.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да я целуна?

Здравейте! Искам да споделя моя проблем и ако може, да ми дадете някви съвети. Знам, че звучи малко егоистично, обаче от известно време излизам с едно момиче на кафе. Тя си има приятел, с който се вижда много рядко а и се крият. С две думи ае искам да му я отмъкна
    Когато излизам с нея виждам, че има симпатии към мен, защото се държи адски мило и любезно с мен а и аз така с нея. Винаги, когато и пиша показва, че е много щастлиа от факта, че съм се сетил за нея. Но винаги, когато си говорим ми се иска да я прегърна и целуна, но се притеснявам от думите "Имам си приятел" или нещо от сорта. Така, че бихте ли ме посъветвали, какво да правя и как да подходя, защото доста съм хлътнал по нея

НЕ БЪРЗАЙ С ЦЕЛУВКАТА !

Първо говори с нея и я попитай,дали иска да сте повече от приятели.

I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Цитирай Първоначално написано от sladkabebova
    НЕ БЪРЗАЙ С ЦЕЛУВКАТА !

Първо говори с нея и я попитай,дали иска да сте повече от приятели.

Глупости. Това го правят от 3 до 5 клас.

Според мен не е хубаво да разваляш връзката им. По - добре изчакай и виж как ще се развият нещата, тя няма да избяга..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не бързай бе пич.Поговорете за този нейн приятел ,попитай я как се чуства с него и тогава си прави сметка какво ще правиш а не да й предложиш и тя да те резне.Успех.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Не бързай бе пич.Поговорете за този нейн приятел ,попитай я как се чуства с него и тогава си прави сметка какво ще правиш а не да й предложиш и тя да те резне.Успех.
    +1
    Като си говорите я хвани за ръката и виж каква ще и е реакцията. Ако не се отдръпне може да я гушнеш...ако пак не се отдръпне - действай

Ам аз не, че искам да и развалям връзката, ама що за връзка е това, да се виждате 1 път в месеца или максимум 2 пъти А и защо им е да се крият, какво срамно има в това. Според мен това тяхното не е връзка, а детска лигавщиня. За това аз бих могъл да я променя в положителна насока, но зависи от нея де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си