.
Затворена тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 197 от общо 197

Тема: Ключ!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Даа. . те и се подиграват а-у, което не казвам, че е добре, но просто няма как без него.. навсякъде е така !! Но на 80% си е виновна тя самата, 15% майка и ( ооо не! Какъв родител просто, виждайка случващото се с дъщеря, тя все още не е съумяла да намери някакво решение или поне да опита да направи нещо ) и едва 5% са виновни ония сладури : ) , защото аз съм една година по-голяма от нея и не мога да кажа, че дечицата в 1-2 клас се държат зле, обиждат и т.н. ( да, сега е така, но нещата са доста променени ), а тя още от тогава си е била асоциална !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Браво! До преди броени минути не вярвах, че все още има свестни млади хора в нашата пропаднала държава!

Ти си нормална, но другите млади хора около теб не са! Именно в това се изразява проблема!
    Както и сама виждаш, днешното поколение е толкова развратно, неграмотно и нецивилизовано, че дори и нормалните хора изглеждат като аутсайдери! В това да учиш няма нищо лошо! Единственият начин да се реализираш е да учиш! Книгата е прозорец към света, хората са го казали! Именно този прозорец ще се отвори за теб след време, ще имаш високо платена работа, няма да правиш нищо, освен да стоиш на бюрото и да работиш с компютъра!
    Всички ще ти завиждат, а за онези, които са ти се подигравали преди време, именно за тях въпросният прозорец ще остане затворен - сигурно ще бачкат до припадък на някой строеж, и ще съжаляват за дето не са учили, а са се правили на нещо повече, отколкото са!

Няма какво да промениш - младото поколение е като стадо! Когато един започне да се прави на нещо повече, отколкото е, то всички започват да го следват, и простотията ще размножава!
    Аз ще ти кажа само едно - не спирай да учиш, само така ще постигнеш това за което цял живот си мечтала! Учението е истината, а не глупавите неща, които правят тинейджърите днес!

Не се променяй!

Не знам какво да те посъветвам, АМА ЕВАЛА ТИ! Повече деца като теб да има.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от sExYbEbS
    Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Ти си учи, после следвай висше, намери си супер платена работа, дано в чужбина, трупай си парици и си живей живота с нови приятели, все ще се намери някой. А относно психолога, може да идеш да поговорите. Надявам се да ти помогне!
    вс което написа е супер ,но трудно човек учи в такава среда, това може да те съсипе авторке послушай съвета ми кйто ти казах подавайте жалба с родителите ти срещу тези идиоти - има предвид които те обиждат , и тогава гледай да си спокойна и да си учиш за изпитите от опита си го казвам извървях същия път и си мсиля ,че съветът ми ще ти е от полза
    да подаде жалба ?? ти луда ли си ??? така ще стане по лошо не само учениците ще я намразят ама и учителите и директорката.И в най-лошия случаи целия квартал ще я намрази... нали като подаде жалба ще има разследване ще тормозят директора 5 месеца после ще дирят тия дето са я обиждали по домовете им ....

Голям фен
    Малко странно...никога не би се гримирала...рокли деколтета алооооо в кой век живееш???!!!??? Верно, и аз се отвръщавам от кифли амаа това твойто вече е малко прекалено. Слез на земята иначе цял живот ще си останеш сама!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Доста си се наплашила и си открила утеха в ученето.Няма да е зле да си говориш с други момичета през междучасието.

Ако на 15ти септември има нови ученици в класа се запознайте.
    Според мен си едно от малкото момичета отказващи да сложат грим, да си размятат гърдите, да танцуват кючек слушайки чалга.

Ако чак толкова те е страх от съучениците намери приятели в другите класове или дори деца от квартала.

Според мен момичетата от класа ти завиждат и ако ти бях съученик щях да си говоря само с теб!

Цитирай Първоначално написано от reperw
    Ти си учи, после следвай висше, намери си супер платена работа, дано в чужбина, трупай си парици и си живей живота с нови приятели, все ще се намери някой. А относно психолога, може да идеш да поговорите. Надявам се да ти помогне!
    вс което написа е супер ,но трудно човек учи в такава среда, това може да те съсипе авторке послушай съвета ми кйто ти казах подавайте жалба с родителите ти срещу тези идиоти - има предвид които те обиждат , и тогава гледай да си спокойна и да си учиш за изпитите от опита си го казвам извървях същия път и си мсиля ,че съветът ми ще ти е от полза
    да подаде жалба ?? ти луда ли си ??? така ще стане по лошо не само учениците ще я намразят ама и учителите и директорката.И в най-лошия случаи целия квартал ще я намрази... нали като подаде жалба ще има разследване ще тормозят директора 5 месеца после ще дирят тия дето са я обиждали по домовете им ....
    не не съм луда. И какво като я намразят съучениците ?? По нейните думи те така или иначе я мразят .... според теб кое е по-добре тихо да си я мразят и да я оставят на спокойтсвие да си учи ,щото тая година и е важна ..... а тя е човек и ТРЯБВА да си търси правата! А, директорката едва ли ще я намрази за това . Това ,че говориш така ,сякаш тормозенето едва ли не е нищо и отминава и заминава ,значи че сиг не си изпадал в положение да бъдеш тормозен, а аз говоря от опита си и мисля ,че ако изпълни съвета ми ще си помогне .....

Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    Малко странно...никога не би се гримирала...рокли деколтета алооооо в кой век живееш???!!!??? Верно, и аз се отвръщавам от кифли амаа това твойто вече е малко прекалено. Слез на земята иначе цял живот ще си останеш сама!
    абе тя е още малка .... тепърва ще се развива като личност и като жена.Това ,че сега говори ,че не би се гримирала и т.н понеже е още дете незначи ,че като поотрасне ще мисли така.А, дори да не се гримира си е неин избор.Аз ,също познавам хора ,които мразят гримовете и не си гримират .... да това са етстествено малко хора и са си хубави и без грим и не са останали сами .... иначе с грим една жена става по-красива съгласна съм .... но тя е още дете 6ти клас. не и е нужно от сега да почва

оф тя е поредното дете,което е тормозена от другите.Явно стилът и е доста антипатичен на останалите и те я тормозят.Винаги има един от класа ,който го тормозят..тоя някой е тя.100% не е стилът и .. 100%.Както лъже за фейса и т.н и т.н,така 100% лъже и за други неща..Аз съм си супер странен ама един път съм душата на компанията,друг път не толкова,но никога не са ме тормозели за каквото и да било ..И за какво пишете по тая тема изобщо?13 страници за бога..13 страници с романи ,като погледнете колко теми са без отговор..защо си спамите тук ,а просто не погледнете други теми !?момичето получи отговора си още с първите страници ,а вие сега само си дрънкате и си губите времето ..

Only I can live ,forever.

Фен
    Град
    Където няма други.
    О БОЖЕ МОЙ !
    Тая тема още ли е актуална ??
    МОМЕ,в тоя форум се изчерпахме от съвети към теб.
    стига си повтаряла че си различна,и аз не съм в ред с мозъка си,и аз сам асоциален,nofriend куку,знам си че имам акъл,знам че сам мързелив като ПЛУЖЕК,боже познавам се.ТВА МИ СТИГА.
    ОПОЗНАЙ СЕ И ТИ.
    Няма 13 страници да се пишат тука за нек'фа дето се има за извънземна форма на живот !
    Предлагам на модератор да тегли ключа на тая тема вече.
    a3

.: machoka :.

Ще ти кажа нещо преди да пиша да заключат темата,а те ще го направят предполагам!Както казахте,тя е различна,уникална и не знам си какво!
    Ще ти кажа нещо..това,че ти си различна,не те прави уникална и неповторима..за мен да бъдеш себе си те прави уникален..Да си такъв,какъвто си,без да се интересуваш другите ,какво говорят..да правиш това,което обичаш,без да ти пука толкова много ,какво точно се случва..следвай мечтите си и това е ,какво си се размрънкала..

Only I can live ,forever.

Не мога да повярвам,че има толкова много хора,които я съветват да НЕ си търси приятели и че сега си е много добре...
    Metallica-Seek And Destroy

Цитирай Първоначално написано от LordVoldemort
    Ще ти кажа нещо преди да пиша да заключат темата,а те ще го направят предполагам!Както казахте,тя е различна,уникална и не знам си какво!
    Ще ти кажа нещо..това,че ти си различна,не те прави уникална и неповторима..за мен да бъдеш себе си те прави уникален..Да си такъв,какъвто си,без да се интересуваш другите ,какво говорят..да правиш това,което обичаш,без да ти пука толкова много ,какво точно се случва..следвай мечтите си и това е ,какво си се размрънкала..
    ари сега какво пък се била размрънкала .... момичето има серозен проблем и е писало тук ,защото иска помощ .... то е много лесно просто така да кажеш живей си живота ....

Фен
    Град
    Където няма други.
    Цитирай Първоначално написано от LordVoldemort
    ари сега какво пък се била размрънкала .... момичето има серозен проблем и е писало тук ,защото иска помощ .... то е много лесно просто така да кажеш живей си живота ....
    Абе тука някой да има лиценза за ПСИХОАНАЛИТИК ??
    ПСИХОЛОГ НЕЩО ?
    НЕ нали ?
    тв'а е форум,тука се изказват мнение по разнородни теми.
    някои по компетентни от други.
    ние тука няма да я направим дивата социална чалгарка,нито пък ще и кажем че е уникална божия твар със суперсили тип X-MEN.
    ти си едно неразбрано момиче,в пубертета си.ЩЕ МИНЕ,ИДИ НАВЪНКА ПИЙ ЕДНА БИРА.
    a3

САКЪН!!!БИРА НЕ МОЖЕ!!!!
    Metallica-Seek And Destroy

Фен
    Град
    Където няма други.
    Прав си,ще се развали на наща тука различна приятелка,девическият характер.Писах на MACHOKA да погледне темата,щото вече става ебаси какафонията и се върти темата в кръг.Няма кво повече да се каже по тоя случай.
    a3

не не съм луда. И какво като я намразят съучениците ?? По нейните думи те така или иначе я мразят .... според теб кое е по-добре тихо да си я мразят и да я оставят на спокойтсвие да си учи ,щото тая година и е важна ..... а тя е човек и ТРЯБВА да си търси правата! А, директорката едва ли ще я намрази за това . Това ,че говориш така ,сякаш тормозенето едва ли не е нищо и отминава и заминава ,значи че сиг не си изпадал в положение да бъдеш тормозен, а аз говоря от опита си и мисля ,че ако изпълни съвета ми ще си помогне .....
    Аз съм категорично за жалбата. Вие знаете ли че едно дете може да подаде жалба срещу друго, само ако го е наплюло, или обидило дори. А да не говорим какво може да направи, ако нягой го е ударил лошо.
    Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
    Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!

Голям фен Аватара на reperw
    Аз съм категорично за жалбата. Вие знаете ли че едно дете може да подаде жалба срещу друго, само ако го е наплюло, или обидило дори. А да не говорим какво може да направи, ако нягой го е ударил лошо.
    никой не я е бил...

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Благодаря на всички направили си труда да изчетат темата. Благодаря ви много и че писахте. Ще взема впредвид съветите ви. Мисля, че темата е наистина изчерпана и че трябва да се заключи.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

никой не я е бил...
    ми аз мисля ,че може и за психическо насилие ..... а и все пак не говорим за жалба в полицията ,а при директора ...

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    Благодаря на всички направили си труда да изчетат темата. Благодаря ви много и че писахте. Ще взема впредвид съветите ви. Мисля, че темата е наистина изчерпана и че трябва да се заключи.
    ок тогава ти пожелавам успех надявам се всичко да се оправи

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ключ.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си