.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Смяна на скорости

Нали по принцип скоростите се сменят, докато караш колелото. Обаче, ще и стане ли нещо на веригата, ако сменя скоростите, докато бутам педалите само с единия крак? Или ми кажете някаква подобна техника на смяна...??!!

Супер фен Аватара на radeberger
    Пробвай. Най - много да ти падне веригата, а това лесно се оправя. Според мен няма да могат да се сменят. Не съм пробвал честно казано.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не можах да те разбера. Но ако веригата не е от пластмаса и не струва левче, няма да и стане нищо
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Нищо няма да и стане

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Нищо няма да стане. Хубаво е скоростите да се сменят при по-равномерно темпо и без силен натиск на педалите.

Аз сменям скоростите на моята бракма, докато въртя педалите, и нямам никакви проблеми.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sashakiss
    Аз сменям скоростите на моята бракма, докато въртя педалите, и нямам никакви проблеми.
    Няма проблем за това. Имах предвид друго. Опитай се да смениш скорости по време на изкачване на сериозен наклон. Тогава прилагаш голям натиск на педалите и ще се получи това тракане, което може да откачи веригата.

Аз моето не го жаля. Когато му стане нещо, просто го го поправям и всичко е ок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си