- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато заговорите непознат/а.
Когато заговорите непознат/а какъв е мотива да го направите ? А също така какво правите за да грабнете вниманието на другия още с първите изречения от разговора ви ?
[img][/img]
Ами... сега като се замисля, освен ако човека не ме е привлякъл внезапно много с излъчване (примерно), мотива ми е, че си е изпуснал нещо, че не знам къде да сляза за някоя спирка или нещо друго такова.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не става въпрос за заучени фразички, съгласен съм че всичко идва от самосебе си само че представи си заговаряш някой/я който/която не те смята по никакъв начин за привлекателен/лна и ... от нещата ще се случат естествено така че накрая само ще ти спадне самочувствието след като другия те е засякал с нещо в опит да се утърве от раговора с теб ...Първоначално написано от Rebirthing
[img][/img]
Като се замисля,аз постоянно заговарям непознати.Момчета,момичета ...няма значение.Правя го просто така,за МАСАЛА!![]()
![]()
![]()
+1,шоу да става.Нито приятелство,нито гадже си търся така,просто някой за компания.Първоначално написано от elizabethg
Първоначално написано от againstyou
Еее,брато!Кат мен си!Масал да пада.![]()
![]()
![]()
![]()
хаааа и аз съм тъйвинаги съм го правил
Can It All Be So Simple ?
Заучените фрази момичетата някак си ги усещат, но с малко доза оригиналност и няколко думи на място можеш да оставиш страхотното първо впечатление.Наскоро даже ми се беше случило нещо такова.Пътувам с автобуса и някаква стабилна мацка се качва и сяда така, че да се виждаме ( не нарочно ).Гледам я аз 2-3 минути, видя ме че я гледам и така през минута две си разменяхме погледи и усмивки.Тъпо щеше да е отида и да й кажа "здрасти" ( не ми е в стила ).Отворих си музиката в телефона, харесах няква песен и реших да я пратя по синия зъб.За мой късмет имаше само 3-4 пенсионера в автобуса, така че телефона който ми излезе на линия не беше трудно да се досетя че е нейния.Пратих й я, ухили се и така отидох и се запознах.И досега нещата са доста добре.
П.П. Песента дето й пратих хич не й хареса![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Мотива.Първоначално написано от Rebirthing
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Случайно да не си от Хасково ? Или някъде от околността ? :дПървоначално написано от elizabethg
направи се че незнаеш къде се намира някакъв магазин или нещо от сорта ;д мен веднъж така ме заговориха едни пичаги ;д питаха къде е кържали а колата беше с кърджалийска регистрация ;д
Гледал/а ли си "Как се запознах с майка ви"?
"Познаваш ли Барни?" и прас, разговорът вече е в кулминацията.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хаха много е як този сериал! Всички да имахме приятел като Барни...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ами, гледам да няма много хора около дадения човек и да не е чак толкова зает с нещо или с накакъв важен разговор. Отивам при него и... потъвам в земята и ми се иска да не бях едва ли не в същата държава в този момент.![]()
А ти случайно да не си от Хасково![]()
Обучавам изродииииииииии !
зависи от обстоятелството :P
awerw♥
Мне,обаче познавам хора от там и те така използват думи като "масал" и тем подобни,които са ми доста чужди.Първоначално написано от TupacAmaurShakur
![]()
Напротив, някои използват![]()
Обучавам изродииииииииии !
Е да де,не всички.Първоначално написано от TupacAmaurShakur
емии нещото което може да ме мотивираа е външният му вид, защотоо не знам какъв човек е..2-3 яки погледа, 2-3 усмивкии ии после или той идваа илии аз просто отивам заговарямее се ии нещата си стават .. ;d
![]()
Ми мен ми се е случвало за супер рандъм неща да заговарям хора или те мен. Книги, нещо в облеклото, някаква случка около нас, какво ли не.
В публичния транспорт особено много ВИНАГИ![]()
О Ловеч съм.:P
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..