- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли е?
Здравейте! Имам въпрос, надявам се сериозно да ми отговорите. Темата е в този раздел, защото тук и е мястотоЩе разберете защо..
Имам чувства към едно момиче, но то към мен - поне по мои изчисления няма. Близки сме, движим нагоре-надолу заедно, но само това. Аз много пъти съм й казвал, че имам чувства към нея, но тя ми е казвала, че нейните не са като моите. Все тая - не е тук въпроса.
Грешка ли е, ако я заведа на вечеря? Смисъл, просто ние 2та в някакъв хубав и спокоен ресторант. Със сигурност няма да ми откаже, но какво ли ще й покаже това? Че съм отчаян, или че съм сериозен в намеренията си?
Очаквам отговори, както и можете и вие да задавате![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Защо не?Няма нищо лошо в това да я поканиш на вечеря,направи го,поговорете си,може да се получи нещо,но и да не се получи нищо не губиш,все пак си опитал.![]()
ако и покажеш, че си точен пич и няма защо да не спи с теб, можеш поне това да намажеш. не се опитвай да я спечелиш, да се бориш за нея и такива неща от сантименталин род. ако искаш да полагаш безмислени за теб усилия, по-добре ела ми сготви нещо, аз поне ще ти бъда благодарен.
REGGAE BOOM <3
Аз мисля, че това би показало сериозните ти намерения. Също че искаш да прекараш време с нея, защото харесваш присъствието й. Както и желанието ти дя накараш да се почувства добре.
Хубаво си го решил, но къде и смисъла да се хабиш толкова след като тя няма чувства към теб, а на теб очевидно това приятелство не ти нрави особено?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
не при всички момичета минава тоя номер.Първоначално написано от onestar
REGGAE BOOM <3
^ За к'ъв номер говорим? 'Щото като гледам идеята на автора е точно такава - да покаже гореизброените нещата и един вид да затвърди чувствата си пред нея.
Пък ако имаш предвид, че с една вечеря въпросното момиче няма да му се хвърли в леглото - това е ясно, 'щото и самата вечеря не е с цел секс...
Много по-елементарно е от колкото си го мислиш. Основната идея е момичето да се почувства поласкано, а действията на автора ще постигнат точно това.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
[quote="antifashionshit"]Първоначално написано от onestar
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Не мисля,че е редно да я водиш на вечеря.Ще си извади извода,че продължаваш да се опитваш да я спечелиш като повече от приятелка.Но понеже тя не иска това-почти сигурно ще ти откаже и може дори да се отдръпне.
таа.. исках да кажа, че явно при тая мацка това с доказването на чувствата не е печеливша тактика. нали и е казвал много пъти, че я харесва? не знам дали като я поласкае, ще постигне нещо повече от това да я постави в неудобната позиция, в която се намираш, когато не харесваш някого, а той се опитва да те 'спечели'.Първоначално написано от onestar
може да се пробва да се налазят, ама без да се надява на някакви чувства от нейна страна. ако го устройва де.
REGGAE BOOM <3
To, че няма да се получи връзка е ясно - въпроса е, че засега реално никога не съм и ПОКАЗАЛ за чувствата си, защото тя имаше приятел допреди месец време. Може би с 1 вечеря ще и покажа най-накрая. Сигурно си вика "Пф, тоя па..луд ли е, само приказва" .. Не знам..![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Че си нагъл. Ясно ти е показала, даже казала, че няма такива чувства към теб, недей да продължаваш да настояваш, защото е много възможно да си развалите добрите отношения.Първоначално написано от god94
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На мен би ми станало неудобно.
Поне ако я водиш, недей на ресторант, а на пица - Верди, Кастело и прочее.
Еми, щом искаш и ситуацията ти е ясна, че от това по-влюбена в теб няма да стане - води я.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.