.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Правилно ли е?

Здравейте! Имам въпрос, надявам се сериозно да ми отговорите. Темата е в този раздел, защото тук и е мястото Ще разберете защо..

Имам чувства към едно момиче, но то към мен - поне по мои изчисления няма. Близки сме, движим нагоре-надолу заедно, но само това. Аз много пъти съм й казвал, че имам чувства към нея, но тя ми е казвала, че нейните не са като моите. Все тая - не е тук въпроса.

Грешка ли е, ако я заведа на вечеря? Смисъл, просто ние 2та в някакъв хубав и спокоен ресторант. Със сигурност няма да ми откаже, но какво ли ще й покаже това? Че съм отчаян, или че съм сериозен в намеренията си?

Очаквам отговори, както и можете и вие да задавате
    Бъди творец, но твори и простотия

Защо не?Няма нищо лошо в това да я поканиш на вечеря,направи го,поговорете си,може да се получи нещо,но и да не се получи нищо не губиш,все пак си опитал.

ако и покажеш, че си точен пич и няма защо да не спи с теб, можеш поне това да намажеш. не се опитвай да я спечелиш, да се бориш за нея и такива неща от сантименталин род. ако искаш да полагаш безмислени за теб усилия, по-добре ела ми сготви нещо, аз поне ще ти бъда благодарен.
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз мисля, че това би показало сериозните ти намерения. Също че искаш да прекараш време с нея, защото харесваш присъствието й. Както и желанието ти дя накараш да се почувства добре.

Хубаво си го решил, но къде и смисъла да се хабиш толкова след като тя няма чувства към теб, а на теб очевидно това приятелство не ти нрави особено?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    не го прави... 'не' значи 'не' :]
    I'm yours.

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Аз мисля, че това би показало сериозните ти намерения. Също че искаш да прекараш време с нея, защото харесваш присъствието й. Както и желанието ти дя накараш да се почувства добре.
    не при всички момичета минава тоя номер.
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ За к'ъв номер говорим? 'Щото като гледам идеята на автора е точно такава - да покаже гореизброените нещата и един вид да затвърди чувствата си пред нея.

Пък ако имаш предвид, че с една вечеря въпросното момиче няма да му се хвърли в леглото - това е ясно, 'щото и самата вечеря не е с цел секс...

Много по-елементарно е от колкото си го мислиш. Основната идея е момичето да се почувства поласкано, а действията на автора ще постигнат точно това.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    [quote="antifashionshit"]
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мисля,че е редно да я водиш на вечеря.Ще си извади извода,че продължаваш да се опитваш да я спечелиш като повече от приятелка.Но понеже тя не иска това-почти сигурно ще ти откаже и може дори да се отдръпне.

^ За к'ъв номер говорим? 'Щото като гледам идеята на автора е точно такава - да покаже гореизброените нещата и един вид да затвърди чувствата си пред нея.

Пък ако имаш предвид, че с една вечеря въпросното момиче няма да му се хвърли в леглото - това е ясно, 'щото и самата вечеря не е с цел секс...

Много по-елементарно е от колкото си го мислиш. Основната идея е момичето да се почувства поласкано, а действията на автора ще постигнат точно това.
    таа.. исках да кажа, че явно при тая мацка това с доказването на чувствата не е печеливша тактика. нали и е казвал много пъти, че я харесва? не знам дали като я поласкае, ще постигне нещо повече от това да я постави в неудобната позиция, в която се намираш, когато не харесваш някого, а той се опитва да те 'спечели'.

може да се пробва да се налазят, ама без да се надява на някакви чувства от нейна страна. ако го устройва де.
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на alice13
    добра идея;п няя да сгафиш ;п

To, че няма да се получи връзка е ясно - въпроса е, че засега реално никога не съм и ПОКАЗАЛ за чувствата си, защото тя имаше приятел допреди месец време. Може би с 1 вечеря ще и покажа най-накрая. Сигурно си вика "Пф, тоя па..луд ли е, само приказва" .. Не знам..
    Бъди творец, но твори и простотия

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Правилно ли е?

Цитирай Първоначално написано от god94
    но какво ли ще й покаже това? Че съм отчаян, или че съм сериозен в намеренията си?
    Че си нагъл. Ясно ти е показала, даже казала, че няма такива чувства към теб, недей да продължаваш да настояваш, защото е много възможно да си развалите добрите отношения.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    На мен би ми станало неудобно.

Поне ако я водиш, недей на ресторант, а на пица - Верди, Кастело и прочее.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Еми, щом искаш и ситуацията ти е ясна, че от това по-влюбена в теб няма да стане - води я.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си