опитай да си по-контактна ,зам че друдно но врявам ,че ти ще се справиш успех миличка

когато написах последното си мнение влезнах да се къпя и докато се къпя мислих за темата...

ИСКАМ ПЪРВО : Да ти се ИЗВИНЯ ако съм те нагрубил или обидил(повярвай ме не съзнателно съм го направил)

ВТОРО : В никоя друга тема не съм взимал така бурно участие...може би защото МНОГО искам да ти помогна и сигурно затова на моменти съм ставал груб защото съм виждал ,че не ме разбираш както и другите който взимат участие.

ТРЕТО : Едно момче ти предложи да се видите,но ти отказа...и все пак ако искаш да поговориш с някой и да се разходиш малко из София пиши ми...не съм педофил,изнасилвач,наркома н или дилар...не съм тъпанар ,с който не може да намериш обща тема (стана малко като обява ама нищо ) уча в елитна гимназия ако това те инт ТОВА Е ЗА АВТОРКАТА моля не го приемай те като фукня или нещо друго

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не съм чела цялата тема, затова и ще ти кажа нещо съвсем кратко.

Миличка, не съм те виждала, не съм контактувала с теб ( хах.. от къде тая чест ), ама ти казвам, че ме ДРАЗНИШ . Леле.. ти наистина не си наред. Социален инвалид, но ти сама си си го направила и повярвай ми, до сега малко си си патила, за нататък те очаква ОЩЕ МНОГО !!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    SоfiЯ
    Темата е fake тя казва,че няма facebook ,но в една тема за facebook обяснява как се деактивира ... аз имам facebook и не знам как става а тя дето няма знае ...
    Не. Може само да се деактивира. За да го деактивираш отиди в Настройки на акаунта -- Сигурност -- Деактивирай акаунта си. После по всяко време ще можеш отново да влезеш. Smile
    погледнете и в профила на коментари и ще видите ...

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Не съм чела цялата тема, затова и ще ти кажа нещо съвсем кратко.

Миличка, не съм те виждала, не съм контактувала с теб ( хах.. от къде тая чест ), ама ти казвам, че ме ДРАЗНИШ . Леле.. ти наистина не си наред. Социален инвалид, но ти сама си си го направила и повярвай ми, до сега малко си си патила, за нататък те очаква ОЩЕ МНОГО !!
    е ари стига сега на момичето и се е насъбрало ,очевидно живота и не е розов ,чуства се отхвърлена а тука много хора почнахте да я нападате. И това че явно доста затворен тип я прави ненормална ?! Социален инвалид ? Стига тя е само 6ти клас .... бъдещето и е пред нея и тя ще си има приятели ... това ,че е била отхвърлена в това училище не значи че и в другото ще е така .... а и извинявай ти няма ли да не чустваш подтисната и да ти е трудно да контактуваш с хората ако са те ТОРМОЗИЛИ така .... наистина психическият тормоз не бива да се подценява .... може така да и срине самочуствието че просто .... офф мн изписах . Авторке моля те послушай съвета ми който ти дадох погоре ! Не са важни чак толкова аверите ,тийн живота са теб най важни трябва да са ти и ПСИХИКАТА ти! Когато обидите спрат ти ще се почуства по-спокойна и мисля ,че ще ти е по-лесно да завързваш приятелства в новото училище.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Това е, защото вашите отлично са ти промили мозъка. Внедрено ти е , че всичко друго е лошо и кофти, и са те направили асоциална.
    Заеби всички във форума, които те подкрепят. Цял живот ще си така, ако не заприличаш поне малко на останалите.
    Не може да си в обществото , ако не спазваш законните и МОРАЛНИ норми .
    Ако си твърде високомормална - пак ще си вънка , и не е яко да си асоциал и да се цепиш .
    Всички които тръгнете да ме храните - съгласете се. Няма толеранс към различните. Или външно си като другите, или не се оплакваш .
    Няма лошо вътре да си една , навън друга , така няма да имаш проблеми .
    Но не може да си различна , да не правиш нищо , за да спреш да дразниш и да се харесваш на околните от твоята група.
    Никой не харесва гейовете , които парадират със сексуалната си ориентация, твоят случай е същия.
    Авторке, умишлено ли ме игнорира?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

не е Fake,просто момичето иска да подчертае ,че е старомодна и различна и не знам си какво и си е поизмислила малко..

Only I can live ,forever.

Цитирай Първоначално написано от LordVoldemort
    не е Fake,просто момичето иска да подчертае ,че е старомодна и различна и не знам си какво и си е поизмислила малко..
    +++ и аз си мисля ,че историята и е истинска.

Замисли се защо да си правя труда за да напиша такава дълга тема ако не е истинска? Наистина имам този проблем и го споделих.
    Какви ли теми не сме виждали - защо ли пък твоята да не е такава ,знам ли ? И поне малко вслуша ли се в съветите ни или още продължаваш да си знаеш своето ,и да се държиш надменно ,сякаш си нещо повече от тях.
    Да, приех съветите, като се преместя в новото училище в 8 клас ще се опитам да завържа разговор.
    A,добре.Още 1-2 години ииии приятелите ги почваш.И да внимаваш някой непознат да не види твоя снимка в интернет, че до колкото разбрах си няква сексбомба и някой педофил ше те намери чрез гугъл ърт!!
    Въобще няма да се промениш колкото и да ти дрънкаме всите...Едно си баба знаяла,едно си баба знаяла.
    Metallica-Seek And Destroy

Цитирай Първоначално написано от TroublenotMaker
    A,добре.Още 1-2 години ииии приятелите ги почваш.И да внимаваш някой непознат да не види твоя снимка в интернет, че до колкото разбрах си няква сексбомба и някой педофил ше те намери чрез гугъл ърт!!
    Въобще няма да се промениш колкото и да ти дрънкаме всите...Едно си баба знаяла,едно си баба знаяла.
    не е хубаво да се ебаваш така с чуждото нещастие , проблеми.

^Е тва е шот всички пишем пишем пишем..... а тя едно и също обяснява.
    Metallica-Seek And Destroy

Ти си учи, после следвай висше, намери си супер платена работа, дано в чужбина, трупай си парици и си живей живота с нови приятели, все ще се намери някой. А относно психолога, може да идеш да поговорите. Надявам се да ти помогне!
    Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
    Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Ти си учи, после следвай висше, намери си супер платена работа, дано в чужбина, трупай си парици и си живей живота с нови приятели, все ще се намери някой. А относно психолога, може да идеш да поговорите. Надявам се да ти помогне!
    вс което написа е супер ,но трудно човек учи в такава среда, това може да те съсипе авторке послушай съвета ми кйто ти казах подавайте жалба с родителите ти срещу тези идиоти - има предвид които те обиждат , и тогава гледай да си спокойна и да си учиш за изпитите от опита си го казвам извървях същия път и си мсиля ,че съветът ми ще ти е от полза

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Моля, моля!! Тя са ма казва, че дори не говори с другите хора на нейната възраст, та дори и с по-големите ученици.. ъмм... извинявай, ама това не я ли прави социален инвалид?! Какво толкова й съчуствате?! Кой я е накарал да гледа като темерут на първия учебен ден и с този си поглед и държание да плаши децата... Не, не!! Не можете да ме убедите, че тя не е виновна за нищо, от това, което й се случва, защото човек най-много пати от своите постъпки! Какво й е виновно момичето, което има достатъчно приятели, с които да излиза и да разговаря, или пък онова момче, което е във футболния отбор на учлище.. ами момичето, което го харесват всички момчета?
    Да, наистина 'сте прави' ( и 'сте в правото си' да ме съдите, че се държа така към нея ), те са виновниците тя още от първи клас да не общува с другите, защото просто не го намира за нужно и наложително!! Те са тия зли същества, които я карат да слуша такава музика, да се облича така и да игнорира всички. Ндамм... наистина са те .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Моля, моля!! Тя са ма казва, че дори не говори с другите хора на нейната възраст, та дори и с по-големите ученици.. ъмм... извинявай, ама това не я ли прави социален инвалид?! Какво толкова й съчуствате?! Кой я е накарал да гледа като темерут на първия учебен ден и с този си поглед и държание да плаши децата... Не, не!! Не можете да ме убедите, че тя не е виновна за нищо, от това, което й се случва, защото човек най-много пати от своите постъпки! Какво й е виновно момичето, което има достатъчно приятели, с които да излиза и да разговаря, или пък онова момче, което е във футболния отбор на учлище.. ами момичето, което го харесват всички момчета?
    Да, наистина 'сте прави' ( и 'сте в правото си' да ме съдите, че се държа така към нея ), те са виновниците тя още от първи клас да не общува с другите, защото просто не го намира за нужно и наложително!! Те са тия зли същества, които я карат да слуша такава музика, да се облича така и да игнорира всички. Ндамм... наистина са те .
    виж ти си права до известна степен ,варно е незнаем как се е държала в началото ,на първия учебен ден и т.н .... НО всеки прави грешки не е ли така ?! И сега вече е доста трудно човек да се промени с вече изграден характер ... и още по-вече да промени граденото мнение за нея от другите .... но каквото и да е те НЯМАТ право да и се подиграват и тормозят.Да, като не харестав няма да и са и фр , да и оговорят ,но чак да я тормозят? Ако бяха готини и не я харесват просто нямаше да се занимават с нея ... според мен обидите са част от причината да не контактува ... старх я е да и се присмеят ,да я отхвърлят ... аз затова и я посъветвах да се обърне към директора-А , приятелства да си търси в новото училище и там да се опита да е по-контактна колоко и да е трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си