Моля, моля!! Тя са ма казва, че дори не говори с другите хора на нейната възраст, та дори и с по-големите ученици.. ъмм... извинявай, ама това не я ли прави социален инвалид?! Какво толкова й съчуствате?! Кой я е накарал да гледа като темерут на първия учебен ден и с този си поглед и държание да плаши децата... Не, не!! Не можете да ме убедите, че тя не е виновна за нищо, от това, което й се случва, защото човек най-много пати от своите постъпки! Какво й е виновно момичето, което има достатъчно приятели, с които да излиза и да разговаря, или пък онова момче, което е във футболния отбор на учлище.. ами момичето, което го харесват всички момчета?
Да, наистина 'сте прави' ( и 'сте в правото си' да ме съдите, че се държа така към нея ), те са виновниците тя още от първи клас да не общува с другите, защото просто не го намира за нужно и наложително!! Те са тия зли същества, които я карат да слуша такава музика, да се облича така и да игнорира всички. Ндамм... наистина са те.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33