- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Креатин ...помощ..
Добре .. Благодаря ти много за съветите!!!
Дали са малко или много килограмите зависи и от ръста,а ти не пишеш колко си висок. Креатинът помага най-много в залата. За лостовете монохидратът може да те направи по-тежък и нямаш такова тежко натоварване като във фитнесзалата. Ако все пак си дадете парите за химия,не вземай повече от върха на малка лъжичка за сладолед,тия малките пластмасови дето се дават заедно с малките опаковки сладолед.Първоначално написано от dani9363
Не очаквай кой знае каква сила и мускули под 16-17 години,пък било то и с креатин.
Ами аз съм 1.71 почти на 14 ..Говорих с майками от 1 август да ми даде 20лв. да си взема карта и тя е съгласна такаче супер...
![]()
ами както каза redbul ако креатина не прави толкова голямо действие какво прави по голямо действие![]()
Първоначално написано от dani9363
Ами качествена храна и качествени тренировки![]()
много е здрав нема що...кожа и кости а е 8 клас.. аз в 8 клас бех 65 кг на 175..Първоначално написано от dani9363
Вземете яжте като хората и недей обяснява,че се храниш много и си 46 кг..
И второ - тоя креатин няма да ти помогне да направиш бицепси като Арнолд.
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
ами добре нека да не е креатин нещо по ефектно тогава ..за храната казах от 1 август ще ходим на фитнес ...
И ? Кво общо има храната с това че ще ходиш на фитнес , нещо не схванах!Първоначално написано от dani9363
Ами нали ми казват само да се храня и аз й казах че си се храня добре и споменах че от 1-ви ще ходя на фитнес..и ги попитах дали има нещо по ефектно щом това не е толкова ефектно между другото от каде си ?
Кз съм..
Ама пак не те разбрах,кое е по-ефективно?! ВЗЕМИ КАЖИ КАК СЕ ХРАНИШ ПО-ДОБРЕ,то на 13 години поне да направиш първите си стъпки правилно![]()
Яж много и тренирай в рамките на нормалното,нито повече,нито по-малкоУспех
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991