- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Креатин ...помощ..
Здравейте,почти на 14 години съмще ги правя на 15-ти август .. да та ви питам с един приятел решихме да си вземем креатин който да е около 20 лв. Тренираме на един лост .. правим 10 серии по 4 кофички набираня и още ... Планували сме сега да съберем пари и 1 Август да започнем да го пием целият август месец а септември да не го пием за да стопим водата в нас .. нещо такова.. какво ще кажете ..
Креатин на 14(даже 13, сори)...![]()
+това креатина, доколкото аз знам изпълва клетките с вода, не я "топи"
Не ти трябва креатин,а ядене![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Пич на 13 години си още много малък за креатин...И както казаха то ще те напълни с вода не разбирам как ще я "стопиш" ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ами незнам моят приятел вика да го пием един месец и после другият месец само да тренираме без креатин нещо такова... апък за яденето ям много.. но съм 46 кг...
![]()
И къв е смисъла? Че пак и на лост .. Няма ти влезне в никва полза,или по-точно ще ти влезне,ама в много малка ..
хмм ми добре но аз четох разни лоши страни .. рак може да имаш затруднено дишане и тогава заминаваш на доктор и разни такива .. червата ти се пълнели с вода и т.н !?!?
Рак - едва ли,имаше няк'ви експерименти,ама поне за сега не съм чул за подобно нещо,затруднено дишане-едва ли,а креатинът си задържа вода така или иначе (особенно монохидрата) , проблем може да имаш с бъбреците при завишена дозировка или ако имаш ВЕЧЕ някакъв проблем не се препоръчва ..Първоначално написано от dani9363
И..Първоначално написано от TodorMarkov
Not Found
The requested URL /topic143.htm was not found on this server.
да..тва излиза ерор 404 .. та аз нямам проблеми с бъбреците .. моят приятел го е пил в 5-ти клас 3 месеца и доста е здрав ето сега ще дам снимки и нищо му няма ... вижте :
Снимките са вчерашни това е моят приятел .. вече сме 8-ми клас ..![]()
та той искаше да правим така ..1 месец да пием креатина и после един месец без него ?! ще стане ли така .. а и да питам това нещо пристрастяващо ли е ... ?! пристрастяваш ли се към него или ?
Виж темата,която ти дадох по-горе,оправих линка.Успех!
Не може да се пристрастиш към креатинът , едва ли ще ти е кой знае колко приятен на вкусПървоначално написано от dani9363
![]()
Приятел погледни от този линк http://forums.gym.bg/topic143.htm след като кликна и излиза Not Found
The requested URL /topic143.htm was not found on this server.
Dude има някакво проблемче ..
И какво трябва да означава "2 дози не се взема" ?
ФАЗА -> ЗАРЕЖДАЩА* ПОДДЪРЖАЩА** ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
ТЕГЛО (1 седмица) (4 седмици) (3 седмици)
68кг 4 дози 2 дози не се взема
по 5г по 3г
-------------------------------------------------------------------------------------------
80кг 5 дози 2 дози не се взема
по 5г по 4г
--------------------------------------------------------------------------------------------
90кг 5 дози 2 дози не се взема
по 5г по 5г
--------------------------------------------------------------------------------------------
100кг 6 дози 2 дози не се взема
по 5г по 6г
Ами добре приятели все пак вече си мисля да си го купим ... но пак да ви попитам може ли да стане така както си го мислим 1 месец с креатина тренираме другия без него и така таза вода която е в телата ни да се премахне .. и да са си мускули ?! Чел съм че трябва и да се пият от 6 до 8 чаши вода на ден и т.н... а и креатина преди тренировката или след нея се взима .. или те там ще ни обяснят от където си го купим каква доза да взимаме и т.н?
Трябва да се оправят настройките за позиционирането на форума.....Не се взема важи за 3 седмици,т.е това е отделна грава - 3 седмици се почива..
То трябва да си пише на опаковката , ама нема смисъл,оправи си храненето,а ако взимаш креатин на 46 кг , да речем грубо,че трябва да пиеш по 1.5 литър без физическа дейност , с дейноста стават 2.5 , с креатинът 3.5-4 литра на ден.. На всеки 1 грам креатин 100 мл вода..Първоначално написано от dani9363
или пък ако спреш да пиеш креатин а продължиш да си тренираш ще увиснеш ли .. мислим да си вземем и карти за фитнес .. не са скъпи 18 лв. за месеца ние сме Плевенчани..
От темата,която явно не си прочел...
"Медицинксите изследвания сочат,че креатинът е безопасен и се понася добре при продължителен прием.Има и куп изследвания,доказващи,че приемът му се свързва с хипертрофия на мускулите и увеличава синтеза на протеин."
И пак не видях да пишеш нищо за храна,само тоя креатин е в главата ти,ще задържиш вода,после ако пиеш повечко вода след като спреш креатинът ще я изхвърлиш,но като си нямаш изградени навици за хранителен режим ,силата която си получил(която е много малка на този етап) от креатинът ще се изпари направо
хмм ами ако искате да не ви занимавам примерно сега с хранителни режими може ли някоя темичка в която да пише някакъв хранителен режим или вие ми кажетеИначе много ви благодаря и на двамата за дето ми изяснихте че креатина е безопасен и т.н
!
Ние не можем ти изготвим хранителен режим,ама на 13 години си изгради прости навици,по-късно може да почнеш да изчисляваш ако искаш калории протеини въглехидрати мазнини и тн..
И креатинът е безопасен,ако се взима в препоръчителни дози,за теб 10 грама (както повечето взимат) едва ли.. Вари в залата и си тренирай за кеф и яж както трябва ..