.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на SurfSky

Папагала ми.

Хора папагала ми като яде храна,и след час-два почва да я изплува.....Все едно я повръща ама фарчи насякаде храна...Някой пат като стой на прачката,и деда го знам кво прай и изпрасква цялото биро с вода/пикня.....Някой да се е сблъсквал с такъв проглем?

Местя темата.
    kalpazanka

Повече от фен
    Град
    Русе

Re: Папагала ми.

Цитирай Първоначално написано от SurfSky
    Хора папагала ми като яде храна и след час-два почва да я изплюва.....Все едно я повръща ама хвърчи навсякъде храна...Някой път като стой на пръчката,и не го знам какво праеи и изпръсква цялото бюро с вода/пикня.....Някой да се е сблъсквал с такъв проблем?

Местя темата.
    kalpazanka
    Fix'd.
    Иначе папагала - на ветеринар.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Нали е птица. Първо яде храната, а след няколко часа я повръща и смила. И има 2 стомаха, първият за поглъщане, вторият за смилане.
    Купувате си домашни животни, а не знаете как да ги гледате...

^ Тя първо трябва да научи българския, пък тогава да мисли за папагали, че като гледам работата е много зле.

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WishICouldForgetYou
    ^ Тя първо трябва да научи българския, пък тогава да мисли за папагали, че като гледам работата е много зле.
    тфа нямаше много логика... хората на село какво? нямат право да си отглеждат животни щото не могат да пишат ли?
    а за папагала - на ветеринар или се разтърси из нета за такъв случай. може и да попиташ в зоомагазин дали са се сблъсквали с подобни проблеми. аз мойто животно като го взех от зоомагазин ми дадоха книжка където пишеше всичко за отглеждането му включително болестите...

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss

Нали е птица. Първо яде храната, а след няколко часа я повръща и смила. И има 2 стомаха, първият за поглъщане, вторият за смилане.
    Купувате си домашни животни, а не знаете как да ги гледате...
    Не знаеш просто какви съвършени простотии приказваш.

Причината за повръщане вероятно е гушна инфекция. Заведи го на ветеринар за да му изпише препарат иначе ще се гътне в скоро време...

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от WishICouldForgetYou
    тфа нямаше много логика... хората на село какво? нямат право да си отглеждат животни щото не могат да пишат ли?
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Защо не идеш тези дни до някой близък ветиринар и не обясниш там какво му има?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си